inzerce, prodej, prodám, bazar

Termobox 65l

Kategorie: Potraviny

Nabízím použité termoboxy.
Sloužili jen k přenášení ledu.
Cena za jeden 1 700,- za oba 3 000,-
Termobox 65l
Podobné inzeráty
Termobox PROFI s přihrádkami
Termobox se 4 přihrádkami je navržený tak, aby pojal kompletní jídlo a příbory. Je ideální pro zdravotnická zařízení, domovy seniorů nebo pro školní obědy. Uzavřená přihrádka na horká jídla udržuje jídla uspořádaná a oddělená, aby byla zajištěna vhodná teplota. Do postranních menších přihrádek je možné umístit láhev, příbor, ovoce nebo pečivo. Termobox je rozdělený na 4 přihrádky: přihrádka na teplé jídlo: 19*19*11 cm přihrádka na studená jídla: 21*21*11 cm přihrádka na ovoce nebo pečivo: 18*8*11 cm přihrádka na láhev a příbory: 21*8,5*11 cm vnější rozměry: 480*350*167 mm materiál: EPP barva: modrá hmotnost 410 g termobox je vhodný do myčky možnost stohování Kontaktujte nás přes formulář dole nebo přímo na e-mailové adrese
Termobox s předním plněním 4060, 6 kolejnic
Termobox s předním plněním pro uložení plechových pánví či podnosů. Uvnitř termoboxu je 6 lisovaných kolejnic. Termobox je vyroben z trvanlivého EPP (expandovaná polypropylenová pěna). Díky tomu má termobox velkou konstrukční pevnost (možnost stohování), zachovává tvar a vlastnosti, navíc je vodou omyvatelný. Samozřejmostí je ATEST pro styk s potravinami. Skvělé izolační vlastnosti, vhodné pro potravinářský průmysl, dovozy jídel, catering apod. vnější rozměry 770*540*687 mm vnitřní rozměry 615*410*585 mm 6 lisovaných kolejnic objem 126 l materiál EPP hmotnost 6,34 kg barva černá Kontaktujte nás přes formulář dole nebo přímo na e-mailové adrese
Pizza tašky 45x45, termobox, termoizolační.
Dobrý den, prodám použité ale nepoškozené pizza tašky velikosti 45 x 45 cm od Hendi. Vnitřní tvrdá plastová vložka. Omyvatelné s kapsou na účet - leták. Mám dva kusy - kus 550,- Možnost zásilkovna, pošta - cenu dopravy hradí kupující. Mrkněte na mé další inzeráty - rozprodej pizzerie.
Pizza tašky 33 x 33, termobox, termoizolační.
Dobrý den, prodám kvalitní použité(čisté-vyprané), nepoškozené pizza tašky velikosti 33 x 33 od Gimetalu. Mají silnější stěnu(izolaci), pizzy vydrží déle teplé. Omyvatelné s kapsou na účet-leták. Mám dva kusy - kus 750,- Možnost zásilkovna, pošta - cenu dopravy hradí kupující. Mrkněte na mé další inzeráty - rozprodej pizzerie.
Termobox 24l
Chladicí box Eda 24 litrů Včetně 4 ks. mrazicích vložek Téměř nepoužité Podívejte se na mé ostatní inzeráty
Termobox + 2 pekáček na uchování jídel při cestách
2x hliníkový pekáček s úchyty nahoře i po straně. Lze v nich ohřívat jídlo v troubě nebo jídlo v nich uchovávat či přenášet, převážet i třeba v autě, letadle, v kamiónu. K tomu je satelník..nosič na dva pekáčky, který udržuje stálou teplotu..buď teplou nebo studenou.Termoobal, který zajistí, že váš pokrm jen tak nevychladne nebo naopak nezteplá Je dvojstěnný a výborně udržuje teplotu. I ten má 4 pevné uzávěry. Rozměr satelníku 30 x 21 x 17 cm. Vše funkční. Výborné na cesty! Poštovné 90 Kč.