inzerce, prodej, prodám, bazar

Telefonní automat na mince Asconn Vector VT-100

Kategorie: Ostatní


Prodám telefonní automat na mince 90. léta. Velmi dobrý stav, funkční. Nemám od něj klíček. Prodám včetně mincí, které jsou v něm - běžný zámečník bezproblémů otevře a vyrobí duplikát klíčku (klidně předám kontakt). Vhodné pro sběratele telefonů. Dnes už vzácné a málo se vidí. Nerezervuji, první, kdo přijde, si ho odveze.

Osobní odběr Praha 2 nebo Praha 4: 2000 Kč
Poštou při platbě předem na účet: 2100 Kč
Telefonní automat na mince Asconn Vector VT-100
Podobné inzeráty
Puškohled LPVO shortdot naháňkový Continental 1-6x28, 34mm,
Dobrý den, Prodám naháňkový puškohled značky Vector optics. LPVO shortdot puškohled naháňkový Continental 1-6x28, 34mm, FFP. Puškohled byl namontován na atrapě zbraně jako výstavní. Jinak je ve stavu nového! Včetně záruky! Vector Optics Continental 34mm je prémiová řada vysoce přesných puškohledů s osnovou v první ohniskové rovině. Edice Continental je nejvyšší řada puškohledů firmy Vector, na které Vector poskytuje svou doživotní záruku. Základem tohoto LPVO puškohledu je jednodílný tubus o průměru 34mm z hliníkové slitiny letecké kvality 6061 s tepelným zpracováním T6 a věžičkovým blokem z 7075-T6 slitiny. Vyznačuje se výborným přenosem světla přes 90%, čistým obrazem díky Schott ED HD sklu německé provenience a LaREE Lens/VePRO FMC technologii zpracování povrchu čoček. Systém uzamykání věžiček TLS pak umožňuje rychlé korekce a zároveň zabraňuje nechtěnému přenastavení korekce při manipulaci se zbraní. Optický systém je postaven na základním 6x zvětšení a udržuje konstantní ohniskovou vzdálenost 100mm v celém rozsahu pro zvýšení komfortu nastavení celého zbraňového systému. Puškohled je vybaven 6ti stupni červeného podsvícení středního bodu osnovy pro střelbu ve snížených viditelnostních podmínkách. Svými parametry je předurčen pro naháňkový lov, soutěžní a taktickou střelbu. Testováno a určeno pro ráže do .338 LapMag (6000+ Joule). Na puškohled je poskytována doživotní přenosná záruka s unikátním číslem karty-není třeba dokládat fakturou, účtenkou... Parametry Zvětšení: 1-6x Vstupní čočka: 28mm Čočka okuláru: 42mm Šířka středového věžičkového bloku: 48mm Výstupní čočka: 8-4.6mm Povrchová úprava: Fully Multi Coated - diamond clear Zorné pole: 112.5-20.4fts/100yds (23.5-3.9°) Ohnisková vzdálenost: 100mm Délka: 296mm Hmotnost: 550g Tubus: 34mm Click: 1/10 MIL, 100 clicků na otočku Rozsah výškové korekce: 52MIL Rozsah stranové korekce: 20MIL Turret Lock System(TLS): pro nastavení korekcí vytáhnout věžičku, pro zamčení v poloze zatlačit Nastavení paralaxy: 10m-nekonečno Záměrná osnova: VCT-BNW Osvětlení: 6 stupňů červené Baterie: CR2032 Rázová odolnost 7000J, voděodolnost a ochrana proti zamlžování (plněno dusíkem) Materiál tubusu: 6061 T6 aircraft grade aluminum Dioptrická korekce: +2 / -3 Balení obsahuje: puškohled, střední montážní kroužky X-ACCU (SCTM-53), klíč, hadřík na čištění, see-through krytky, záruční kartu
TELEFON ASCONN MODEL TAT-1059
Prodám telefonní přístroj.
Mince Čtyřlístek
Prodám mince Čtyřlístek, tato úplně první mince z roku 2012 je velmi cenná a žádaná. Kolorovaná a postříbřená mince od Jaroslava Němečka, emisní náklad pouhých 1000ks. Nominální hodnota 1$ Cook Islands s certifikátem pravosti. Nádherná a vzácná mince, která je velmi žádaná, poslední 1 kus! Cena 1.000 Kč VÁŽNÍ ZÁJEMCI MNE PROSÍM KONTAKTUJTE NA MŮJ MOBILNÍ TELEFON. NA EMAILY NEREAGUJI. DĚKUJI OSTRAVA
PERKUSNÍ BROKOVNICE GLADIATOR DETONICS .500 F1 PROFESSIONAL
ZE ZBRANĚ NEBYLO NIKDY VYSTŘELENO! Koupeno před novelizací. Zbraň kategorie D -NEMUSÍ SE NAHLAŠOVAT NA POLICII !!! Prodej pouze na občanský průkaz svépravné osobě starší 18 let. ZBROJNÍ PRŮKAZ NENÍ TŘEBA !!! Detonics Gladiator .500 HD F1 je ráže .50 (12,7 mm) a využívá perkusní zápalky typu Sellier & Bellot o průměru 4 mm. Brokovnice je pak vybavena teleskopickou AR pažbou a je osazena třemi montážními lištami typu Stanag 4694 s možností instalace dodatečných bočních railů. OBSAH SADY: Perkusní brokovnice Detonics Gladiator .500 F1 Odolný kufr Detonics Professional pro karabinu Černé střenky z odolného plastu Barevné (Army Green) střenky z odolného plastu Sada náhradních dílů ("O" kroužky kontejneru, distanční podložky a šroubky) Klíč na pistony Detonics Nabiják Detonics (mosazný) Sada na čištění Kvalitní olejový sprej Servisní šroubovák TX10 Návod k použití (v češtině) NADSTANDARDNÍ VÝBAVA: Horní lišta: Kolimátor Vector Optics: Hodnota kliknutí: 1 MOA Paralaxa: 3MOA Přísvit: 11 úrovní Velikost záměrného bodu: 2 MOA Výšková korekce: >100 MOA Stranová korekce: >100 MOA Styl upínání: Picatinny Typ baterie: CR2032 Odolnost proti nárazu, vodě (IPX4) a odolnost proti mlžení Vysoce kvalitní hliníková slitina 6061, matně černá povrchová úprava Pevná záložní mířidla Osazeno 2 krátkými bočními raily Levý Rail osazen svítilnou Vector Optics LED/LASER: Dva separátní spínače pro laser a svítilnu (horní pro laser, spodní pro svítilnu) po obou stranách. Materiál: 6063-T6. Povrchová úprava: matná černá. Nastavení svítilny: Silné, slabé a stroboskop. Nastavení laseru: Silný a stroboskop. Pravý rail: volný Spodní lišta: sklopná rukojeť. DÁLE DOSTANETE: Střelný prach Triple Se7en. Mosazná prachovnice univerzální pro ráže 9 mm - .45 - .50 - .54 Perkusní zápalky českého výrobce Sellier & Bellot o průměru 4 mm. Cca 10 ks Sabot závaží podkaliberní - průměr vnitřního závaží .45, průměr vnější .50", hmotnost 250 gr. Závaží olověné - design Real, průměr .50", hmotnost 250 gr. 5x ampule s již připraveným střelivem pro rychlé nabití zbraně. Hromadu malých ampulí na odvážený střelný prach pro rychlé nabití zbraně se stojánkem. Gumová palička. POUZE OSOBNÍ PŘEDÁNÍ V BRNĚ OPROTI PLATNÉMU OBČANSKÉMU PRŮKAZU. CENA JE PEVNÁ! PLATBA POUZE V HOTOVOSTI!
Výherní hrací automat DAYTONA CLASSIC 750
Prodám výherní hrací automat DAYTONA CLASSIC 750 na domácí hraní, nebo do garáže. Automat je plně funkční bere bankovky s úzkým pruhem a veškeré 1 000Kč samozřejmě i je i na mince. Veškeré klíče a originální zámky jsou součástí, včetně nádob na mince. Veškeré displeje jsou 100% funkční bez vad. Když jsem ho kupoval v 11/2021, byl měněn zdroj a paměťová baterie. Tedy po vypnutí a znovu zapnutí si vše pamatuje a najede tam kde jste skončili. Pouze některé žárovičky ve skříni nesvítí, ale v případě zájmu přidám cca 3 sady žároviček na výměnu, kdo bude chtít si je vymění, ale není podmínkou pro hraní.
Dveře a zárubně Porta Doors Vector - 5 kusů dveří a zárubní
Prodám 5 originálně zabalených dveří a zárubní Porta Doors Vector. Dveře jsou polodrážkové s rozměry 70, vhodné pro dozický klíč bez klik. Cena dveří je 3.490,- Kč/kus. K dispozici mám následující typy dveří a zárubní: 1. Voština, pravé - 1 kus 2. Dutinka zesílená překližkou, levé - 1 kus 3. Dutinka zesílená překližkou, pravé - 3 kusy Zárubně jsou k dispozici za cenu 1.990,- Kč/kus a jsou k dispozici v následujících typech: 1. Levá 70 (110) - 2 kusy 2. Pravá 70 (110) - 2 kusy 3. Doplním - 1 kus Pokud máte zájem o tento produkt, neváhejte mě kontaktovat! Nejraději upřednostňuji telefonický kontakt, ale pokud preferujete jinou formu komunikace, rád se přizpůsobím. Můžeme se spojit přes WhatsApp, messenger, email, nebo zprávy. Kromě toho je také možnost dopravy pomocí spediční služby TopTrans nebo osobního vyzvednutí v Nymburku nebo Kounicích u Českého Brodu. Doprava může být také domluvena osobně v blízkém okolí podle dohody. Pokud máte nějaké dotazy ohledně produktu, rád vám odpovím a poskytnu další informace. Těším se na vaši zprávu!