inzerce, prodej, prodám, bazar

Telefonní test Compact DSP, M0452/00TA,

Kategorie: Ostatní

Telefonní test Compact DSP, M0452/00TA, Greenlee.
Přenosný přístroj pro testování analogových telefonních kabelů a připojení. Také schopný ovládat vedení s datovým provozem. Indikace LED. Chráněný proti přepětí. Vybavený klíčem utajení, ovládáním hlasitosti zvuku, výstupem pro sluchátka, automatickým vypnutím výkonu a sponou pásku.
Telefonní test Compact DSP, M0452/00TA,
Podobné inzeráty
Rozprodej sbirky . Mozna vymena Čtěte
Dobrý den , prodám mix sbirky mobilu . Cca 100ks Pouze komplet . Možná výměna za současný model Iphone nebo Samsung či Huawei Mate XS Nektere sem i testoval na zapnuti a nabijeni . Napisu ty ktere sem testoval nedavno . U nekterych nevim nemam baterku 11x nokia 6310i test ok Blackberry passport 2x Nokia n73 test ok 1x Nokia n95 test ok 1x SE P900i test ok 1x Nokia N70 test ok 1x Nokia 8910i test ok Minimalne 2x 6300 test ok 2x 6230i test ok 14x nk 3310 delsi dobu bez testu ale fungovali 3x 3410 stejne jako 3310 Se t610 a 3x T630 bez testu 3x Se k700i bez testu 5x SE k750+2 housing delai dobu bez testu 2x nokia 2330 ok 2x nk 6500 classic bez testu 2x nk e52 bez testu Nk n76 na ND Nk e90 na ND Nk e60-1 ok Motorola startac+carbon housing bez testu Motorola v8 na ND 2x 5110 bez testu SE v630i komplet krabice Nk 3109 classic komplet krabice 1x nk xpress music bez testu Atd atd vsechny sem nevypsal + nejake dotykove tel viz posledni foto -na ND a kryty Atd Dohromady je to pres 100ks mobilu .nektere ani nejsou na fotkach a budou jako prekvapeni . Pridám nejake nabijecky a prislusenstvi . Pouze pro Vazne zajemce kdo se nevyzna at se podiva treba na ceny 1 NK 6310i atd . Rychlo-odhad ceny je cca 25-27 tis Prodám komplet za 18000. Cena na vymennu 20tis . Mozna vymena Za Iphone -pouze verze MAX ( XS MAX , 11 Pro MAX , 12 pro max 13 pro max ) Samsung Z-Flip 5G , Fold 2 , Fold 3 , Fold 4 , Huawei Mate XS . Mozny oboustranny doplatek . Vhodne pro zberatele ale i prekupniky ;-) Predani Melnik nebo Praha Kontakt SMS nebo Mail . Dekuji Kouknete i na me dalši inzeraty
Dispenzer DSP-01
Dispenzer je určen pro nanášení lepidel past a tmelů. Velikost nánosu daného materiálu je dána kombinací tlaku vzduchu, rozměru dávkovacího hrotu a dobou impulsu. Jednoduché ovládání. Mechanicky odolná konstrukce. Příznivá cena. Vysoká provozní spolehlivost. Regulace tlaku, zpětného podtlaku a doby impulsu v širokých mezích. Napájení: 230 VAC ± 10 %, 50 Hz. Napětí na pedál: 24 V dc. Vstupní tlak vzduchu: 5 – 7 bar. Spotřeba: Max 8 W. Výstupní tlak: 0,1 – 7 bar. Rozsah časovače: 0,01 – 31 s. Pracovní teplota: 10 – 35 °C. Pracovní vlhkost vzduchu: < 85="" %="" rh,=""> Rozměry: 210 x 130 x 145 mm. Hmotnost: 2,5 kg. Dispenzer DSP-01 je určen pro snadné, rychlé a přesné dávkování kapalin a past. Velikost nánosu daného materiálu je dána kombinací tlaku vzduchu, rozměru dávkovacího hrotu a dobou impulsu. Dispenzer DSP-01 má možnost pracovat buď ve volném režimu, kdy je délka impulsu dána dobou stisku nožního pedálu, nebo v režimu řízeném, kdy je doba impulsu dána hodnotou nastavenou na časovači. Pro dávkování kapalin a past s nízkou viskozitou je dispenzer vybaven funkcí řízeného podtlaku tj. v době kdy není aktivován výstupní tlak pro dávkování je možné na výstupu řídit zpětné sání tak, aby nedocházelo ke skapávání dávkované tekutiny či pasty.
Granitovy drez BLANCO Metra 45 S compact - NOVY
Prodam novy granitovy drez BLANCO Metra 45 S compact. Vyriznuty otvor na baterii. Rozmery 48x66cm. Puvodni cena 6700,-
Nové bluetooth sluchátka Vinlley. , krásný zvuk.
Bezdrátová sluchátka Vinlley True Bluetooth 5.0 Technologie Bluetooth 5.0 + EDR: rychlý a bezchybný bezdrátový zážitek. Premium Sound: zvuk nástrojů, přirozený a autentický, se spoustou detailů a vyrovnaností k výkonu. Super rychlé automatické párování a chytré dotykové ovládání: snadné a jednoduché použití. Technologie DSP Noise Canceling: Skvělý dárek pro nadšence do sluchátek. Nízká hmotnost: s hmotností pouze 4 g na každé sluchátko. Pohodlné: ergonomický design a tři páry vyměnitelných silikonových náušníků zajišťují pohodlné nošení. Vodotěsná úroveň IPX7: odrazí pot, vodu a déšť, ideální pro porty, cestování 600mAh nabíjecí pouzdro: mobilní napájení, nabíjejte kdekoli a kdykoli. LED displej baterie: snadné sledování napájení a dobíjení včas. Vestavěný vysoce kvalitní mikrofon (s kodeky AAC) a bezztrátová technologie HD rendering vytváří neuvěřitelnou kvalitu zvuku.  Technologie rychlého párování Bluetooth 5.0 Sluchátka Vinlley bluetooth nabízejí rychlý a bezchybný bezdrátový zážitek při minimální spotřebě baterie. Sluchátka Vinlley bluetooth jsou zapnutá a po vyjmutí z nabíjecího pouzdra se navzájem automaticky spárují a automaticky se připojí zpět k naposledy spárovanému zařízení. Na výběr jsou 3 režimy: Binaurální režim, Režim sdílení a režim Mono. S hmotností pouze 4 g na každé sluchátko. Velkokapacitní nabíjecí pouzdro 600mAh: mobilní napájení, nabíjení kdekoli a kdykoli. Ergonomický design a tři páry vyměnitelných silikonových náušníků zajišťují pohodlné nošení. Prémiový zvuk a efektivní potlačení hluku Každé sluchátko má 8mm grafenový ovladač, tříjádrový procesor (s podporou audio kodeků AAC), mikrofon vytvářející paprsek pro jasnější hovory nebo chatování se Siri. Sluchátka Vinlley také odvádějí skvělou práci při blokování každodenního hluku pomocí technologie potlačení hluku DSP. Pro snížení okolního hluku jsou k dispozici 3 páry nástavců do uší různých velikostí. Zobrazit míň
Laserovy plotr CO2  80w 70x50 DSP
Prodam Laserovy plotr CO2 8ow 70x50 DSP.Malo použivaný, vice než rok nepoužívaný.Kupovaný v CNC.
Telefonní záznamník GE model 2-9863
Prodám: - Telefonní záznamník GE model 2-9863 - český + anglický návod - napájecí adapter - mikrokazeta Olympus MC-30 Nálezový předmět při velkém úklidu půdy. Přehrává vzkazy a světýlka svítí Nemám kde otestovat plnou funkčnost (nemám telefonní linku). Nejedná se o nový a nepoužitý předmět. Prodávaný předmět je plně funkční. Před odesláním ještě jednou znovu ověřuju plnou funkčnost. Způsob předání nebo odeslání lze dohodnout. Při odesílání poštou se cena zvyšuje o poštovné. Na dobírku nezasílám. Pokud se nedohodneme jinak, odesílám jako cenný balíček Českou poštou. Možno zaslat i přes Zásilkovnu (i na Slovensko). Aktuální poštovné spočítám a předám. Na poštu předávám po připsání finanční částky na mém účtu. Na poštu předávám zpravidla následující pracovní den. E-mailem potvrzuji připsání peněžní částky na mém účtu. E-mailem odesílám sledovací číslo balíčku (pokud je k dispozici).