inzerce, prodej, prodám, bazar

tašky na víno

Kategorie: Ostatní

Nabízím papírové tašky na víno. Různé barvy, velikosti a značky (Alby, nekupto, Tesco, atd.). Tašky jsou použité vždy jen jednou. Je mi líto je vyhodit, třeba ještě udělají službu. Cena je za 15ks. Preferuji prodej jako celek, popř. min. 5ks. Jutová taška s dřevěnou rukojetí je 30 Kč za kus. Poštovné hradí kupující dle tarifu dopravce.
tašky na víno
Podobné inzeráty
Taktická / funkční taška
- Dobrý den, prodám novou funkční tašku značky Meopta za 2900- (internetová cena 5600). - Česká pošta - osobní předání Praha - Veškeré funkční prvky tašky jsou promyšleny do posledního detailu, samozřejmostí je použití pouze těch nejvhodnějších a odolných materiálů. Provedení tašky umožňuje nejen použití jako tašky střelecké, ale také jako tašky pro uložení dokumentů, fotografického vybavení nebo velkého monokulárního dalekohledu včetně stativu. Ať už jste ornitolog, střelecký instruktor, profesionál či je střelba vaším koníčkem, s taškou Meopta můžete snadno a lehce skladovat a přenášet vaše vybavení na jednom místě. Univerzální využití prostoru Vnitřní prostor tašky je rozdělen dvěma pěnovými přepážkami, které lze jednoduše vyjmout nebo posunout a vytvořit si tak oddělené přihrádky podle vlastních potřeb. Na vnitřních bocích tašky jsou dvě další úzké kapsy, které je možné využít na uložení dokumentace. Zároveň tyto přepážky slouží ke zpevnění a větší ochraně uloženého materiálu uvnitř hlavního úložného prostoru. V uzavírací chlopni je malá kapsička na doklady a očka na tužky/náboje. Na přední straně tašky je velká, široce otevíratelná kapsa, která slouží jako organizér například pro uložení zásobníků do zbraně nebo menších drobných předmětů. Na zadní straně je podobná velká kapsa pro uložení větších předmětů. Na bocích tašky jsou menší kapsy, třeba na uložení svačiny nebo peněženky s doklady. Samozřejmostí je kapsa pro lahev na pití. Taška je konstruována tak, by se na její horní část, dal připevnit stativ k monokulárnímu dalekohledu. Za tímto účelem je i celé těleso tašky vyztuženo tak, aby nedocházelo k borcení konstrukce a případně k následnému negativnímu vlivu na uložený materiál. Rozměry DxŠxV: 65x35x22 cm. - tel Btw: Možnost sehnat za 50% ceny více z Meopta.
Starší vína, narizeninové víno Panna - dárek k narozeninám
Prodám starší vína - viz foto. I jednotlivě. - Víno Litomyšl Rulandské modré r.2006 - Tereziánské sklepy Svatovavřinecké s přívlastkem Kabinet červené suché - dárek k narozeninám Panna (23.8- 24.9.) 2005 - GIN NO614665 - V krabici Ryzling vlašský Seneca - jakostní víno, víno s přívlastkem suché bíle - pozdní sběr 2005 - Modrý portugal - Víno Rakvice - Stradivari - Merlot rosé - růžové víno suché - Luhaovická bylinná - likér Vizovice ČR - Víno Francie Les terrasse du golfe r. 2009 - Vodka finlandia 1 l
Tescoma provzdušňovač na víno Uno Vino
Nabízím provzdušňovač na víno značky Tescoma z řady Uno Vino. Produkt je použitý, avšak v krásném stavu a kompletní. Obsahuje nálevku na víno a tři nástavce na ni, které se používají na různá vína, dále obsahuje praktický obal na všechny tyto věci. K osobnímu odběru ve Zlíně. Při doplacení poštovného pošlu poštou.
Úchytka na víno myDRINK 6 ks
Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu. Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu.
sada sklenic/skleniček; sada na víno, skleničky+džbán; hrnky
sada na víno ručně malovaná-barevná 6 skleniček 1dcl + džbán 500kč sada na víno, skleničky + džbán zlaté květy 6 skleniček + džbán 1 1/2l nové-nepoužité 400kč skleněné hrnky malované, kouřové; malované, kouřové; nové-nepoužité, vhodné na na kávu/čaj 450 Keramická sada na víno, džbán + 4 pohárky, nepoužitá 300kč Po domluvě možnost předání Prostějov, Boskovice, (případně Praha).
Chladicí brašna na víno Tescoma UNO VINO   ▪▪▪ NOVÁ ▪▪▪
Prodám nový nerozbalený chladicí návlek nejen na víno od Tescomy. -------- Vychladí rychle láhve s bílým, růžovým, šampaňským nebo červeným vínem, minerálkou apod. na potřebnou teplotu a udrží nápoje vychlazené během podávání. Brašna je opatřena unikátním textilním úchytem, takže víno nemusíte před naléváním z brašny vytahovat, nalévat můžete přímo z brašny. Brašnu vyrábíme z odolné syntetické textilie s chladicí gelovou náplní a aluminiovou termoizolační vložkou. Stačí vložit na 6 hodin do mrazáku pro vychlazení. -------- Osobní odběr nebo + 72 Kč poštovné po platbě předem. KONTAKT PROSÍM MEJLEM