inzerce, prodej, prodám, bazar

Tipy a triky na fotbal, basketbal, golf a další sporty

Kategorie: Ostatní

Unikátní DVD kolekce nejrůznějších triků a dovedností z různých oblastí sportu a zábavy, doplněnou postupnými návody ve stylu krok za krokem. Konečně se dozvíte, jak dotyčný fígl zvládnout a nacvičit tak, aby ostatní jen tiše záviděli!
Vše je názorně vysvětleno a napsáno i v přiložené knize, zpomaleně, vteřinu po vteřině a tak postupně odkrýváte ona zmíněná tajemství.
To vše je doplněno unikátní obrazovou
320 stránkovou publikací!

Spousta TV pořadů nám dnes nabídne ukázky nejrůznějších triků a dovedností např. ve fotbale, tanci, skateboardingu a nejrůznějších streetových záležitostech, ale nikdy přesně nevidíte jak to onen dotyčný vůbec dokázal. Jak je vůbec možné natrénovat finty v kulečníku, na kole, na skůtru, v basketbalu...
To se nikdy nedozvíme. Jen koukáme s otevřenou pusou a němým úžasem na lidi, kteří něco umí a jsou v tom dobří!

Tento cenami ověnčený DVD BOX obsahuje kompletní výuku na celkem 9-ti hodinovém obrazovém materiálu (3x DVD).
Vše je navíc krásně zabaleno v originál-
ním boxu.

3x DVD (9 hodin - 250 triků a dovedností), Region 2 (Evropa)
1x 320 stránková obrazová publikace všech triků a dovedností


Rozměry DVD boxu:
14,5 x 19,2 x 4,5 cm


Triky a dovednosti zahrnuté na obrazovém materiálu:

hod frisbee talířem
kouzla v casinu
fotbal
triky s pistolí
basketbal
proplétání propisky mezi prsty
freestyle fotbal
přetahování lanem
skateboard
karetní kouzelnický trik
žonglování
triky na kole
rugby
golfový trik
barové triky
bazén
street bike
break dancing
trik s holí
yo yo triky
skůtr

a mnoho dalších...


Zakoupeno v r. 2009 jako zboží na eshop, dosud nijak nepoužito, nové.

Cena k jednání 500 Kč.
Tipy a triky na fotbal, basketbal, golf a další sporty
Podobné inzeráty
Sportovní fotograf
Dobrý den, nabízím služby sportovního fotografa, ceny dle náročnosti zakázky. Možnost domluvit se téměř na čemkoli. - fotbal - hokej - tenis - futsal - badminton - motorsport - vodní sporty - bojové sporty - zimní sporty Více fotografií na instagramu: martinhakl_photo
Fotbal – Historie od počátku do současnosti - Milan Macho
Úplně nová kniha Fotbal – Historie od počátku do současnosti - Milan Macho. – Renomovaný sportovní autor Milan Macho ve své knize FOTBAL – Vášeň bez hranic popisuje historii fotbalu od jeho počátků až po současnost. Jaké byly první turnaje? Jak vzniklo mistrovství světa, mistrovství Evropy i další kontinentální šampionáty? Jak se vyvíjela Liga mistrů? Které kluby a národní týmy dosáhly největších úspěchů? Jací hráči a trenéři se dostali až na vrchol? A jaká je česká stopa ve všech těchto vrstvách? Kniha obsahuje i statistický přehled všech hlavních fotbalových turnajů.
KARE DESIGN - Stolní fotbal
Prodám stolní fotbal značky KARE. Nese známky opotřebení - málo hraný. Ke stolu patří 4 originální míčky Aktuální pořizovací cena 19 390,- Na odkazu výše naleznete i přesné rozměry stolu. Pouze osobní odběr V případě zájmu rád zašlu víc info :-) Prosím volat či sms.
Malý stolní fotbal na 10,-
Prodám stolní fotbal v dobrém stavu. Fotbal je pro dva hráče na 10,-kč Zabere málo místa a ještě vydelá peníze.
prodej e-shopu
Prodávám eshop , který byl založen již v roce 2015. E-shop nabízel kompletní sortiment IT, od baterií, telefonů, notebooků, tiskáren až po obrovská serverová řešení pro komerční subjekty/veřejnou správu. V rámci orientace eshopu se jednalo především o koncový prodej ale také dodávky do veřejného sektoru, účast v soutěžích, či přímo prodej firemním zákazníkům. Projekt běží na tzv. dropshippingu, kdy není nutné mít vlastní sklad a lze všechno skrz systém obsluhovat a zboží odchází přímo z velkoskladu k zákazníkovi. Díky tomuto systému bylo zboží dodáváno velice rychle (v 90% na druhý den od objednání). Kompletní systém pro správu je velice intuitivní a jednoduchý, lze rovněž generovat XML feedy pro rozšíření sortimentu stávajícího eshopu, či spojení více XML feedů dohromady a rozšíření portfolia na daném řešení. Vše je o práci s eshopem. Systém je velice propracovaný, automatizovaný a logický, tudíž není potřeba žádných extra znalostí. Rovněž v systému je i systém na řešení reklamací, vč. podkladů jak a co kde reklamovat (velice efektivní, jelikož zboží jde přímo od zákazníka do opravy a zpět (popř. je rovnou svoz u zákazníka)). Využití všech hlavních dopravců DPD, Zásilkovna, ČP Náklady jsou minimální - doména, provoz webového řešení může být i zdarma dle dohody s dodavatelem, závislé na obratu, dále dle chuti PPC kampaně a další marketing dle vlastního uvážení. Součástí prodeje je: - doména vč. mailového serveru - heureka profil - grafika - know-how (osobní zkušenosti, tipy/triky a další užitečné věci) - kontakty a osobní vazby na dodavatele - databáze zákazníků a dalších kontaktů Možnost rozvoje ve velice zajímavém a dynamickém odvětví! Cena je orientační, nabídkám a dohodě se nebráním.
Akvárium
Rady pro začínající aquvaristy, návody, rady, triky tipy, postupy, Jak snadno zařídit a pečovat o něj, autor: Peter Stadelmann, Hronov, Náchod, Trutnov a další místa v Královéhradeckém kraji nebo pošta Aquárium, Jak na to, rady odborníka