inzerce, prodej, prodám, bazar

Testy na Covid

Kategorie: Ostatní

Prodám NOVÉ nerozbalené testy na Covid 25 ks.
Testy na Covid
Podobné inzeráty
Testy Covid 19Ag
Testy Covid 19Ag v baleni 25kusu.Cena za balení.
Testy inteligence a Numerické testy
2 knihy - Testy inteligence a Numerické testy Svazek obsahuje 2 knihy, ve kterých naleznete sady testů včetně řešení a detailního vysvětlení příkladů. Cena 390 Kč plus poštovné. Knihy mi velmi pomohly pochopit podstatu testů studijních předpokladů na VŠ.
Testy 20ks
Covid testy 20 ks. Expirace 24.1.2024. Možné zaslat.
Jak získat zbrojní průkaz,lovecký lístek,testy pro žadatele
Prodám 4 brožury (každá má kolem 95 stran) týkající se získání zbrojního průkazu: - Jak získat zbrojní průkaz: informace (nejen) pro žadatele o vydání zbrojního průkazu (rok vydání 1998) - Jak získat lovecký lístek: informace (nejen) pro žadatele o vydání loveckého lístku (rok vydání 1998) - Kondiční testy ke zkoušce odborné způsobilosti pro žadatele o zbrojní průkaz (rok vydání 1998) - Kondiční testy ke zkoušce odborné způsobilosti pro žadatele o zbrojní průkaz (rok vydání 2000) Autor všech 4 brožur je Doc. Ing. Jan Komenda, CSc. Cena 300 Kč za všechny dohromady. V případě zájmu či dotazu mi napište. Předání v Brně osobně, jinak poštou, či zásilkovnou.
"ECDL: Průvodce přípravou na testy" - Jiří Chábera a spol.
Prodám nikdy nepoužitou knihu "ECDL: Průvodce přípravou na testy" od Jiřího Chábery a spol. POPIS Jediný oficiálně schválený výukový materiál k výuce testů ECDL. Rádi byste získali certifikát ECDL a potřebujte k němu úplný zdroj informací, abyste testy úspěšně složili? Hledá vaše školicí středisko akreditovanou učebnici k testům ECDL? Publikace z pera zkušených autorů a akreditovaných testerů ECDL navazuje na bestseller S počítačem do Evropy. Díky využití informací z testování uchazečů o certifikáty ECDL v ČR se věnuje především těm tématům, s nimiž mají Češi nejčastěji obtíže. SPECIFIKACE Nakladatelství: COMPUTER PRESS datum vydání: 15.2.2012 isbn: 978-80-251-3144-2 Jazyk: čeština Počet stran: 200 Vazba: měkká vazba Rozměr: 210x297mm V případě zájmu či dotazu pište na obalvhs@ V Brně osobní předání, jinak poštou.
IPA Isopropylalcohol, TEROSON PU 8550, desinfekce Covid
TEROSON PU 8550 od Henkel je vlastně čistá IPA, Isoprophylalcohol, Isopropanol, .... Nechal jsem dělat v době na začátku Covid pandemie rozbor na VŠCHT v Praze a na spektrometrii je shoda s IPA p.a. (Pure Analytic IsopropylAlcohol) Spektra přikládám. Lze použít tedy i jako desinfekci, IPA není ani potenciální karcinogen! Sám používám na čištění elektroniky a pro výrobu desinfekce. POZOR! Hořlavá látka, nelze zaslat poštou Cena za balení 1 litr 200Kč, běžná cena asi 350Kč k dispozici zatím 100 balení.