inzerce, prodej, prodám, bazar

Textilní pásová pila

Kategorie: Tiskařské stroje

Prodám funkční textilní pilu. Možnost vyzkoušení.
Textilní pásová pila
Podobné inzeráty
FOCUS LABEL LX4
Nabízíme k odkupu tiskový stroj na textilní etikety od výrobce FOCUS LABEL MACHINERY LTD. Jde o typ FOCUS LX4 (4+2 Colours), který disponuje 6 tiskovými jednotkami (válci se zásobníky). Stroj pracuje na principu otisku polymerické folie s vytlačeným vzorem, dokáže pracovat až se 6 barvami najednou (v jednom průchodu materiálu strojem) a dokáže potiskovat většinu standardních textilních materiálů. Je vhodný k větší produkci textilních etiket, které se všívají do oblečení, pro prací symboly nebo označení velikosti (M, L, XL,...). Dále také pro textilní etikety na povlečení, polštáře nebo peřiny, matrace apod. Dokáže vyrobit textilní etiketu o velikosti až 150 x 305 mm. Stroj je nyní odstaven a nepoužívá se. Součástí prodeje je údržbový set/nářadí plus několik náhradních dílů a také krabice tiskových barev (nepoužitých). Cenovou nabídku pošleme na vyžádání. Specifikace zde: Fotky stroje zde:
Prodám soubor strojů
Poky ( truhlářské knehty 6ks ), srovnávačka 3 nožová ( š 53cm )litina, vrtací dlabačka ( závěsná na zeď), hranová bruska, Pásová pila ( š, 63cm ) polská Vše šlape
Sítotisk - karusel + tunel + mezisušič
Prodám karusel 4/4 s mikroregulací španělské výroby a masivní konstrukce. Palety jsou vlastní výroby, ty potřebují seřídit výškově i vodorovně, případně si udělat vlastní. Ke karuselu jsou i palety pro na tisk na papír, rukáv a textilní tašky. Tunel je tuzemské výroby od firmy Beltec, šířka pásu 50 cm a délka sušící zóny 150 cm. Zapojit jde i do klasické zásuvky. Mezisušič je "čína". Původní pořizovací hodnota všeho je cca 230 000,- Vše bylo roky používáno, prodávám, protože jsem si pořídil nové vybavení. Při rychlém jednání sleva.