inzerce, prodej, prodám, bazar

Teorie a metodika SG

Kategorie: Hobby, odborné knihy

- učebnice Teorie a metodika sportovní gymnastiky, Josef Libra a kol.,SPN 1973
Teorie a metodika SG
Podobné inzeráty
Automatizační, polovodičová a tranzistorová technika
Adaptivní a učící se systémy-Kotek Algebraická teorie automatů-Moisil Analýza lineárních obvodů a soustav-Braun Automatizace-Chvála Automatizace měření-Matyáš Dioda, tranzistor a tyristor názorně Integrované funkční bloky-Novák Krystalové elektronky-Frank Kurs polovodičové techniky-Čermák Lineárne číslicové riadiace obvody-Hrivňák Lineární obvody s aktivními prvky-Zima Měření polovodičových součástek-Bláha Metody vyšetřování spojitých systémů-Matyáš Návrh a konstrukce nf tranzistorových zesilovačů-Čermák Nelineární dynamické systémy-Kotek Nelineární obvody-Kotek Nízkofrekvenční tranzistorové zesilovače-Budínský Obvody impulsové techniky-Keller Operační zesilovače-Dostál Optimální systémy automatického řízení-Kubík Plošný tranzistor v impulzových obvodoch-Špány Polovodiče v theorii a praxi-Frank Polovodiče ve sdělovací technice-Catuneanu Polovodičová elektronika-Möschwitzer Polovodičové nábojově vázané struktury-Nosov Polovodičové součástky-Klímek Polovodičové součástky v automatizaci-Nessel Polovodičové súčiastky-Mihálka Polovodičové súčiastky v technickej praxi-Karlovský Praktické výpočty v tranzistorové technice-Moerde Principy a vlastnosti polovodičových součástek-Frank Příručka automatizační a výpočetní techniky-Švec Regulační obvody s nespojitě proměnnou strukturou-Šindelář Sbírka úloh z automatické regulace-Besekerskij Simulace dynamických systémů-Zítek Statistická dynamika regulačních obvodů-Beneš Syntéza logických obvodů-Klír Technická kybernetika-Tsien Technické prostředky automatického řízení-Balátě Teória automatického riadenia-Mikleš Teorie automatického řízení-Švec Teorie automatického řízení 1+2-Kubík Teorie regulace 1+2-Kubík Teorie sdělovací elektrotechniky-Rieger Úvod do teorie signálů-Hoffner Vysokofrekvenční tranzistorové zesilovače-Hošek Základy technické kybernetiky-Balda Základy teorie samočinné regulace-Strejc Základy transistorových obvodů-Shea Základy tranzistorové techniky Zapojení s polovodičovými součástkami-Syrovátko Československé polovodičové součástky 2-Bém Integrované monolitické obvody-Zíma Nabízím knihy z elektrotechniky. Polovodičová, automatizační a tranzistorová technika. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Astronomie, astrofyzika a teorie relativity
Astrofyzika-Ginzburg Astronomie 1+2-Guth Atmosferická ionizace-Spurný Co víme o hvězdách-Link Čo je teória relativity-Landau Družice vo vesmíre-Faukner Encyklopédia astronómie-Hajduk Fotografie hvězdné oblohy-Klepešta Fyzika hviezd a vesmíru-Šolc Fyzika komet-Bouška Gravitace, černé díry a fyzika prostoročasu-Ullmann Hvězdné atmosféry-Švestka Ilustrovaný slovník termínov-Bruzek Jak poznává astrofysika vesmír-Link Kapitoly ze speciální teorie relativity-Bartuška Kde žijeme-Havlíček Kosmická dynamika-Hruška Kozmické žiarenie-Dubinský Lety do stratosféry-Link Mechanika sluneční soustavy-Hacar Moderní technika v astronomii-Valníček Nebeská mechanika, Analytické metody-Andrle Obloha na dlani-Pittich Odhalená tajemství Slunce-Kippenhahn Pohyb tělesa v radiálním gravitačním poli-Ungermann Pohyb umělých družic-Volf Potulky vesmírem-Link Praktická astronómia-Minnaert Proměnné hvězdy-Parenago Přehled astronomie-Hlad Radioastronomie-Budějický Raketové lety a výzkum vysoké atmosféry-Link Slnečná aktivita a zem-Mirošničenko Slunce a člověk-Kleczek Slunce a jeho vlivy na Zemi-Link Svět hvězd-Parenago Teória relativity-Sokolovskij Úvod do dejín astronómie-Druga Úvod do fyzikální kosmologie-Horský Úvod do kosmické fysiky a matematické geografie-Láska Úvod do teorie relativity-Horský Velká encyklopedie vesmíru-Kleczek Vesmír kolem nás-Kleczek Vývoj vesmíru-Novikov Základy astronautiky-Mišoň Základy astronómie-Müller Základy astronomie a astrofyziky-Vanýsek Základy astronomie v příkladech-Široký Základy nebeské mechaniky-Andrle Základy speciální teorie relativity-Votruba Zatmění a zákryty nebeských těles-Bouška Zpráva o vesmíru-Kopal Astronomické algoritmy pro kalkulátory-Pokorný Nabízím knihy z fyziky. Astronomie, astrofyziky a teorie relativity. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Elektronika a mikrolektronika
Elektroakustika 1.1-1.2-Strnad Elektronické měřící přístroje-Matyáš Elektronické prvky-Burger Elektronické zapojenia pre amatérov I-Arendáš Elektrotechnické měřicí přístroje a měření 1-Krejčí Elektrotechnika II-Šilhán Elektrotechnika XVII–Sdělovací technika po vedeních-Klika: 1.Teorie+2.Systémy Frekvenčná modulácia-Hajoš Fundamentals of microelectronics-Stepanenko Impulsová technika I-Bubeník Katalog elektronických součástek 1.díl 1983-Tesla Eltos Kvalifikační příručka radiotechnika-Trůneček Měřící technika - Malá encyklopedie elektrotechniky-Matyáš Mikroelektronika ve spojovací technice-Prager Optoelektronické zpracování informace-Katys Optoelektronika-Mihálka Príručka nízkofrekvenčnej obvodovej techniky-Jurkovič Průvodce labyrintem elektrotechniky-Havlíček Přenos informací na optických kmitočtech-Šavel Rádioamatérske prístroje s tranzistormi-Židan Řešené příklady z analýzy elektrických obvodů-Myslík Stavebnice tranzistorových a zesilovačů a přijímačů-Svoboda Syntéza elektrických obvodů-Balabanian Technika použití elektronických analogových počítačů-Borský Teorie a návrh logických obvodů-Friedman Teorie nelineárních a parametrických obvodů-Kouřil Úvod do číslicové techniky-Putz Úvod do syntézy lineárních obvodů-Čajka Úvod do teorie elektrických obvodů-Mayer Výstupní jednotky číslicových počítačů-Lopour Základy elektrotechniky prenosu a spracovania zpráv-Gvozdjak Základy optoelektroniky-Svečnikov Zesilovače se zpětnou vazbou-Pajgrt Zobrazovací prvky a jejich elektronické obvody-Slípka Nabízím knihy z elektroniky a mikroelektroniky. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Prodám -  metodika stepu , brožury.
Prodám dvě brožury - Základní informace o stepu a metodika stepu. První a druhý díl. Limitovaná edice. Brožurky jsou zcela nepoškozené. Brožované vydání. Cenu nabídněte ..
Metodika pre Lety podľa prístrojov
Predám knihu pre pilotov Učebnica pre lety podľa prístrojov Kniha je určená pre pilotov v pilotnom výcviku, ktorí lietajú alebo chcú lietať podľa prístrojov - IFR lietanie. Kniha obsahuje názorné ilustrácie k daným príkladom. Cena: 290 Kč (12€) + poštovné prevodom na účet (lacnejšie) alebo dobierkou podľa slovenskej pošty Ponúkam aj iné materiály pre pilotov. Odosielam zo Slovenska. Písať na mail, číslo je vymyslené. Učebnice, kniha, pilot, piloti, ATPL, skripta, aeroklub, instrument flight rules, letecká metodika, Lety podle přístrojů
Právní teorie Jaromír Harvánek
Nabízím Právní teorie 312 stran Iuridica Brunensia 1995