Tibetská Houba-Jedinečné léčivé účinky-Levně
Kategorie:
Potraviny
Prodám Levně.Tibetskou kefírovou Houbu.Nemá nic společného s běžnými kupovanými kefíry! Celkovým složením kvalitou a extrémní dávkou probiotik je kefír s Tibetské Houby uplně někde jinde-odkyseluje organizmus,vypořádá se s přemnoženými kvasinkami a bakteriemi,zlepšuje imunitní systém a zažívání.Kefír s tibetské houby mohou konzumovat i osoby, které jsou na mléko alergické,léčí jaterní komplikace či vysoký krevní tlak.Pomáhá proti stresu a depresí, proti otokům,léčí záněty v těle,léčí alergie všeho druhu, také hojí kožní vyrážky lupenku a ekzémy ,veškeré sklerózy, infarkt myokardu,zlepšuje a léčí činnost žlučníku a ledvin, infekční žloutenka,žaludeční problémy a onemocnění tlustého střeva,průjem, zácpa, nemoci krve.léčí cukrovku.Nic složitého houbičku pouze přelijeme mlékem ponecháme +- 24 Hodin fermentovat poté scedíme a máte doslova zázračný přírodní elixír zdraví.(Dokonalá chut)Možno i větší množství,osobně či poštou.Poradím při výrobě uskladnění atd.Prosím další info pouze na email (tel je neplatný!)
Podobné inzeráty
Tibetská houba je druh kefírové kultury, která v mléce zpracovává laktózu a vytváří z něj obdobu kefíru. Takto upravené mléko zlepšuje zdravotní stav jeho uživatele, zrychluje metabolizmus a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kefír také pomáhá k redukci hmotnosti tím, že zasytí, má vysoký obsah bílkovin a nízkou energetickou hodnotu. Tibetská houba má příznivé účinky na srdce, pomáhá lépe rozkládat cholesterol v cévách a pozitivně reguluje krevní tlak. Její konzumace je tedy mj. prevencí infarktu myokardu. Kladný vliv má ovšem i na další orgány. Doporučována je např. při různých nemocech ledvin, sleziny, žlučníku, slinivky či jater.
Kefírový nápoj navíc odkyseluje organismus, zabraňuje shromažďování a hnilobným procesům potravy ve střevech, takže působí pozitivně také na trávící soustavu. Opomenout nesmíme ani stimulaci imunitního systému, zpomalení stárnutí, zvýšení vitality a zabránění únavě způsobené stresem. Navíc dokáže brzdit vývoj metastáz a je cenným zdrojem vitamínu B12 a kyseliny listové.
Tibetská houba k výrobě kefírového nápoje. Nápoj má blahodárné účinky na lidský organismus.
Předání v Pardubicích.