inzerce, prodej, prodám, bazar

Tisková struna

Kategorie: Ostatní

Prodám tiskovou stunu černé barvy.

Materiál: ABS plast

Rozměry: průměr struny 1,75mm(+-)
délka struny 13m(+-)

Struna je namotaná na cívce kterou jsem měl doma.

V případě zájmu pište na e-mail adam.2004@
Tisková struna
Podobné inzeráty
Žací struna čtvercová do křovinořezu, 2,4 mm x 50 m
struna vyrobena z odolného plastu, který je dodatečně vyztužen ocelovým drátem vysoký sekací výkon a zvýšená odolnost proti třepení a ulpívání díky svým jedinečným mechanickým vlastnostem je ideální pro zahradnické práce, sečení trávy, také pro práci na tvrdé vegetaci, jako jsou plevely nebo ostružiny Technické specifikace: délka: 50 m průměr struny: 2,4 mm profil: čtvercový barva: šedá
Struna na krk s přívěskem + naušnice
Struna na krk s přívěskem + naušnice. Barva tyrkysová.
3d tisková struna
Prodám nový originál zabalený filament Gembird 1,76mm, balení 1kg. Mám 2 kusy, modrý a zelený. Cena za kus 350 Kč. Pokud koupíte oba, dám slevu 100 Kč. Vyzvednout možno osobně v okolí Hodonína.
3d tiskárna na tisk keramiky Tisková plocha 100x40x40cm
3d tiskárna na tisk keramiky- Tisková plocha 100x40x40cm vč všeho co je pro tento tisk potřeba.Tiskové válce - hlavy atd. Vč zaučení jak s ní pracovat. Sleva z 68 000 na 58 000.
Marta Kubišová - Grafický list č.2 s vlastnoručním podpisem
Druhý grafický list s portrétem Marty Kubišové, který ztvárnil akademický malíř Jiří Peca. Grafický list je v novém, tmavě zeleném přebalu s jinou barvou portrétu, jinými texty, oproti grafickému listu č.1. I tento list je vlastnoručně podepsán jak Martou Kubišovou, tak akademickým malířem Jiřím Pecou. Vzhledem k velmi malému počtu 200 ks se jedná o opravdový sběratelský unikát a dobrou investicí. POPIS: Papír: satinovaný karton Tisková technika: ocelotisk (lept) – portrét Marty Kubišové (změna barvy portrétu)Přebal – zelený Formát rozložený: 480×250 mm Formát po složení: 180×250 mm Papír: kvalitní ofsetový papír Tisková technika: ofset, slepotisk
Křovinořez půlitelný
Témněř noví rozkládací křovinořez i s příslušenstvím struna nikdy nebyla ani použitá i se servisní knížkou původní cena 4200 nyní 2000.duvod prodeje stěhuji se do bytu a tam mi kničemu nebude.