inzerce, prodej, prodám, bazar

Terasové dlaždice 1m²

Kategorie: Ostatní

Terasové dlaždice SAM (Junado)z akátového dřeva, olejované. Plastový drenážní systém. 11 kusů, rozměr 30x30 cm. Používané pár měsíců, bez technických závad. Před dalším použitím je lepší znovu naolejovat.
Díky inteligentnímu zacvakávacímu systému není nutné žádné nářadí nebo šrouby pro montáž nebo demontáž. Dlaždice lze jednoduše a přesně položit a lze je libovolně rozšiřovat.
Použité akátové dřevo pochází z trvale udržitelného plantážového dřeva.
Terasové dlaždice 1m²
Podobné inzeráty
Žulová dlaždice
Dlaždice jsou nové nerozbalené zbyly nám. Cena 1290kč/kus mám 2 kusy cena za obě 2000kč Eco dlaždice ŽULOVÁ 55 kg ECO žulová dlaždice 55kg je ideální pro zatížení velkého slunečníku. Žulové dlaždice jsou vhodné pro venkovní použití a odolávají jakékoliv změně tepla a chladu. Díky vysoce leštěnému povrchu přírodního kamene ve světle šedém dezénu působí dlaždice ušlechtilým a robustním dojmem. Poskytuje každému podstavci optimální přilnavost a elegantní vzhled. Informace o produktu: materiál: světlá vysoce kvalitní leštěná žula přírodní materiál (barva a vzorec se mohou lišit) praktické výřezy pro snadnější manipulaci hmotnost: cca 55 kg rozměry: cca 50 x 50 x 8 cm DŮLEŽITÉ:
Teakové dlaždice terasové na plastovém roštu 30x30x2,5 cm
Olejované dřevěné dlaždice z tropického tvrdého teakového dřeva se spodním pevným plastovým roštem jsou ideální do exteriéru i interiéru. Kvalitní TEAKOVÉ dlaždice jsou nyní za cenu Akácie. Díky spodnímu plastovému roštu je zajištěno odvětrávání, to přispívá k větší trvanlivosti dřeva a zamezuje vzniku plísní. Jednoduchý systém montáže díky němuž můžete dlažbu kdykoliv rozložit a složit. Dřevěná dlažba z TEAKU může být použita např. na terasu, pergolu, podlahu, obklady stěn, do zahrady, sauny, koupelny...snadno se dá položit na (plochu) např. beton, dlažbu, trávník, hlínu...Teakové dlaždice jsou vysoce odolné k povětrnostním vlivům (nevadí jim mráz, déšť, slunce, sníh...). Časem když se nenatírají teakovým olejem tak získají ušlechtilou stříbrnou patinu která nemá vliv na pevnost a tvrdost. Cena za 1 ks = 95 Kč, Balení po 11 ks = 1 m2 (1.055 Kč). Váha 1 ks = 0,9 Kg. Dlaždice mají masivních 6 lamel a máme i zakončovací se šikmou přední hranou. Osobní odběr Pardubice, Na Záboří 15 nebo dobírkou Toptrans. Více na deskyhevea.c, volejte i o víkendu.
Olejované teakové terasové dlaždice za cenu Akácie
Olejované masivní dlaždice z Teaku Jávského ideální na venkovní i vnitřní použití. Snadná instalace (systém na zacvakávání). Dlaždice jsou z odolného Teaku kterému nevadí mráz, slunce, déšť...rozměr 30 x 30 x 2,4 cm. Pokud se teak neolejuje získá časem přirozenou stříbrnou patinu která nemá vliv na pevnost dřeva. Odolnost TEAKU je podstatně větší než běžně dostupných dlaždic z akácie. Skladem Pardubice cca 500 m2 nebo zašlu dobírkou Toptrans. Cena 95 Kč za kus, baleno po 11 ks / m2. Mám i dlaždice se šikmou zkosenou hranou. Dlaždice jsou vhodné do zahrad, kolem bazénu, na terasy a pergoly, na dlažbu, do sprchových koutů, koupelen k obkladu stěn...široké spektrum využití. Jedná se o dovoz z Indonésie, kvalitní TEAK, žádný supermarket...,
plastová dlaždice modulární podlahy antracitová
Cena je za jeden ks Dlaždice Ribtrax jsou nejoblíbenější dlaždicí pro stavbu modulárních podlah. Dlaždice má revoluční otevřený profil, takže skvěle větrá a odvádí vodu. Ribtrax je ideální do garáží, showroomů, komerčních prostor a to v interiéru i exteriéru. Základní specifikace dlaždice Ribtrax Velikost: 40 cm (15,75") x 40 cm (15,75") Výška (tloušťka): 1,9 cm (0,75") Výška perforace: 0,32 cm (0,13") Hmotnost: 0,667 kg Teplotní odolnost: od -30°C do +120°C Únosnost: 221,467 kg/cm2 (3150 PSI) - vydrží přejezd vozidla do hmotnosti téměř 32 tun Odolnost: Vynikající proti oleji, palivu a dalším provozním kapalinám / dobrá proti kyselinám a rozpouštědlům Hlavní výhody dlaždice Swisstrax typu Ribtrax - snadná instalace, kterou zvládnete zcela sami - díky otevřenému profilu a soustavě odvodných kanálů skvěle odvádí vodu - velice tichá při chůzi i přejezdu - UV stabilní - snadno udržovatelná - odolná proti chemikáliím - neklouzavá - instalovatelná během několika málo hodin i na větších plochách - 100% recyklovatelná
Stínící síť - tkanina na plot černá Kataro
Kvalitní černá síťovina 180g/1m² na plot z příze plochých vláken v osnově a dvojitých vláken v útku. Stínivost stínící tkaniny dosahuje až 90%. Cena za 1m² = 39,93Kč Možnost zaslat po celé ČR. Stínící plachta může sloužit jako: - stínění na plot - stínění na pergoly a altány - přistínění rostlin na zahradách a polích - ochranné sítě na pískoviště
PE plachtovina v roli modrá / černá Kataro
Kašírovaná PE plachtovina o gramáži 200g/1m² od značkového výrobce z Jižní Koreje. Plachta je pevná, nepromokavá a odolná vůči UV záření. Cena za 1m² v celé roli = 37,51Kč Možnost zaslat po celé ČR. PE plachtovina je vhodná: - K výrobě zakrývacích plachet, dílenských závěsů, krytů nebo přepážek. - Oblíbená je také mezi pokrývači. Z důvodu rozmotávání. - Pro výrobu bazénových plachet. - Pro výrobu silážních plachet. - Pro zakrývání řeziva, nebo dříví v sáhách. - Plachtovina je vhodná pro stínění staveniště, nebo různých akcí.