inzerce, prodej, prodám, bazar

Těhotenská/nosící vsadka

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, prodám těhotenskou/nosící vsadku do bundy. Používaná jedno těhotenství. Materiál softshell. Přidávám odkaz na originál web.

Těhotenská/nosící vsadka
Podobné inzeráty
Dámská vsádka
Nová dámská vsádka do svetru kus 90 Kč
Nosici bunda Bonprix
Prodám nosici bundu, vel. 36. Ideální na jaro/podzim. Bunda je v dobrém stavu, pouze je na ní malá zelená tečka od barvy. Viz foto. Cena vč. posty
Minu wrap silver grey nosici satek
Prodam nosici satek Minu wrap silver gray. Po jednom diteti, druhy syn noseni nemusel. Ma malicko zmolek, jinak bez vad a fleku. Cena 1200kc, osobni predani je mozne na Praze 4 Sporilov nebo Praze 2 IP Pavlova. Zaslani podle domluvy.
Prodám: Pizza pec Group Entry Max 4
Dobrý den, prodám pizza pec - "Pizza pec Group Entry Max 4". Zakoupena v PMN-Nerez. Používána rok a půl. Důvod prodeje: uzavření jedné z našich provozoven. Parametry: nerezové čelo kvalitní izolace opláštění v laku provedení: jednokomorové rozměry (šxhxv): 990 x 920 x 380 mm regulace teploty: 450 °C napětí: 400 V průměr pizzy: 330 (vsádka až 4 ks) rozměry komory: 700 x 700 x 150 mm příkon: 5,6 kW barva: nerez/lak hmotnost: 74 kg Pro více informací mě kontaktujte na telefonním čísle.
Vsadka do bundy
Dobrý den, prodám na zakázku šitou vsadku do bundy, zimní zateplená, s kapucí pro prcka, spousta sňůrek na pohodlné dotvarování. Nosila jsem ji se sportovní zimní bundou, využila jsem ji i v těhotenství, jinak v ní nosila děti. Můžu poslat i poštou, jen bylo by fajn vyzkoušet, jestli bude sedět se zipem na Vaší bundě.
Hnědá tunika velikost XL krajková vsadka
lodičkový výstřih, lehký úplet, krajková aplikace ve spodní části bočního švu. Materiál 45 % viskóza, 42 % nylon, 13 % modal, snadná údržba, praní na 30°, poddajný materiál. Velmi dobrý stav, málo nošená. Celková délka 85 cm, prsa 116 cm, dole 102 cm , délka rukávu 48 cm, měřeno volně položené. Platba předem na účet, poštovné za doporučený dopis.