inzerce, prodej, prodám, bazar

Tekutá čisticí pasta na ruce

Kategorie: Ostatní

Tekutá čisticí pasta na ruce
na silné znečištění ze všech průmyslových oblastí
pH kolem 6, bez silikonu
přírodní abrazivum.

V pracovních provozech jako autoservisy, montážní dílny, strojírenské provozy, opravárenská střediska či lakovny, si několikrát denně potřebujete umýt ruce. Máme pro Vás účinné a systémové řešení. Použijte oblíbenou mycí pastu na ruce PEVASTAR s novou recepturou. Hlavní charakteristiky produktu, jako je dobrá čistící schopnost, příjemný pocit na pokožce a přitažlivá pomerančová vůně, zůstaly zachovány. Pastu nanášejte na suché nebo jemně vlhké ruce a dostatečným promnutím odstraňujte znečištění, poté opláchněte vodou.

Nová receptura je šetrná k životnímu prostředí:
nová 100%-ně přírodní abraziva - kukuřičná drť nebo drť ze slupek vlašských ořechů
omezuje vypouštění plastů do odpadních vod a neucpává odpady dermatologicky testováno a připraveno pro legislativní změny v EU.


10 kg kýbl cena 819 Kč bez DPH.

Doprava po celé ČR.
Tekutá čisticí pasta na ruce
Podobné inzeráty
SOLVINA, RUTO, MÝDLO
PRODÁM 5x SOLVINA Abrazivní tekutá mycí pasta na silně znečištěné ruce s vysokou čisticí schopností 450 g. 2x RUTO tekutá suspenze na mytí rukou 450g. 2x RAMBO čistící mléko na ruce 650 g. MÝDLO PALMOLIVE 6x Naturals tuhé mýdlo 90g. 6x Thermal Spa Mineral Massage tuhé mýdlo 90 g. Cena za vše 250 Kč
Pink stuff čisticí a úklidové prostředky
Nabízím vysoce účinné čisticí a úklidové prostředky Anglické značky Stardrops Pink Stuff. Cena 69,- kč je za kus. V nabídce jsou: 1) Univerzální čistič sprej 750ml - čistí všechny tvrdé povrchy jako lakované dřevo, MDF, dlažba, sklo, nerez, kov apod. Odstraní mastnotu, nečistoty, šmouhy, prach, omaky a zanechá čištěný povrch čistý a lesklý. 2) Pěna na okna sprej 750ml - zázračný růžový čistič se svěží ovocnou vůni. Odstraňuje mastnotu a špínu z oken, zrcadel a dalších skleněných povrchů, zanechá lesk a příjemnou vůni. 3) Pěna na koupelny sprej 750ml - aktivní pěna na čištění a leštění sprchových koutů, van, umyvadel, obkladů apod. Odstraňuje běžné nečistoty a vodní kámen. 4) Desinfekční čistič sprej 750ml - čistí do hloubky, odstraní mastnotu a špínu. Zabíjí 99,9% bakterií a je vhodný pro všechny povrchy. Zanechá příjemnou vůni. 5) Odstraňovač skvrn sprej 500ml - univerzální čistič s účinnou silou proti nejrůznějším skvrnám na textilu, čalounění, potazích a kobercích a to i v autě. 6) Čistící růžový krém 500ml - skvěle čistí sklokeramické a varné desky, obklady, dlažbu, grily, trouby, sklo a dokonce i plastový zahradní nábytek, plasty na autech, zahradní technice apod. Myje pánve, kastroly, dřezy, sklo, sprchy, nábytek, PVC, lodě, odstraňuje rez. 7) WASH-UP Sprej na nádobí 500ml - čistič proti nejrůznějším nečistotám na nádobí, mytí kuchyňských prostor a pracovních ploch. 8) čisticí pasta 500g - pasta je univerzální, mírně abrazivní na bázi rostlinných olejů, pro všestranné použití venku i v celé domácnosti. Z 99% přírodní složení, netoxická pro životní prostředí, netestována na zvířatech. Pastu využijete na tenisky, pánve, varné desky, dřezy, PVC, grily, keramické dlaždice, sklo, sprchy, zahradní nábytek, laky, lodě, mosaz, rez... seznam je nekonečný. Cena ja za 1 ks jakéhokoliv produktu z nabídky. Osobní odběr Poděbrady nebo zaslání.
Bělící pasta Crest 3D (originál, dovoz USA)
VELKÁ TUBA! 146g Dovoz z USA - momentálně nejlepší bělící zubní pasta z celé nabídky,- odstraňuje 100% nečistot a zabarvení z povrchu zubů již za 5 dní, čímž účinně bílí povrch zubů. Bělicí zubní pasta Crest 3D White ADVANCED WHITENING dokáže efektivně odstraňovat vnější zabarvení z povrchu zubů. Už po 3-5 dnech jsou zuby zářivější. Pasta chrání zuby před nanášením nových zabarvení po dobu 12 hodin po umytí zubů.Pasta zároveň posiluje zubní sklovinu, zabraňuje vzniku zubního kazu. Obsahuje účinné složky:Superior Whitening Technology – pro účinné bělení povrchu zubů 3D White Arctic Fresh 12 Hour Stain Prevention – pro zabránění zabarvování zubů
Čištění optiky
Balonek slouží k odfukování a odstranění nečistot z digitálních zrcadlovek, kamer, objektivu, filtru, čoček a dalších. Cena : 89 Kč Balonek slouží k odfukování a odstranění nečistot z digitálních zrcadlovek, kamer, objektivu, filtru, čoček a dalších. Balonek je možné používat samostatně, nebo s nasazeným štětcem. Cena : 69 Kč Pero je vhodné pro odstranění nečistot a prachu z povrchu objektivu fotoaparátu, kamer, mikroskopu, filtru, UV filtru aj. Měkký, vestavený kartáč se zasouvá do pera těla tak, aby zůstat čistý. Neobsahuje žádné chemikálie ani tekutiny. Cena : 89 Kč Čistící štětec je vhodný pro odstranění nečistot a prachu z povrchu objektivu fotoaparátu, kamer, mikroskopu, filtru, UV filtru aj. Cena : 79 Kč Čistící tyčinka je vhodná pro čištění čipu fotoaparátu. Je vyrobena ze speciální tkaniny-mikrovlákno a profesionální čisticí kapaliny. Cena : 29 Kč Čistící teleskopický štětec je vhodný pro odstranění nečistot a prachu z povrchu objektivu fotoaparátu, kamer, mikroskopu, filtru, UV filtru aj. Cena : 89 Kč
Kamenný koberec Den Braven - šedý
Prodám kamenný koberec Den Braven, který mi zbyl z realizace. Prodávám jako celek, nikoliv na části. Vše bylo skladováno v teple, v technické místnosti. 5x pytel kameniva 25 kg (PC 699 Kč) 1x pojivo na 125 kg kameniva (PC 3 780 Kč) 1x pojivo Wall na 25 kg kameniva (PC 1 890 Kč) 1x penetrační epoxidový nátěr (PC 2 350) 1x tekutá lepenka 7 kg (PC 600 Kč) 1x tekutá lepenka 14 kg (PC 800 Kč) Celkem 7 000 Kč V případě dotazů volejte.
Popisovač Markal SL 130 (tekutá křída)
Prodám popisovače Markal SL 130 (tekutá křída). Skladem: bílý 60ks, žlutý 14ks, zelený 8ks. Cena 40,-Kč/ks. Osobní odběr nebo Zásilkovna.