inzerce, prodej, prodám, bazar

Taštička na kosmetiku Desigual

Kategorie: Doplňky

nová, nepoužívaná, rozměry 14,5x23,5 cm. Cena 299 Kč, poštovné obyčejné 34 Kč, doporučené 62 Kč, zásilkovna 69 Kč.
Taštička na kosmetiku Desigual
Podobné inzeráty
Taštička na kosmetiku.
Taštička na kosmetiku. Cena 59,-Kč.
Pánská příruční taštička na dokumenty
Pánská příruční taštička z černé koženky, vhodná na doklady, Klíče nebo menší předměty. Taštička je opatřena poutkem pro zavěšení na zápěstí, je opatřena malým zámkem sklíčkem proti zabránění nechtěnému otevření. Uvnitř taštičky jsou dva úložné prostory a 3. je opatřen zipem. Taštička je velikosti zhruba formátu a 5. Ve velmi dobrém stavu, téměř nepoužívané.
Desigual Fringes Pure dámská peněženka značková menší
Úplně nová! S visačkou. Vhodná jako dárek. Materiál koženka. Desigual Peněženka Mini Zip Fringes Pure Cuerto West 50Y52D2 6064 Desigual Peněženka Mini Zip Fringes Pure Cuerto West Kód 50Y52D2 6064. Originální dámská peněženka Desigual, jedinečný styl světoznámé španělské značky, provedena v hnědé barvě, oživena barevnými kruhy, zapínání peněženky zipem, kapsa na mince a na bankovky, nechybí ani prostor pro platební karty.
Desigual nové dámské černé elegantní psaníčko kabelka
Krásné značkové večerní psanicko od Desigual. Luxusní provedení. Úplně nové = vhodné jako dárek, ještě s visačkou. Elegantní design, padne akorát do ruky. Modní psaníčko od Desigual!!. Nadčasový design. Perforace vrchního v černé barvě dílu s kombinací červené podšívky dostává toto psaníčko do TOP produktů od španělské firmy Desigual. Oživeno zlatými detaily. Uvnitř menší kapsička. Zásilkovna 79 Kč Balikovna 65 Kč
Kabelka Guess, Desigual, TH
Prodam kabelku Guess za 300,-KC, kabelku TH s balerinama vel. 39, kabelku Desigual cernou za 350,-Kc, kabelku Desigual barevnou za 500,-Kc, kabelku modrobilou Desigual za 900,-Kc. Ceny odpovidaji stavu. Vse original. Osobni predani nebo zasilkovna za 69,-Kc.
Tasticka
Taštička originál Egypt