inzerce, prodej, prodám, bazar

Teploměr

Kategorie: Potraviny

Prodám teploměr na zavařování.
Teploměr
Podobné inzeráty
Zavařovací teploměr
Prodám zavařovací teploměr.
Teploměr na zavařování
Prodám teploměr (42cm) do zavařovacího hrnce v pevném obalu. Cena 90,-Kč.
ZAVAŘOVACÍ TEPLOMĚR
PRODÁM ZAVAŘOVACÍ TEPLOMĚR JEDEN KUS ZA 150KČ VÁŽNÝ ZÁJEMCI VOLAT NA TEL:
Bezdrátový teploměr Tesla Cook BBQ100
Kuchyňský teploměr, určený je na pečení ,na vaření a na uzení. Zvládne měřit teplotu masa až 36h. Jeho použití je velmi snadné. Na své chytré zařízení si stáhnete aplikaci, která je k dispozici v českém jazyce. Zde si zvolíte vše potřebné. Máte na výběr jak z manuálních hodnot, tak i z několika přednastavených programů pro konkrétní druhy masa a jejich stupeň propečení. Jakmile je cíl splněn, pošle vám upozornění, a to až v dosahu 50 metrů. Prodáváme, protože to byl nevhodný dárek, byl použit jednou. Původní cena 1899kč. Nyní 1500kč. Pokud máte zájem kontaktujte mě zprávou,ozvu se Vám zpět telefonicky. Předání preferuji osobní (Děčín/Praha), případně zaslání na dobírku. Děkuji.
Prodejní stánek
Přenechám kompletně zařízený stánek na palačinky. Prodám zařízený prodejní stánek s palačinkami. Přenechám zařízený s veškerým vybavením od A do Z. Nůžkový stánek, plachty, dvouplotýnkový profesionální palačinkovač (průměr každé plotny 40cm), 2 plynové bomby, 3x skládací stůl, 1x pevný stůl, barový pult, lednice, bannery, umyvadlo, dřez, špachtle, dřívka, škrabka, nádoby na těsto a marmelády, naběračka, misky, mixér, lžíce, trychtýř, kbelík, tácky, příbory, prkénko, nože, cukřenka, ubrousky, konvice, prodlužovačky, rukavice, houbičky, zástěry, alobal, tabule, křídy, hřebíky, kladivo, utěrky, světla, teploměr, pokladna, nutelly, marmelády, potraviny pro výrobu těsta, HACCAP. Stánek splňuje veškeré hygienické požadavky. Palačinkovač je plynový, tudíž když na akci vypadne proud, máte velkou výhodu oproti ostatním stánkům. V případě zájmu zašlu další fotografie soukromě.
Smaltované nádobí hrnec, zavařovací s teploměrem
Stav jak vidíte, neoprýskané, hrnce světlý 199kč , tmavý 99Kc . oprysksny kolem uch, průměr 35cm s uchy, zavaŕovací hrnec s teloploměrem 299kč ,,a samostatně teploměr za 199kč , A pomûcka na prejt na jitrnice za 99Kc možnost zaslání, raději osobně, Cena za vše 899kc