inzerce, prodej, prodám, bazar

TBA Plastový kanystr na PHM army 20 l

Kategorie: Příslušenství

Prodám nové plastové kanistry. Minimální odběr je 5 ks. Celkem k dispozici 40 ks.

Plastové kanystr vyrobeny s otočným uzávěrem a speciální výpustnou trubicí určeny pro transport a skladování tekutin materiálu odolné proti UV záření, povětrnostním či mechanickému poškození. Nádoby konstruovány pro přepravu a skladování pohonných hmot. UN značení. Silné provedení zajišťuje dlouhou životnost. Součástí je i nalévací trubka.

Parametry Kanystr na benzín 20 l UN PHM
Vnější rozměry
Délka 35 cm
Šířka 17,5 cm
Výška 47,5 cm
Materiál PE
Objem 20 l
TBA Plastový kanystr na PHM army 20 l
Podobné inzeráty
Kanystr kovový 20l na PHM
Kovový kanystr 20l na PHM s nálevkou + těsnění. Cena komplet.
BMW kanystr do rezervního kola original e30 e36 e34
Bmw kanystr do rezervního kola na 9 litru. Kanystr se vejde do 15’ a většího. Kanystr v originálním stavu, nebastleny, neopravovany. Veskere informace pouze po telefonu. Inzerat platny dokud ho nesmazu. Cena ke naprosto pevna!!! Posta po predchozi platbe na ucet!! Poslední foto je pouze ilustrativní!!!
Plastový kanystr
V rámci probíhajícího insolvenčního řízení se nabízí k prodeji plastový kanystr, číslo majetkové podstaty 38. Při výběru osoby, se kterou bude kupní smlouva uzavřena, bude zohledňována nejvyšší nabídková cena. Nabídky k odkoupení mohou zájemci činit pouze písemně poštou na adresu Lechovský & Backa, v.o.s., Hládkov 701/4, Praha 6, 169 00, kdy takové nabídky je třeba doručit (nikoliv odeslat) nejpozději do 24.3.2023 s uvedením údajů o zájemci o koupi, včetně kontaktních údajů s uvedením adresy i telefonického či e mailového nebo dalšího spojení. Obálku označte slovem „neotvírat – výběrové řízení – DREAMCARS “.
Plastový kanystr pro pohonné hmoty, objem 10 litrů. Jak nový
Prodám plastový kanystr pro pohonné hmoty, objem 10 litrů včetně nálevky. Pěkny stav. Byl jako záloha v autě, minimálně používaný. K vyzvednutí Praha 4.
Kanystr 5 l plastový
Prodám plastový kanystr na benzín či jiné tekutiny, např. oleje apod. Včetně nástavce. Cena 55 kč + případné poštovné
Kanystr na pohonné hmoty/palivo/benzín/naftu/diesel 10 litrů
Prodám kanystr na pohonné hmoty/palivo/PHM/benzín/naftu/diesel 10 litrů s nalévací hubicí. Podívejte se na mé ostatní inzeráty, kdyby se Vám hodilo ještě něco, mohu předat/zabalit spolu. Osobní odběr možný v Ústí nad Labem, cca. jednou měsíčně též na trase Ústí nad Labem Česká Lípa jinak Zásilkovnou/Českou poštou po platbě alespoň poštovného předem. Nerušte mě prosím zbytečně hovorem/SMS, preferuji kontaktní formulář. Děkuji za pochopení.