inzerce, prodej, prodám, bazar

Termohrnek s výhřevem

Kategorie: Příslušenství

Prodám termohrnek s výhřevem + kabel do autozásuvky, nevhodný dárek. Cena cca 150,- nabídněte. PROSÍM JEN SMS, EMAIL
Termohrnek s výhřevem
Podobné inzeráty
Cestovni termohrnek s ohrevem
Prodam novy nepouzity cestovni termohrnek s moznosti ohrivani pres USB nebo autozasuvku. Osobni predani v Praze 5, 6, 8 nebo mohu poslat pres Zasilkovnu (za 300 i s postovnym).
Dárkové předměty Mercedes-Benz
Prodám dárkové předměty Mercedes-Benz 3x Termohrnek (Thermohrnek) - 150Kč/ks (černý už je prodaný) 7x Klíčenka (machršnůrka, MB, FleetBoard) - 70Kč/ks (6ks z fotek už je prodáno = jsou přeškrnuté...) 2x USB nabíječka 12V 0,8A - 100Kč/ks 3x přívěšek na klíče (karabina prodaná, F, otvírák) - 30Kč/ks 1x USB disk (Flash disk Actros) - 60GB - 250Kč Možnost zaslat na dobírku dle ceníku České pošty
Prodam řidičovou sedačku rekaro
Dobry den prodám sedačku Recaro s výhřevem. Při rychlém jednaní sleva.
Vyhrivany potah sedadla 12V
Prodam pouzity vyhrivany potah sedadla, pouzival jsem ho dokud jsem nemel auto s vyhrevem.
Klimatronic / panel klimatizace octavia 2 - pasuje od 2004
Prodám tento klimatronic / panel klimatizace 3T0907044AS s výhřevem sedadel. Možnost zapojení / výměny i do vozů předfacelift bez nutnosti měnit sací šachtu. Zobrazuje teplotu a foukání na čínských rádiích ISUDAR a samozřejmě na všech originálních rádiích 3. generace. Cena pouze za klimatronic. Rámeček případně +900,- K dispozici i verze bez výhřevu sedadel. Email nonstop, telefon po 17 hodině, děkuji. INZERÁT JE PLATNÝ DO SMAZÁNÍ.