inzerce, prodej, prodám, bazar

Tiny Tinas Wonderlands a Two Point Campus

Kategorie: Herní konzole

Prodám dvě hry, 100% stav.
Tiny Tina Wonderlands na Playstation 5 za 320.
TWO POINT CAMPUS ENROLMENT EDITION, PS4 a obsahuje bezplatný update na PS5, za 320.

Dohromady za 550.
Osobní předání, nebo zasilkovna.
Tiny Tinas Wonderlands a Two Point Campus
Podobné inzeráty
Playstation 4 hry - Wonderlands, God of War, GTA 5 a další
Prodám hry na playstation 4, který již z důvodu přechodu na PS5 nevyužiji. Každá hra je bez jakéhokoliv poškození a je plně funkční. CENY: Tiny Tinas WONDERLANDS -599,- THE LAST OF US - 249,- BORDERLANDS 3 - 249,- Assassins creed ODYSSEY -299,- Assassins creed ORIGINS - 250,- COD AW - 99,- The Division 2 GOLD EDITION - 249,- Při odběru všeho jsem ochotný domluvit výhodnější cenu. V případě zájmu mohu zaslat skrze zásilkovnu nebo osobní předání.
Tiny Tina's Wonderlands PS4 - rozbaleno, top stav
Prodám prakticky nehranou hru, cena je neměnná. Osobní převzetí v Praze. V případě zájmu prosím pište SMS.
ps4 ps5 hry
Prodam hry na ps4 a ps5 ceny dohodou Wonderlands far cry 6 godfall NFS heat metro ascent Ratchet Rainbow extraction
Nintendo Switch V2
Prodám Nintendo Switch V2 s veškerým příslušenstvím ve skvělém stavu v záruce do 11/23. Přidám k němu 3 hry: Mario Golf Super Rush Two Point Hospital Tetris 99. Více info přes mail.
PS4 - Minecraft Story Mode Season Two
Prodám originální hru na Playstation 4 - Minecraft Story Mode Season Two. Hra je v perfektním stavu, plně funkční, bez škrábanců. Hra je včetně originální krabičky. Možnost osobního odběru v Praze, pokud osobní odběr není možný, posílám přes Zásilkovnu. Zásilkovna: Platba předem + 70kč k ceně, Dobírka + 100kč k ceně Na prodej mám více her, než je na tomto účtu zveřejněno. Možnost výběru z dalších 50 her. Při koupi více her se platí jen jedno poštovné. Možnost také přikoupit originální ovladač Dualshock 4 (799kč). Prosím o první kontakt přes email (kontaktní formulář), telefon je smyšlený.
It Takes Two PS4
Prodám kooperativní hru It Takes Two pro 2 hráče na konzoli PS4. Hra je v dobrém stavu. Preferuji osobní předání Pardubice, Holice, Hradec Králové.