inzerce, prodej, prodám, bazar

Termosky

Kategorie: Ostatní

Prodám termosky, dvouplášťové. Vysoká celonerez 1L (120,-Kč), termohrnky nerez s madlem 0,4L (89,-Kč) a 0,5L (99,-Kč), téměř nepoužívané, nevyužité. Cena jako set 260,-Kč, možno i jednotlivě, cena bez dopravy.
Termosky
Podobné inzeráty
Termosky dle druhu.Nosic na jidlo.
Termosky obedo nosice vse plne funkcni.Pouze volat.cena 1 ks.nosic na obedy 270kc termosky dle vyberu nejsou vsechny stejne.-drzhu.
Nahradni vlozka do termosky
Prodam nahradni izolacni vlozku do termosky, Clara. Je vhodna do termosky na obrazku. Objem je 0,5 litru. Zcela nova, nepouzita, umyta. idealni je osobni predani v okoli Hodonina nebo Breclavi, pripadne Praha.
Termoizolační nádoba + 2 termosky
Nabízím termoizolační nádobu + 2 čínské termosky, jedna malovaná - viz. foto.
Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l
Nová Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l Přišlo by vám vhod mít s sebou váš oblíbený horký čaj či kávu? Termoska na čaj Yato Gastro to přesně dokáže. Zvláštností je její dvojitá stěna vyplněná vakuem, tudíž váš nápoj zůstane delší dobu v požadované teplotě. Snášejte zimu bez ohledu na venkovní teplotu s termoskou Yato Gastro. Termoska Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l ... Termoska Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l ... Rozhodující vlastnosti termosky Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l Termoska Yato Gastro udrží stálé teploty nápoje Ke zhotovení byl použit materiál, konkrétně nerez a plast Termoska Yato Gastro nabízí objem 5000 ml Parametry a specifikace Barva Barva Nerez Vlastnosti Objem 5 000 ml Materiál nerez, plast Další vlastnosti Dvojitá stěna Typ Typ Termosky s pumpou Určení Na pití
TERMOSKA s pumpou - dávkovačem TEFAL PONZA
SMS / MAIL / MMS /apod. NE !! Pouze volat !!! ... !!! Děkuji. !! Umět číst do konce a porozumět jednoduchému textu je základem k navázání kontaktu s prodejcem. Děkuji za pochopení !!! Nabízíme krásnou a kvalitní termosku, Emsa/Tefal PONZA, 1.9 litrů, s pumpou i praktickým odkapávačem, otáčecí dno pro snadné otočení termosky dle potřeby kolem své osy, originálně zabalená vč. návodu, krabice a igelitu, nepoužívaná - viz. foto, byl to bohužel nevhodně zvolený dárek, neupotřebíme. Cena byla 1.289,- Kč, na Mall je nyní nově za 949,- Kč plus doprava. Přesný popis a vlastnosti na: Vhodné i na cestování - výlety, camping, chata atp.. Soukromý prodej - použité zboží - bez jakékoli záruky, ručení (tzn. vrácení/slevy/výměny apod.)!! SMS / MAIL NE !! Pouze osobní odběr. Někdy nemohu na telefon, nutno zavolat později. Děkuji.
Termosky
Prodam 3x nepoškozené termosky, celková cena 150 Kč.