inzerce, prodej, prodám, bazar

Titanové pinzety na elektroniku, šperky, manikúru

Kategorie: Ostatní

Jedná rovná, jedná zaoblená.  Velmi tenké hroty, asi 0,1-0,3 mm.  Titanové pinzety na elektroniku, šperky, manikúru
1 kus - 350 Kč,
Obě pinzety - 600 Kč.
Doprava Balikovnou+80 korun
Dobírka - 100 korun plát předem
Osobní odběr v Přešticích.
Titanové pinzety na elektroniku, šperky, manikúru
Podobné inzeráty
hodinářské nářadí-pilníky,pinzety,šroubováky,skalpely....
Prodám převážně velmi staré kvalitní (min.po třech generacích) následující hodinářské nářadí: PILNÍKY 1) 2 ks kulaté Ajax po 50,- Kč/ks; 2) plochý širší zn. GROBET, Swiss za 350,- Kč 3) plochý širší č. 2 zn. F.Dick Germany za 350,- Kč; 4) úzké ploché č.1, zn. F.Dick za 250,- Kč; 5) úzké ploché č.l (2ks) a č. 3 - bez značení - po 150,- Kč/ks. PINZETY 1) Pinzeta vroubkované d.14 cm za 40,- Kč; 2) Pinzeta hladká d. 105 cm za 35,- Kč; 3) Pinzeta jehlova "U" zn. G.Boley Germany, d. 9,5 cm za 450,- Kč; 4) Pinzeta jehlová zn. B.B. Tissot Swiss d.11 cm za 850,- Kč; SKALPELY 1) skalpel bříškatý POLAND d. 13cm/2cm prac. část za 30,- Kč; 2) skalpel d. 14,5 cm/3,5 cm prac.část za 40,- Kč; ŠROUBOVÁKY 1) 4 ks malé (mosaz) po 150,- Kč/ks; 2) 2 ks větší po 130,- Kč/ks; POMUCKY nerez tyčky, jehly, brusný kámen a další (viz foto) po 15,- Kč/ks; JEHLY 2 ks velmi ostrých kovových jehel, d. 11cm po 70,- Kč/ks. PILOVÉ LISTY 13 ks pilových listů na kov různých jemností do hodinářských lupínkových pilek, d. 13 cm po 50,- Kč/ks. OCELOVÝ DRÁT 190 ks ocelový drát- strunová ocel- d.14 cm, průměr 0,8 mm vše za 200,- Kč. Fota jsou informativní, platí vždy text inzerátu. Podívejte se i na mé další inzeráty s potřebami pro hodináře.... Při koupi kompletní nabídky(3 inzeráty cena celkem 13 525,- Kč) je 15% sleva, celkem tedy 11 490,- Kč. Osobně nebo poštou, balíkovnou, zásilkovnou (platba na účet).
PREPARAČNÍ SADA - PINZETY, JEHLY, SKALPELOVÝ NŮŽ, LUPA
Prodám preparační set. Sada obsahuje: KVALITNÍ ŠVÝCARSKÉ ANTIMAGNETICKÉ PREPARAČNÍ PINZETY Z NEREZOVÉ OCELI: - pinzeta s jemnou špičkou, lomená ST 17, délka 115mm - pinzeta se špičatými čelistmi, přímá TS 11, délka 140mm - pinzeta se zakulacenými čelistmi, přímá TS 13, délka 115mm PREPARAČNÍ JEHLY Z NEREZOVÉ OCELI ZN. MEDIN: - jehla preparační přímá fig.1, délka 130mm - jehla preparační lomená fig.2, délka 135mm SKALPELOVÝ NŮŽ: - rukojeť: hliník, ostří: SK-5 - délka 145mm - 10x náhradní čepel LUPA: - plastová lupa se skleněnou čočkou o průměru 75mm, zvětšení 2,5x Vše zachovalé, používáno minimálně - pro výzkum botanických preparátů. Původní cena za vše 1250,-, nyní 550,-
Výkonný 950W UPS APC Pro1400i-bez baterií
Jedná se o prvotřídní nejvýkonnější ve své třídě UPS pro PC,oběhová čerpadla ÚT,Alarmy i výkonnou elektroniku-prémiová ochrana napájení !! Výstupní výkon 950Wattů/1,4 kVA-dnes již srovnatelné UPS nemají tak velký výkon !!! Výstupní napětí-230V Inteligentní správa baterie maximalizuje vysoký výkon,životnost a spolehlivost baterie díky inteligentnímu a přesnému nabíjení. Chrání zařízení pomocí vstupních transformátorových bloků bez blokování přístupu k jiným zásuvkám. Automatický autotest baterie zajišťuje včasnou detekci baterie, kterou je třeba vyměnit.Přizpůsobitelné body přenosu napětí, kde se ups přenáší na baterii, abyste maximalizovali životnost baterie a chránili citlivou elektroniku.Poskytuje včasnou analýzu-indikaci poruch na bateriích, která umožňuje včasnou preventivní údržbu. Patentovaný provozní režim, který obchází nepoužívané elektrické součásti v dobrých podmínkách napájení, aby bylo dosaženo velmi vysoké provozní účinnosti bez obětování jakékoli ochrany.Přepínejte mezi předem určenými body přenosu napětí v závislosti na kvalitě napájení, maximalizace životnosti baterie a ochraně citlivé elektroniky. Schopnost studeného startu-Poskytuje dočasné napájení z baterie, když je napájení z veřejných zařízení mimo provoz. (AVR)-Opravuje podmínky nízkého a vysokého napětí bez použití baterie (není k dispozici u všech modelů). Umožňuje rychlou a snadnou výměnu baterie. Má jistič pro snadné zotavení z přetížení-není třeba vyměnit pojistku. Rezervuje kapacitu energie a dobu provozu pro připojená zařízení, která vyžadují zálohování baterie UPS a zároveň poskytují pouze ochranu proti přepětí pro méně kritická zařízení (AVR)-Zachovává životnost baterie a maximalizuje dobu provozu tím,že opravuje nízké napětí bez vybíjení baterie. Pomocí PC můžete získat přístup k dalším funkcím ochrany a správy napájení UPS prostřednictvím portu USB. Poskytuje oznámení o změně stavu napájení a napájení UPS. Varuje,když není k dispozici baterie pro napájení zálohy. Poskytuje ochranu připojeného zařízení před přepětím na datových linkách.Chraňte sekundární elektroniku před přepětím a špičkami,aniž byste snížili spotřebu energie baterie používanou ke spuštění primární elektroniky během výpadku. Zásuvky chráněné proti přepětí a přepětí-Zálohujte a chraňte hardware a data během výpadků napájení,přepětí a špiček. UPS chrání PC proti výpadku proudu a přepětí v síti,je po kontrole servisu plně funkční a nyní ji plně nevyužiji(mám jen ntb), proto prodávám někomu,kdo by využil její mimořádné výkonové vlastnosti(950W)
Vesak na sperky
Nabizim originalni obraz zapad slunce, ktery je zhotoven, jako prehledny a esteticky organizer na sperky. Sperky nejsou soucasti prodeje! Rucni prace. Cena 129,- Kc
Pronajem samostatného prostoru pro manikúru
Pronajmu samostatné ,malé studio 9m ,v komplexu se službami ve 3.patře ,vybavene pro manikúru ..na 3 dny v tydnu ,možné i celý měsîc . Studio se nachází v centru Hostivice,blizko autobusové zastávky.
Bublinková lázeň na manikúru
Nabízím bublinkovou lázeň na mokrou manikúru nebo jen tak na relaxaci po práci. Použití na 2 AA baterie.