inzerce, prodej, prodám, bazar

Tibetská houba do mléka- zdravý kefír bez laktózy

Kategorie: Potraviny

Nabízím Tibetskou houbu do mléka, získáte výborný a hlavně zdravý přírodní kefîr,který mohou užívat i osoby alergické na laktozu,lehce stravitelný, velmi jednoduchá příprava pří použití kvalitního mléka.
V létě i v zimě podle chuti možno přidat jakékoliv ovoce, výborně osvěží.

Pří zaslání i osobním předání dostanete podrobný návod a způsob užití v kuchyni,z kefíru si vyrobíte tvaroh, jogurt,
houbu budete mít nastálo a časem Vám naroste.

Kefîr obsahuje vitamíny, které běžně nezískáte z kupovaných výrobků, je to vít. B a hlavně kyselina listová.

Kefîr podporuje vyprázdnění střev a tím čistí tělo od nečistot,70% imunity je právě ve střevech. Pomáhá léčit žlučník,žaludeční potíže a čistí cévy, celkově pomáhá posílit IMUNITU těla.Pomáhá na pálení žáhy.
Vlastní letité dobré zkušenosti.


Zasílám na dobírku, sterilní balení,houba je naložena do mléka, cena 100kč+dobírka,druhý den je u Vás v čerstvém stavu.

ČESKÉ BUDĚJOVICE MOŽNO OSOBNĚ/100kč/ pište, volejte.
Tibetská houba do mléka- zdravý kefír bez laktózy
Podobné inzeráty
Tibetská kefírová houba
Tibetská houba je druh kefírové kultury, která v mléce zpracovává laktózu a vytváří z něj obdobu kefíru. Takto upravené mléko zlepšuje zdravotní stav jeho uživatele, zrychluje metabolizmus a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kefír také pomáhá k redukci hmotnosti tím, že zasytí, má vysoký obsah bílkovin a nízkou energetickou hodnotu. Tibetská houba má příznivé účinky na srdce, pomáhá lépe rozkládat cholesterol v cévách a pozitivně reguluje krevní tlak. Její konzumace je tedy mj. prevencí infarktu myokardu. Kladný vliv má ovšem i na další orgány. Doporučována je např. při různých nemocech ledvin, sleziny, žlučníku, slinivky či jater. Kefírový nápoj navíc odkyseluje organismus, zabraňuje shromažďování a hnilobným procesům potravy ve střevech, takže působí pozitivně také na trávící soustavu. Opomenout nesmíme ani stimulaci imunitního systému, zpomalení stárnutí, zvýšení vitality a zabránění únavě způsobené stresem. Navíc dokáže brzdit vývoj metastáz a je cenným zdrojem vitamínu B12 a kyseliny listové.
Tibetská houba
Nabízím tibetskou houbu pro výrobu zdravého kefíru. Jen osobní předání.Co všechno si můžete pomocí kefíru léčit? Nemoci nervů, vnitřní onemocnění, bronchiální katary, veškeré sklerózy, infarkt myokardu, onemocnění žlučníku, jater, ledvin, infekční žloutenka, žaludeční a střevní onemocnění, průjem, zácpa, nemoci krve, vyrážka, ekzémy, candida (kvasinky). No a protože kefír zlepšuje imunitu a vitalitu organismu, tak se s jakoukoli chorobou lépe vypořádáme a spoustě nemocí se vyhneme. Navíc spousta chorob souvisí se špatným trávením a zácpami (60% imunity se tvoří ve střevu). Více zde:
Kefirova houba - tibetska houba
Prodam kulturu kefirove / tibetske houby. Mnozstvi prodane kultury vystaci na 0,3 az 0,5l mleka, ze ktere vam za den vznikne lahodny kefir. Jsem z Brna, ale je mozne poslat i pres zasilkovnu, tam si uctuju priplatek 10kc na baleni. Prosim odpovedi na email, ne SMS
Kefírová houba - tibetská houba
Daruji kelímek kefírové houby. Z plnotučného mléka vytvoří super kefír, cca sklenice denně. Zašlu na libovolné výdejní místo Zásilkovny (100 Kč) nebo i přímo na adresu (150 Kč). Případně možný osobní odběr Mělník a okolí, Litoměřice a okolí nebo podle mých aktuálních cest. Nezasílám na dobírku.
Tibetská Houba-Jedinečné léčivé účinky-Levně
Prodám Levně.Tibetskou kefírovou Houbu.Nemá nic společného s běžnými kupovanými kefíry! Celkovým složením kvalitou a extrémní dávkou probiotik je kefír s Tibetské Houby uplně někde jinde-odkyseluje organizmus,vypořádá se s přemnoženými kvasinkami a bakteriemi,zlepšuje imunitní systém a zažívání.Kefír s tibetské houby mohou konzumovat i osoby, které jsou na mléko alergické,léčí jaterní komplikace či vysoký krevní tlak.Pomáhá proti stresu a depresí, proti otokům,léčí záněty v těle,léčí alergie všeho druhu, také hojí kožní vyrážky lupenku a ekzémy ,veškeré sklerózy, infarkt myokardu,zlepšuje a léčí činnost žlučníku a ledvin, infekční žloutenka,žaludeční problémy a onemocnění tlustého střeva,průjem, zácpa, nemoci krve.léčí cukrovku.Nic složitého houbičku pouze přelijeme mlékem ponecháme +- 24 Hodin fermentovat poté scedíme a máte doslova zázračný přírodní elixír zdraví.(Dokonalá chut)Možno i větší množství,osobně či poštou.Poradím při výrobě uskladnění atd.Prosím další info pouze na email (tel je neplatný!)
Tibetská houba (mléčný kefír) a Kombucha
Nabízím tibetskou houbu na domácí mléčný kefír či kombuchu na fermentovaný mikrobiotický nápoj. Budu vděčný za nějaký příspěvek na studentský život. :-) A, Jedna lžička tibetských houbiček (dávka na jeden hrnek, víc - po domluvě). B, Jedna vrstva kombuchy. Osobní předání ideálně Brno-Královo Pole, Husitská, popř. někde v centru Brna