inzerce, prodej, prodám, bazar

testovací zařízení na plošné spoje

Kategorie: Ostatní

Tester osazených desek plošných spojů ITA-SCORPION MDA s jehlovými poli,obrazovkovým displejem a tiskárnou.Testováníodporů,kondenzátorů,indukčností,polovodičů relé,spínačů,pinů, napětí,proudů a pod.Pracovní stůl s 19"skříní.
testovací zařízení na plošné spoje
Podobné inzeráty
Desky / Plošné spoje
Nabízím desky na plošné spoje. Malé a velké. Malé jsou oboustranné a velké jednostranné. Rozměry cca malé: 23 cm x 16 cm - počet kusů: 8 ks Rozměry cca velké: 23 cm x 27 cm - počet kusů: 7 ks
Elektrotechnické práce a osazování DPS, PRAHA 9, DoPP, HPP
Hledáme pracovníky pro výrobní práce v oboru elektrotechnika (plošné spoje, výroba elektroniky, osazování součástek, kontrola kvality). Znalost byť jen některého z následujících bodů vítáme: 1. Ruční práce spojené s osazováním plošných spojů, jejich kontrolou (kvality zaletování) a jejich expedicí. 2. Kontrola kusovníků a rozpisek, na/vyskladňování součástek. 3. Obsluha a programování strojů ve výrobní lince na osazování plošných spojů (po zaučení). Předpokládáme období pro zaučení. Pracovní doba volná. Práce z domova u těchto prací bohužel vesměs není možná. Mzdové podmínky: z počátku DoPP na částečný úvazek, výše mzdy dohodou, po zaučení podle typu práce, ochoty a schopností lze očekávat růst mzdy. Lokalita je Praha 9 – Běchovice (). Máte-li dotaz, prosím ptejte se.…
Nýtovací přístroj Favorit Bungard
Prodám německý nýtovací přístroj na plošné spoje Favorit Bungard, nepoužitý, jen osobní odběr, Praha 4 Háje.
Testovací proužky - glukózy
Prodám Testovací proužky značky Contour plus, 3 balení po 50-ti kusech v originálním balení, neotevřené. Expirace 06/2023. Cena za 1 balení 150,00 Kč + poštovné 60,00 Kč. Platba převodem na účet předem.
One Touch Verio testovací proužky do glukometru
Testovací proužky do glukometru One Touch Verio,originál, koupeno nové v lékárně, exp.4/2023
Testovací sada pH GH KH vody v jezírku
Testovací sada pro měření hodnot pH, GH, KH vody v jezírku. Kvalita vody v jezírku určuje biologickou rovnováhu ve vašem jezírku. Tři nejdůležitější hodnoty jsou GH (celková tvrdost, KH (karbonátová tvrdost) a pH) kyselost. Běžná cena 500Kč-prodám za 199Kč.