inzerce, prodej, prodám, bazar

thrustmaster ferrari 458 italia

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, prodávám thrustmaster ferrari 458 italia, má lehce poškozený kus volantu, ale jinak funguje tak jak bych měl
thrustmaster ferrari 458 italia
Podobné inzeráty
Vybavení pro ovládání leteckých simulátorů Thrustmaster
Prodám celý set na fotografii: Thrustmaster HOTAS Warthog s NYOGEL676 MODEM! Mnohem plynulejší odezva joysticku. VŠE VE VELMI ZACHOVALÉM STAVU. Thrustmaster Pendular Rudder Thrustmaster navigační panely MFD Couga_r Pack PS3 eye camera pro head tracking Na ceně je možno se i dohodnout. Poslat další fotky či videa na požádání či prodat jen část není problém.
ThrustMaster Ferrari 458 Spider
Používány, nese známky opotřebení. Pouze K Xbox One (S). Pouze osobní odběr.
Thrustmaster T150
Prodam Herni volant značky Thrustmaster parkrat použity jako nový rok záruka. S cenou se da hýbat
Thrustmaster TMX PRO + Wheelstand Pro
Zdravím, Prodám volant Thrustmaster TMX PRO, volant je určen pro použití s PC a Xbox, Byl kupován v roce 2019 na , na požádání mohu doložit fakturu. Volant má menší škrábnutí na věnci, ale funguje naprosto v pořádku. K volantu i wheelstandu je k dispozici originální krabice. V pracovní dny preferuji kontakt přes SMS či Whatsapp, děkuji za pochopení.
Thrustmaster HOTAS Warthog, Joystick
Prodám Thrustmaster HOTAS Warthog. Nemám pro něj využití. Perfektní stav. Pouze k odběru: Brno-Královo pole, případně Brno-Střed
Thrustmaster 150
Nabízím herní volant Thrustmaster t150, včetně originální krabice. Možnost připojení k PC nebo herním konzolím. Vše plně funkční. Původní pořizovací cena byla 5000 Kč.