inzerce, prodej, prodám, bazar

Těhotenský bezpečnostní pas

Kategorie: Ostatní

Prodáme těhotenský pás do auta pro ochranu břicha. Používaný, ale funkční a bez vad. Osobní předání Praha.
Těhotenský bezpečnostní pas
Podobné inzeráty
Těhotenský bezpečnostní pás Beltley
Prodám těhotenský bezpečnostní pás. Přídavný pás pro těhotné nasměruje bezpečnostní pás vozidla směrem dolů, kolem pánevní části a stehen a tím zabrání, aby vedl přes rostoucí těhotenské bříško. To zabraňuje tlaku na nenarozené miminko a také umožňuje pohodlnější jízdu i ve vyšším stádiu těhotenství. - zajišťuje pohodlnou jízdu pro maminku - snižuje možné riziko pro plod v bříšku např. při prudkém zabrzdění - snadné použití - 2v1 pro použití s kalhotami i se sukní - díky třem úchytům těhotenského pásu si můžete přizpůsobit bezpečnostní pás vozidla podle vašich potřeb - protiskluzová podložka - vhodný pro většinu sedadel a bezpečnostních pásů ve vozidle - bezproblémové přemisťování z auta do auta - od 2. měsíce těhotenství.
Těhotenský bezpečnostní pás BESAFE (ISOFIX)
Dobrý den, prodám bezpečnostní těhotenský pás BeSafe s možností uchycení pomocí pásu kolem sedačky nebo systému IsoFix. Pás je ve velmi zachovalém stavu bez známek používání. Cena 850,- + doprava. Cena je pevná.
Těhotenský bezpečnostní pás do auta-Zopa
Nabízím těhotenský, bezpečnostní pás do auta. Je skvělý pro ochranu těhotenského bříška a pohodlné cestování. V případě zájmu mohu prodat i s Aniballem (ten za symbolickou cenu).
Těhotenský pás do auta BeSafe Pregnant iZi fix
Těhotenský pás – bezpečnostní vylepšení autopásu, drží 3bodový pás mimo měkké tkáně břicha a plod, instalace pomocí ISOfixu či pouze autopásu, certifikace dle ECE R16 Použitý párkrát PC: 1500Kč
Hnízdo a těhotenský kojící polštář
Prodám hnízdo a těhotenský-kojící polštář Hnízdo nové nepoužité na zakázku od českého krejčovství, vhodné i jako dárek (PC 700,-).. Prodáváme za 500,- Těhotenský a kojící polštář Zuzana, použitý, stejný design růžový s hvězdičkama, pratelný potah (PC 1000) za 700,- polštář + hnízdo dohromady za 1000! Dovezu po Modřanech a okolí
Těhotenský podpůrný pás Anita babysherpa
Využila jsem a pomohlo mi to. Lze nosit i přes oblečení. Pokud nosíte velikost 36/38, tento pás sedí. Jediná vada je na srdíčku viz foto.