inzerce, prodej, prodám, bazar

textilní koberečky, rohože, autokoberečky Škoda Octavia II

Kategorie: Příslušenství

4ks přesně padnoucích textilních koberečků, vhodné pro Škoda Octavia II (facelift). Stav téměř jako nové, nikde nejsou protržené nebo vyšoupané. Osobní předání možné v Opavě, po domluvě i v Ostravě.

koberce / autokoberce / textilní rohože / koberečky / autokoberečky
textilní koberečky, rohože, autokoberečky Škoda Octavia II
Podobné inzeráty
Originál textilní koberce / rohože Škoda Fabia II
4ks textilní koberečky na Škoda Fabia II, originál Škoda. 3ks stav jako nové, 1ks mírně poškozen viz foto. Klipy pro fixaci k podlaze. Osobní převzetí v Opavě, po domluvě i v Ostravě. koberce / autokoberce / textilní rohože / koberečky / autokoberečky
Gumové rohože Mercedes S coupé
Predám ORIGINÁLNE predné gumové rohože (gumené rohože, rohože na zimu) na model Mercedes S Coupé (w217/c217). Pôvodná cena 132 EUR.
Peugeot 2008 textilní autokoberečky
Prodám textilní autokoberečky ,skoro jako nové žádné opotřebení, 4 kusy 2x přední a 2 x zadní. Jsou z Peugeot 2008 r.v 2020
Koberečky gumové i textilní Octavia II a III, Passat B6,
Prodám použité autokoberce pouze v pěkném stavu do vozidel Škoda Octavia II, Škoda Octavia III, VW Passat B6. Octavia textilní i gumové, Passat pouze textilní. Koberečky jsou používané a pouze místy špinavé. Nic co by nešlo umýt nebo vyluxovat běžným vysavačem. Cena 200Kč za sadu. Možnost zaslání.
Textilní koberečky A3, LEON, GOLF
- Prémiové textilní koberečky pro Audi A3 (2012 a výš), Seat Leon (2012 a výš), Volkswagen Golf VII (2012-2019) a Volkswagen Golf VIII (2020 a výš) - Nový design, koberečky jsou vytvarované přesně na podlahu a mají zvýšený okraj, aby drobky nepadaly pod kobereček a daly se snadno vyklepat - Praktické i na vodu a sníh - Lze snadno čistit mokrou i suchou cestou - Barva Titan-black - Kulatá nacvakávací fixace - Koberečky jsem používal necelý měsíc, ale i tak jsem je vytepoval, takže stav nových - Cena je 900,- Kč - Preferuji osobní předání, nerad bych riskoval poškození během přepravy - Telefon , email pribylcz@ - INZERÁT JE PLATNÝ do jeho smazání!!
Originál gumové autokoberečky Škoda Octavia III komplet
Dobrý den, prodám originální gumové autokoberečky Škoda Octavia III komplet.