inzerce, prodej, prodám, bazar

Tiché dívky

Kategorie: Detektivky

Detektivka Tiché dívky, Erich Rickstad. Dobrý stav.
Tiché dívky
Podobné inzeráty
Regan Lisa - Mizející dívky
Kniha jednou přečtená, bez vad. Prodávám i jiné knihy: Na aktuálnost se prosím, zeptejte, některé již prodané. K.Sewell – Pouto krve S. Jackson – Stříbrná cesta D. Cole – Hadrový panák D. Cole – Loutkář J. Jakeman – Náš manžel L. Baldwin – Nesmrtelné lásky Bauer – Podivuhodné osudy v českých dějinách II. D. Dán – Nevíš dne, nevíš hodiny D. Dán – Nevinným se neodpouští Regan Lisa - Mizející dívky D.Dán - Venuše ze zátoky D. Dán - Dopis ze záhrobí Bartíková, Macurová - Jak zvířata jedí Berner - Jaro; Léto; Podzim; Zima - obrázkové příběhy Kontakt přes mail/formulář, děkuji. Pošta/balíkovna/zásilkovna/osobně.
Nahota na prodej
Příběh známého autora a dvorního reportéra Reflexu Josefa Klímy mluví za vše. Auor přitom vychází ze skutečné události, kterou zpracoval v jedné ze svých reportáží. Mladý novinář se spolu s čechoamerickou studentkou a soukromým detektivem Poldou vydávají na vlastní pěst po stopách zmizelé dívky, která se dostala do nemilosrdných spárů pasáků. Neuniknou ovšem mlýnu bezohledných bílých i barevných mafií, které se pro zisk neštítí ani toho nejhoršího násilí a profitují na vzedmuté vlně prostituce, využívajíce blahovolné nečinnosti strážců zákona. Kniha je vázaná,má 122 stran,vydána v roce 1993 ,ve velmi dobrém stavu
Zapomenuté dívky - Sara Blædel
POŽADUJI, platbu předem na účet! Na dobírku nezasílám, reagujte pouze přes e-mail, děkuji.... Jako nová, sešly se mi dvě, zásilkovna 80 Kč. V lese je nalezena mrtvá žena s výrazně zjizvenou tváří. Identifikace by měla být snadná, ale žena nikomu nechybí a v seznamech pohřešovaných nikdo podobný nefiguruje.Jistá starší dáma se domnívá, že by se mohlo jednat o Lisemette, chovanku ústavu pro duševně choré. Louise se neprodleně vydá do zrušeného ústavu, aby prověřila složky bývalých pacientů, ale čeká ji nepříjemné překvapení. Podle dochované dokumentace je Lisemette už dávno mrtvá. Ukáže se, že nitky minulosti sahají až do přítomnosti a zřejmě souvisejí s řadou vražd a znásilnění, k nimž v okolí došlo v uplynulých desetiletích.
Pomsta Li Clunga - Max Brand
Složitý dobrodružný příběh, který odkrývá skutečné hodnoty povah dvou soupeřů - nápadníků bohaté dívky. Kniha je jako nová. Zaslání je možné poštou nebo Zásilkovnou, dle Vašich preferencí. Osobní předání v Praze na Ládví je možné pouze po platbě předem na účet. Kompletní nabídku knih můžete sledovat zde:
John Creasey - Séria inšpektor West, komisár Gideon...
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. TITULY, KTORÉ NIE SÚ UVEDENÉ V POPISE INZERÁTU, SÚ UŽ PREDANÉ. SÉRIA KOMISÁR GIDEON (KOMPLETNÁ SÉRIA - VŠETKO ČO VYŠLO) Státní návštěva / Gideonova řeka - v dobrom stave Noc komisaře Gideona - S PODPISOM AUTORA A DOPISOM OD LITERÁRNEHO AGENTA JOHNA CREASEYHO, vo veľmi dobrom stave Komisař Gideon má starosti - vo veľmi dobrom stave CENA: 2100 Kč SÉRIA INŠPEKTOR WEST (KOMPLETNÁ SÉRIA - VŠETKO ČO VYŠLO) Třikrát inspektor West - vo výbornom stave Inspektor West volá na poplach - kniha nebola čítaná Nehoda inspektora Westa - kniha nebola čítaná Případ Londýn - New York - vo veľmi dobrom stave Smrť dostihového koňa - vo veľmi dobrom stave Tři pohledy na vraždu - kniha nebola čítaná Případ Londýn - Austrálie - vo veľmi dobrom stave Případ Londýn - Jižní Afrika - kniha nebola čítaná Případ Londýn - Miami - kniha nebola čítaná Role pro policistu - kniha nebola čítaná Alibi - kniha nebola čítaná CENA: 2700 Kč Sekáč a pavouk (séria detektív Sekáč) - vo veľmi dobrom stave CENA: 300 Kč Kde je kulhavec? (séria Bruce Murdoch) - kniha nebola čítaná CENA: 400 Kč Smrt číhá za rohem (séria Department Z) - kniha nebola čítaná CENA: 400 Kč V pancéřové síni (séria Baron) - v dobrom stave CENA: 500 Kč Muži, dívky a vražda - kniha nebola čítaná CENA: 400 Kč Tri dni hrôzy - v dobrom stave CENA: 300 Kč Poštovné cca 400 Kč - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Vraždy s cejchem - Backmanová Elina   ● NOVÁ KNIHA ●
Prodám novou nečtenou knížku Vraždy s cejchem od Eliny Backmanové. ---- Datum vydání: 30. 6. 2021 Počet stran: 496 stran Rozměry (mm): 145×205 ---- Na helsinském ostrově Suomenlinna byla nalezena mrtvola s čerstvě vypálenou královskou korunou na těle. Špičkového komisaře Heina stopy nakonec zavedou do malebného městečka, které se pyšní svou historií, a samo sebe dokonce označuje za království. Naplní se Janovy obavy, že jde o práci sériového vraha? Saana Havasová dostala výpověď z redakce internetových novin, ale stejně cítí, že už dávno vyhořela. Ačkoli se léto u tety v ospalém městečku Hartola jeví jako výborná příležitost k odpočinku, novinářský instinkt jí nedá spát a Saana se začne zajímat o případ smrti mladé dívky Heleny, k němuž tu došlo před třiceti lety a který nebyl nikdy zcela objasněn. Zatímco pátrá, jestli Helena spáchala sebevraždu, nebo jí pod hladinu místní řeky někdo pomohl, je na helsinském ostrově Suomenlinna nalezena mrtvola s čerstvě vypálenou královskou korunou na těle. Kvůli neobvyklému provedení je na místo okamžitě povolán špičkový policejní komisař Jan Heino. Jeho obavy, že jde o práci sériového vraha, se bohužel potvrdí a stopy ho zavedou do Hartoly, městečka, které se nejen pyšní svou historií, ale samo sebe označuje za království. A tam se protnou jak dva policejní případy, tak dva lidské osudy… Osobní odběr nebo + 78 Kč pošta nebo + 65 Kč Balíkovna po platbě předem. KONTAKT PROSÍM MEJLEM