inzerce, prodej, prodám, bazar

Tlačítkový mobilní telefon Aligator A670

Kategorie: Ostatní

Vhodný pro seniory.
SOS tlačítko.
Včetně nabíječky a všeho příslušenství.
Telefon je jako nový, téměř nepoužitý.

Osobně Praha 4, nebo Zásilkovnou (+120) po platbě předem
Tlačítkový mobilní telefon Aligator A670
Podobné inzeráty
Maxcom MM135 Dual SIM
Klíčové vlastnosti Maxcom MM135 Malé rozměry a nízká hmotnost Pohodlná hardwarová klávesnice Výdrž až 4 dny na jedno nabití Fotoaparát, FM rádio, Bluetooth Telefon bez zbytečných funkcí Hledáte jednoduchý a levný telefon bez přehršle funkcí, které nikdy nevyužijete? Pak je pro vás Maxcom MM135 ideální volba. Je to klasický tlačítkový mobil, který se díky malým rozměrům a nízké hmotnosti vejde do každé kapsy a jeho váhu ani neucítíte. Akorát padne do ruky a pohodlně se na něm píše i jednou rukou nebo v rukavicích. Nenáročný a praktický Telefon Maxcom MM134 nevyžaduje neustálou pozornost. Jeho baterie o kapacitě 600 mAh vydrží na jedno nabití až 4 dny a telefon vás nebude vyrušovat neustálými notifikacemi a oznámeními. Kromě toho je vybavený praktickými funkcemi, jako je FM rádio, baterka nebo možnost bezdrátového připojení Bluetooh. Vlastnosti Klasický tlačítkový mobilní telefon Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti se snadno vejde do každé kapsy Na hardwarové klávesnici se pohodlně píše i v rukavicích nebo jednou rukou Baterie o kapacitě 600 mAh vydrží na jedno nabití v pohotovostním režimu až 4 dny Do paměti telefonu se vejde 300 kontaktů Úložiště telefonu můžete snadno rozšířit paměťovou kartou o dalších 32 GB 1,77" TFT displej Díky funkci Dual SIM můžete jednoduše skloubit osobní i pracovní život do jednoho telefonu Praktická svítilna, kalkulačka, budík nebo FM rádio Fotoaparát s rozlišením 0,08 Mpx Bluetooth
Mobilní telefon Aligator
Prodám mobilní telefon Aligator S5540 Duo,2GB/32GB modrý. Zakoupeny 15.1.2021. Téměř nový,používaný 1 týden. Jako dárek jsem dostala 2 telefony.
Mobilní telefon Aligator pro seniory
Prodám mobilní telefon Aligator A321 senior, červený. Nová nabíječka - datum nákupu viz foto. Nová baterie - datum nákupu viz foto. Původní obal + návod. Stojánek na nabíjení, možnost vložit 2 SIM karty, tlačítko SOS. Bezvadný stav.
Aligator Aligator R20 eXtremo Black/Yellow
Popis stavu bazarového zboží: Vystavené zboží Roztržený, nebo jinak poškozený obal Zařízení bez známek poškození Kompletní příslušenství Záruční doba: 12 měsíců Popis produktu Aligator R20 Extremo nabízí obrovskou výdrž 4.000mAh baterie, je vodotěsný a obrněný s normou IP67, nabízí možnost 2SIM karet a klasickou tlačítkovou klávesnicí. Potěší LED svítilna, podpora microSD karet až do 32GB, VGA kamera a FM rádio.
Aligator S5540 Duo 32GB Blue
Prodám mobilní telefon Aligator S5540 Duo v kompletním balení + pouzdro. Na displeji je původní ochranná fólie. Málo používaný telefon, bez škrábanců (škrábance jsou pouze na ochranné fólii), jen baterka je v malinko horším stavu. Vhodný i pro seniory. Při rychlém a bezproblémovém jednání sleva možná. Prosím nevolat.
Tlačítkový telefon   HALO-C
nabízím k prodeji 100% funční, nevyužitý, téměř nepoužívaný mobilní tlačítkový telefon "HALO-C" koupený 21.9.2021, tudíž ještě v záruce. Na případné dotazy rád odpovím.