inzerce, prodej, prodám, bazar

Thomas Block - Vzucholoď Nine

Kategorie: Pro mládež

Na prodej je použitá kniha / vyřazeno z knihovny (uvnitř je uvolněných pár listů, ale nebrání čitelnosti) - Vzucholoď Nine od Thomas Block

Fotografie jsou reálné.

DŮLEŽITÉ - ČTĚTE !! Cena je pevná (opravdu to neprodávám za nižší cenu), nevyměnuji.
Preferuji osobní převzetí - možno v prac.dny v centru Havlíčkova Brodu, popř. zaslání poštou po předchozí platbě na můj účet.
Primárně e-mailový kontakt na szantus@ , nebo přes formulář vlevo dole (o víkendu jsem obvykle mimo - mohu reagovat po jeho skončení), na dotazy o výrazné slevě, či negramotné výlevy ani neodpovídám. Pokud je inzerát vystavený, tak je i platný a zboží je k dispozici. Děkuji Vám
Thomas Block - Vzucholoď Nine
Podobné inzeráty
Prodám směs dětská literatura/literatura pro mládež
Prodám 2 díly E. Colfera: Legenda o Zubech kapitána Krákory a Legenda o pistolnici Murphyové - vynikající stav, jako nečtené za 100 Kč/kus možno prodat i jednotlivě, dále Mario Giordano: Tajemné pikle aneb Doktor Francin zasahuje - nečtená za 60,- Kč, Thomas Brezina: Frankensteinův mrakodrap - nečtená, vynikající stav za 50 Kč, dále od Joachima Friedricha: Amanda a detektivové - nečtená za 55,-Kč, dále od Thomas Brezina: Učitel z vesmíru - 1X čtená, bez vad za 50-kč PRODÁNA, dále od Blue Balliet: Hon na Vermeera - nečtená za 15,-Kč, / dále Gemma Malley: Přebyteční - čtena 1X přesto vynikající stav za 100,- Kč, dále Pawel Henning: Dva Romeové a Julie - 1 X čtená, vynikající stav za 60,-Kč, dále Celia Rees: Krásná loupežnice - vynikající stav za 140,-Kč, dále Sissi Flegelová: Láska a zklamání - 1X čtená, vynikající stav za 55,-Kč, a komplet 4 knih Melity Denkové za 100,-Kč/kus Knihy jsou ve výborném stavu,jako nečtené, dávám přednost menším zásilkám, zatím posílám doporučeně přes ČP v bublinkové obálce. Na poštovném se musíme domluvit, případně na osobním předání v Trutnově - v tom případě bez poštovného. Nezasílám do zahraničí ani na Slovensko. Nutná platba předem není-li domluveno OP /osobní předání/. Měna Koruna česká. Kontaktovat mne můžete smskou na mnou uvedené číslo či e-mailem přes formulář. Na sms odpovídám po 13 hodině, mailovat můžete kdykoliv, budu se snažit odpovědět do 48 h.
Malý velký muž - Thomas Berger
Prodám knihu Malý velký muž - Thomas Berger. Papírový přebal v horším stavu, jinak pěkný stav. Představa o ceně je 100 Kč, dohoda možná. Předání v Brně nebo pošlu zásilkovnou.
Mix knih pro dívky od 9 - 15 let
Prodám mix knih pro dívky od 9-15let: - NOVÉ BARVY PRO KRÁSU, Gizela Watermannová. Kniha obsahuje i šablonyk osobnímu barevnému otestování. Kniha je ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - MODA, KRÁSA A ŽIVOTNÍ STYL, Lucie a Nicole Ehrenbergerovi. Kniha je ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - HOLKA Z POPELNICE,Jacqueline Wilsonová, pevná vazba s přebalem. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč - TAJEMSTVÍ, Jacqueline Wilsonová. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč, - Čarodějka Jennifer, E.L. Konigsburgová, od 9let. Ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 50Kč, - Pořád mi pijou krev, Kimberly Pauley. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40 Kč - Pijou mi krev aneb upírkou na vlastní nebezpečí, Kimberly Pauley. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40 Kč, - Klukům vstup zakázán, Thomas C. Brezina, měkká vazba: Klub čarodějek, od 9 let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30 Kč, Ségra na zabití, od 9 let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč, - Prima rande, Dagmar Geister, od 11let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč, - Adrianin druhý případ, Jela Mlčochová, OD 12LET. V pěkném stavu. Cena 40Kč, -Kam utíkáš, Daisy?, Jenny Oldfieldová, od 9let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30 Kč, - ALICE A.... DOOOST DOBRÁ RODINKA, od 11let. Čtená, mírně pokrčený rožek knihy, jinak v bezvadném stavu. Cena 30Kč, -POCAHONTAS- INDICKÁ PRINCEZNA, Mari Hanesová. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč. - MOJE SÉGRA JE UPÍR- SKANDÁLZUBNÍ!, Sienna Mercerová. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - UPÍŘÍ DENÍKY- PROBUZENÍ, E.J. Smith, od 15let. 1x čtená, v bezvadném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - PRODANÁ - ZVLÁŠTNÍ ZNAMENÍ, Iva Macků Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč. Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při větším odběru z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce. Inzerát je platný do smazání. Mám zde více inzerátů, můžu zkompletovat balíček podle vašeho přání.
Metro v říši duchů - Thomas Brezina
Knížka je jako nová. Pouze osobní převzetí v Praze. V opuštěné stanici londýnského metra se přímo na Erika vyřítil vlak. Řídila ho kostra s rudě zářícíma očima a z oken vyskakolvali duchové. Čtyřka se nenechá zastrašit a rozhodne se i tomuto podivnému případu přijít na kloub!
Čtyři kamarádi v akci - Thomas Brezina
Detektivní literatura pro mládež. Fantom školy Čarodějova věž Záhada sněžné příšery 70Kč za kus. Osobní převzetí Praha nebo Balíkovna/Zásilkovna.
Komiks R.I.P. best of 1985-2004 (Thomas Ott)
Prodám komiks R.I.P. best of 1985-2004 v dobrém stavu (pevná vazba). Osobní předání Brno nebo cena + poštovné 95 Kč (zásilkovna). Telefon neplatný, prosím o zprávu přes odpověď na inzerát.