inzerce, prodej, prodám, bazar

Texan Golf JRH dřevo dětské/junior 3 grafit

Kategorie: Golf

Texan Golf JRH Wood 3 grafit, dřevo dětské/junior, mám k prodeji levorukou, kus 180,-
Texan Golf JRH dřevo dětské/junior 3 grafit
Podobné inzeráty
Dunlop Tour TP12 grafit Golf Set Ladies - RH
Používaný dámský set - Dunlop Tour TP12 grafit - RH, L - flex. Set obsahuje driver, 3 dřevo, hybrid, 5-S železa, stand bag. Po trase Praha, HK, Pardubice, Olomouc, Ostrava mohu dovézt.
Driver Texan
Dámský driver plus head cover, 2 ks - 12, 24 - foto. Málo používané, lehké. Kus 1000 Kč
Prodám Fairway dřevo č.3 Callaway XR + Cobra hybrid 4H 22
Prodám málo používané velmi kvalitní Callaway XR Fairway dřevo 3 ""Hyper Speed Face"" s novým grafit shaftem Mitsubishi senior flex 50 + kryt hlavy. Fairway dřeva XR přicházejí s novou odrazovou plochou a designem hlavy. Přinášejí maximální vzdálenost míčku při všech úderech. Kovaný Hyper Speed Face Cup je o 36% tenčí, s nižší váhou a produkuje o 16% větší sweet spot. To zvyšuje rychlost míčku, vzdálenost a míru odpustnosti. Těžiště je o 20% nižší, čímž získáte lepší kontrolu a vzdálenost míčku. Další holí v setu je: Cobra Baffler Rail H 4 Hybrid 22° Regular Flex Graphite Shaft - pravá. Možno poslat na dobírku.
CALAWAY junior.golf triko (14-16let)
Juniorské golfové triko nabízím k prodeji.Triko (slabší mikina) je zateplené.Zn.CALAWAY VELIKOST.....junior (XL) 14-16let (na výšku 160-172cm) Triko může být i na menší ženu cca velikost S-M ŠÍŘE..........................96cm DÉLKA(výška zad).....66cm Triko je v perfektním stavu. Přepošlu Zásilkovnou (+79kč) V Praze možnost prodej osobně.
Golfová hůl Junior 5
Golfová hůl Junior 5 od Speg a Golf Academy.
Golfový set Masters GX 1 GRAFIT
Kompletní set vhodný pro začínající hráče, hraný jednu sezonu. Složení: driver 10.5° + kryt hlavy, fairway dřevo 3W-15° + kryt hlavy, hybrid 24° + kryt hlavy, sada želez 5,6,7,8,9,PW,SW, putter + kryt hlavy, ultralight stand bag s nožičkama, vhodný k nošení na zádech, nebo umístění na vozík.