inzerce, prodej, prodám, bazar

Textilní koberce Dacia Duster 2

Kategorie: Příslušenství

Dobrý den, prodám tyto textilní koberce na vozidlo Dacia Duster 2. Jsou nové, nepoužité. Jsou zabalené v originálním obalu. Preferuji osobní odběr. cena za celou sadu

Duster 4x2 a 4x4.
Textilní koberce Dacia Duster 2
Podobné inzeráty
Dacia Duster II, textilní koberce originál
Originální textilní koberce Dacia Duster II. V autě jednu letní sezónu. Modré obšití. Osobní odběr Kladno.
Textilní koberce Dacia Duster 2
Dobrý den, prodám tyto textilní koberce na Dacii Duster 2. Koberce jsou pouze vybalené, nepoužité. cena za všechny 4. preferuji osobní převzetí. Podívejte se i na ostatní moje inzeráty.
Dacia Duster 2 4x2 gumová vana do kufru
Dobrý den, prodám novou gumovou vanu do kufru Duster 2. Mám i jiné díly (textilní koberce, gumové koberce, vany, pneumatiky.) Duster, 4x2, 4x4.
Textilní koberce Škoda Citigo 3D
Prodám sadu nových textilních koberců Standard CITIGO 3D TECHNICKÁ SPECIFIKACE Kód produktu 1ST061404R Barva Černá Materiál Polypropylen Obsah sady Dva přední koberce s nápisem CITIGO, dva zadní koberce bez nápisu, montážní návod. Upevnění Přední koberce – plastové fixační elementy k nacvaknutí na podlahové čepy, zadní koberce – volně vložené. Údržba Běžné prostředky vhodné na čištění koberců. Nepoužívat abrazivní čisticí prostředky. K údržbě doporučujeme např. Vše v jednom – univerzální čistič z nabídky ŠKODA Originálního příslušenství. Upozornění Při výměně koberců je nutné nejprve vyjmout koberce původní a teprve potom vložit koberce nové. Vrstvení koberců na sebe je z bezpečnostních důvodů zakázáno. Před každou jízdou doporučujeme zkontrolovat upevnění koberců.
Gumové koberce Dacia Duster 2
Dobrý den, prodám gumové koberce na Dacii Duster 2. Jsou zabalené v originálním obalu, nové nepoužité. pasují na Duster 2 4x2 a 4x4
nové gumové koberce Dacia Duster
nové gumové koberce Dacia Duster PH2 82 01 452 812 do roku 11/2013