inzerce, prodej, prodám, bazar

tester Konnwei + autonabíječka 2 v jednom

Kategorie: Příslušenství

Prodám zcela nový tester autobaterie + autonabíječka v jednom
KONNWEI KW510

KONNWEI KW510 je profesionální tester zátěže baterie, nabíječka baterií, údržba baterie (pulzní oprava), udržovací nabíječka a desulfátor baterie.

Díky vysoké přesnosti funkcí testeru baterií KONNWEI KW510 a funkci nabíjení a opravy baterií je přístroj pro údržbu baterií typu vše v jednom, což je velmi užitečné a zkrátí vaši práci a je nezbytným nástrojem pro všichni majitelé automobilů.

AC vstup 100-240V / 50-60Hz
Výstup Napětí 12V
Výstup Proud 5A
Příkon se zátěží Max 80 W.
Rozsah kapacity nabíjení 4AH-100AH
Kompenzace teploty Ano, zimní a letní režim
Kompatibilní typ baterie Všechny typy olověných baterií

Obsah balení
* Nástroj pro testování a nabíjení a opravy baterií KONNWEI KW510
* Vícejazyčná uživatelská příručka
* Nabíjecí kabel
* Maloobchodní balení a bezpečné balení

Preferuji osobní převzetí nebo můžu zaslat.
Platnost inzerátu do smazání.
tester Konnwei + autonabíječka 2 v jednom
Podobné inzeráty
Diagnostika KONNWEI KW 850,OBD II.
Konnwei KW850 je profesionální autodiagnostika, která umožňuje přístup k diagnostickým chybovým kódům a jejich následnému zobrazení. Záznamy chybových kódů si můžete přečíst kdykoliv a sami. Koupě této autodiagnostiky Vám ušetří peníze, provedení jedné diagnostiky auta v autoservise – kterou jste nyní schopni jednoduše provést sami. Navíc můžete díky častějšímu kontrolování lépe předejít velké poruše motoru vozidla, jejíž odstranění by mohlo být velmi nákladné. Máte možnost také odhalit technické závady u ojetého vozidlo předtím, než ho koupíte. Jestliže kupujete autodiagnostiku pro použití v autoservise, pak věřte, že vám Konnwei KW850 bude věrným společníkem. Mnoho funkcí v malém těle Konnwei KW850 podporuje CAN a veškeré další současné OBD II protokoly, takže na ní můžete zkontrolovat většinu aut na trhu. Je schopna vymazat diagnostická chybová hlášení (DTCs) a vyresetovat OBD II status. Dokáže vypnout kontrolku vyzývající ke kontrole motoru (MIL) a určit, na jakou poruchu upozorňuje. Je také schopná získat identifikační číslo vozidla (VIN) a kalibrační čísla vozidla (CID a CVN). Nechybí ani živý přenos dat, v rámci kterého je schopna zobrazit například aktuální otáčky, napětí, rychlost, nebo třeba teplotu motoru. Můžete pomocí ní zkontrolovat poruchy týkající se emisí auta (Freeze Frame Data). Automechanikům se může hodit kontrola I/M připravenosti, která určuje, zdali auto vyhovuje americkým standardům emisí.
KONNWEI KW860 (upgradovaná verze po KW850) OBD
Nová OBD KONNWEI KW860 (novější a upgradovaná verze po KW850). Použitá pouze pro smazání závady a ověření tlaku turba stav nové. KW860 Funguje na většině domácích a dovážených vozidel z roku 1996 v USA, 2003 v EU a Asii (OBDII & CAN), včetně osobních automobilů, SUV, lehkých nákladních vozidel atd. Podpora všech protokolů OBDII. Jednoduše zapojte do portu OBD II na vašem voze, zapněte zapalování a jste připraveni vyrazit. Není potřeba žádná baterie ani instalace složitých aplikací. Vyhledávací knihovna s více než 8 000 vestavěnými v obecných definicích kódu vám umožňuje přesně identifikovat příčinu vašeho CHECK ENGINE a možná ji opravit, aniž byste museli navštívit svého prodejce. Také vám pomáhá při snadném absolvování ročních emisních testů a SMOG CHECK. Pokrývá všechny funkce OBDII/EOBD pro systém motoru. Test senzoru O2, test systémů EVAP, a test palubního monitorování vám poskytne plnou kontrolu nad provozním stavem vašeho vozidla, zatímco grafický a numerický displej živého datového toku vám pomůže zjistit závadu údaje snímačů. (Upozorňujeme, že tato funkce je pouze pro systém ENGINE). Funkce a vlastnosti KW860: 1. Funguje na VŠECH vozech s podporou OBD II, a to jak benzínových, tak dieselových - domácích i dovezených. 2. Obsahuje unikátní patentovaný klíč připravenosti na jedno kliknutí pro rychlou kontrolu připravenosti stavu emisí a ověření jízdního cyklu. 3. Jasně barevné indikátory LED a vestavěný reproduktor poskytují vizuální i zvukový tón pro ověření připravenosti 4. Načte obecné (P0, P2, P3 a U0), specifické kódy výrobce (P1, P3 a U1) a čekající kódy 5. Snadno určí příčinu kontrolky Check Engine (MIL) 6. Vypne kontrolku motoru (MIL), vymaže kódy a resetuje monitory 7. Vylepšený režim OBD2 Mode 6 Výsledky testu palubního monitorování pro specifické monitorované systémy. 8. Zobrazení dat zmrazených snímků kener automobilů KONNWEI KW860 OBD2 / EOBD / CAN podporuje všech 10 testovacích režimů OBDII na všech vozidlech vyhovujících OBDII. Díky jedinečné patentované klávese One-Click I/M Readiness Key, barevnému TFT displeji a vestavěnému reproduktoru, monitorování napětí baterie v reálném čase je KONNWEI KW860 skutečně špičkovým výkonem a cenovou dostupností, který uživatelům umožňuje dělat svou práci rychleji. 9. Zobrazuje stav připravenosti monitoru a I/M (emise) 10. Čte živý datový tok PCM 11. Zobrazuje aktuální data testu senzoru O2 12. Data testu systému EVAP 13. Živá data senzoru v textovém režimu a režimu grafu (vozidla z roku 1996 a novější) 14. Čte, ukládá a přehrává živá data senzoru 15. Tipy pro odstraňování pro
Tester autobaterie a alternátoru
Prodám tester autobaterie a alternátoru. LED tester je určen pro rychlé vyhodnocení stavu autobaterie a vyhodnocení funkce dobíjecí soustavy (alternátoru) automobilů s napětím 12 V. Tester je vhodný pro všechny typy olověných akumulátorů. Tester je vybaven svorkami pro přímé připojení k akumulátoru, má 3 základní měřící funkce: test autobaterie, test alternátoru a test autobaterie při startování. Rozměry: 124*51*15mm. Délka kabelů (bez svorek): 25cm. Posílám: 1,Balíkovnou ZDARMA po tel. domluvě. 2,Zásilkovnou na odběrné místo za 79kč(platba předem), cena celkem 225kč. 3,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102kč,cena celkem 252kč. 4,Osobní odběr Brno-zdarma, cena 150kč. 5.Za váš nákup pošlu dárek.
Diagnostika KONNWEI KW450 Nová
Prodám novou nepoužitou diagnostiku Konnwei KW450 Při platbě předem není problém zásilkovna
Konnwei OBD diagnostika
Konnwei KW903 Autodiagnostika OBD II Bluetooth 3.0 pro android,iOS , CZ aplikace Ověřená OBD II diagnostika s vysokou kompatibilitou a výbornou diagnostickou aplikací, kterou jsme pro vás přeložili do češtiny, ke stažení zdarma v demo verzi a možností placeného rozšíření.
Predám tester na benzínové Piezo GDI vstrekovače
Predám plne funkčný tester na benzínové Piezo GDI vstrekovače. Tester vyrobený na mieru v New Jersey, USA - žiadna Čína. Obsahuje 4 samostatné jednotky na testovanie 4 kusov benzínových Piezo GDI vstrekovačov (je možné testovať a čistiť 4 vstrekovače naraz), napájacie káble, zdroj - menič napätia z 230V na 12V. Nastaviť sa dá v rozmedzí 90V-120V a 15Hz alebo 60Hz. Cena nového 3300€ (clo ani nepočítam). Cena za kus Video ako to funguje: