inzerce, prodej, prodám, bazar

Thrustmaster T80 PS

Kategorie: Herní konzole

Prodám herní volant Thrustmaster T80 pro Playstation a PC vše plně funkční.
Prodej z důvody nevyužití.
Thrustmaster T80 PS
Podobné inzeráty
Thrustmaster TH8A shiffer, řadící páka - v záruce
Nabízím řadící páku Thrustmaster TH8A shiffer - v záruce do ledna 2025. Nevhodný dárek. Balení kompletní viz foto. Přislušenství pro volanty Thrustmaster, Logitech a jine, Playstation 3, PS4, PS5, Xbox, PC. Lze použit jako analogová ruční brzda.
Thrustmaster TMX Pro
Dobrý den, prodám volant Thrustmaster tmx pro, včetně stojanu. K volantu a stojanu mám originální krabice, k pedálům ne.
Závodní simulátor thrustmaster (volant, pedaly, sedačka) TOP
Simulátor je jako nový. Reálný čas použití kolem 10-15 (herních hodin). Kupováno v alza (možnost zaslání faktur). Na simulátor není čas a jen z něj stírám prach. Věřím, že najde nadšence, který ho využije na 100% SADA Thrustmaster sada volantu a pedálů (TS-XW Racer sparco) Sedačka Play seat thropy black Videa a další fotky připadne můžu pořídit a poslat. Osobni vyzvednutí (Chodov)
Servo Thrustmaster TS-XW Xbox + PC - nepoužité
Prodám servo Thrustmaster TS-XW nové, nepoužité, Komplet balení pouze vyfoceno. Cena dohodou
volant Thrustmaster Ferrari 458 Wheel XBOX ONE - poskozen
Prodám použitý volant. Není v 100% stavu, občas táhne do prava, zřejmě jeden ze senzorů na pravé straně je potřeba vyměnit. Pedály fungují bezvadně. Další info viz např Cenu nabídněte
Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari
Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari 458 SPIDER Racing Wheel. Minimálně používán, bez vady. Jdná se o první oficiální volant pro Xbox One. Umožňuje hráčům zažít bezkonkurenční zážitek z jízdy. Předností je sportovní typ volantu v GT-stylu, který padne do ruky díky ideální velikosti a pogumované textuře. K dispozici je devět akčních tlačítek (včetně "View" a tlačítka "MENU"), dvoupolohový ovladač manettino , tlačítko pro startování motoru D-pad a tlačítko Xbox Guide Volant 28 cm XXL velikost (7/10 z originálu) s opláštěním gumovou texturou. Sekvenční převodovka: 2 x Ferrari GT kovové páčky. 2-polohový přepínač umožňuje měnit nastavení hry během závodu. Automatický návrat voalntu do základní polohy. Xbox Guide tlačítko označující číslo hráče. Poloměr otáčení volantu - 240 stupňů. Pedály s realistickým odporem. Automatické centrování. Extra stabilní upínací systém umožnuje připojení na jakýkoliv stůl. Individálně nastavitelné pedály.