inzerce, prodej, prodám, bazar

Thrustmaster T150

Kategorie: Ostatní

Prodam Herni volant značky Thrustmaster parkrat použity jako nový rok záruka. S cenou se da hýbat
Thrustmaster T150
Podobné inzeráty
Vybavení pro ovládání leteckých simulátorů Thrustmaster
Prodám celý set na fotografii: Thrustmaster HOTAS Warthog s NYOGEL676 MODEM! Mnohem plynulejší odezva joysticku. VŠE VE VELMI ZACHOVALÉM STAVU. Thrustmaster Pendular Rudder Thrustmaster navigační panely MFD Couga_r Pack PS3 eye camera pro head tracking Na ceně je možno se i dohodnout. Poslat další fotky či videa na požádání či prodat jen část není problém.
Thrustmaster 150
Nabízím herní volant Thrustmaster t150, včetně originální krabice. Možnost připojení k PC nebo herním konzolím. Vše plně funkční. Původní pořizovací cena byla 5000 Kč.
Vymenim za Fluke T130/T150
Predám , alebo vymenim za skušačku napätia Fluke T130/T150
Thrustmaster TMX PRO + Wheelstand Pro
Zdravím, Prodám volant Thrustmaster TMX PRO, volant je určen pro použití s PC a Xbox, Byl kupován v roce 2019 na , na požádání mohu doložit fakturu. Volant má menší škrábnutí na věnci, ale funguje naprosto v pořádku. K volantu i wheelstandu je k dispozici originální krabice. V pracovní dny preferuji kontakt přes SMS či Whatsapp, děkuji za pochopení.
Thrustmaster HOTAS Warthog, Joystick
Prodám Thrustmaster HOTAS Warthog. Nemám pro něj využití. Perfektní stav. Pouze k odběru: Brno-Královo pole, případně Brno-Střed
thrustmaster ferrari 458 italia
Dobrý den, prodávám thrustmaster ferrari 458 italia, má lehce poškozený kus volantu, ale jinak funguje tak jak bych měl