inzerce, prodej, prodám, bazar

Taška pro menší psy a kočky

Kategorie: Psi

Úžasná bytelná pevná taška pro pejsky nebo kočičky. My jsme tašku využili pouze když byl náš pes štěně, tím pádem je taška jako nová. Teď už se do ní bohužel nevejde. Jediná "vada" je trochu okousaná vnitřní šňůrka se skobou k připevnění vodítka.

Tašku lze využít jako provizorní pelíšek, ale především jako přenosku.

Taška má odnímatelný pevný síťovaný vrch, který lze zcela odepnout pomocí zipu. Vrch má 2 otvory pro vstup/manipulaci se zvířetem - ze shora a z boku.

Vnitřní pelíšek lze také zcela odejmout pomocí zipu z pevné zelené konstrukce. Pelíšková část lze otáčet na zimní/letní variantu - 2 druhy látek. Látka se dá odepnout a vyprat. Tento pelíšek byl 1x praný.

Taška má úchyt v síťované části tzv. jen do ruky, anebo lze k tašce z boku připnout popruh s nastavitelnou délkou. Taška má ještě 2 boční kapsy.

Nosnost pelíšku je dle výrobce až 25 kg, ale velikostně by se tam tak velký pes nevešel.
Rozměr celkového pelíšku je cca:
D 46 x Š 44 x V 35 cm
Dno má průměr cca Ø 38 cm

Tím, že je taška bytelná a pevná, její váha je vyšší, cca 1930g.

Koupena na Zoohit jako taška Sandy.

Ideálně osobní předání v Havířově, nebo zasílám přes Zásilkovnu (nutno doplatit dopravu)
Taška pro menší psy a kočky
Podobné inzeráty
Pelíšek Ferplast koš 95-107cm  psy/kočky
Pouzity, bezvadny viz. foto. Osobni odber - Roudnice n/L, Litoměřice, Mělník, Praha-Karlín. Hygienický plastový koš pro psy a kočky, protiskluzové nožičky, jednoduché čištění, vysoký okraj a nízký vstup, větrací otvory v podlaze, Velikost 12 - vnejsi rozmer:111 x 80,5 x 33,5 cm vnitrni rozmer: 100 x 65 cm Ferplast Siesta Deluxe je praktický koš pro Vašeho mazlíčka, pro použití v interiéru. Protože je vyrobený z plastu, je obzvláště hygienický a snadno se čistí. Koš má vysoký okraj, takže se Váš mazlíček může v koši pohodlně stočit nebo se opřít. Nízký vstup usnadňuje zejména starším nebo menším zvířatům přístup do pelíšku. Protiskluzové nožičky se postarají o bezpečné držení a zabraňují klouzání. Navíc díky nožičkám neleží koš přímo na podlaze. V kombinaci s větracími otvory ve dně koše se postarají o cirkulaci vzduchu pod pelíškem a brání hromadění tepla. Ferplast Siesta Deluxe koš černý: Prostorný plastový koš pro psy a kočky Větrací otvory: cirkulace vzduchu zabraňuje hromadění tepla Nízký vstup: usnadňuje přístup Vysoký okraj: optimální pro opření Hygienický: snadno se čistí Vyklenutý okraj, ideální pro upevnění polštářů Ferplast Sofa Protiskluzové nožičky: bezpečně drží koš na místě Jednoduchý design Nízká hmotnost Materiál: plast Barva: černá
Půlené přírodní jelení parohy třeba pro psy
Jelení paroží je vhodné pro malá, středně velká a velká plemena psů. Také je paroží vhodné pro štěňata, dospělé psy, starší psy i psy s alergií. Tato hračka pro dospělé psy dlouho vydrží a navíc prospívá zdravému chrupu. Jedná se celkem o cca 140 kousků (70 dvojic) o velikosti cca 10 cm a váze 15-30 g. Cena za ks někde kolem 100 Kč.
Trixie taška na kolo pro psy a kočky
Prodám tašku na kolo Trixie pro malé psy, kočky a další malá zvířata. Vyrobeno z odolného nylonu. Tašku lze snadno upevnit a sundat pomocí suchého zipu. Integrované krátké vodítko zabraňuje zvířeti vyskočit. Rozměry 35x28x29cm. osobní odběr Brno Slatina, Brno střed. Lze zaslat přes zásilkovnu +79Kč.
Cestovní taška pro psy a kočky
Prodám nepoužitou přepravní tašku na psy a kočky. Pevné dno a úložné kapsy. Nikdy se nepoužila. Rozmer: 41x27x27
Taška pro psy Trixie + deka + obleček
Taška Trixie 26x30x45 cm pro kočky i psy, odepínatelné dno, které lze odděleně prát, kapsička na misku či pamlsky a síťka, která lze zcela odejmout, uši se dají sepnout, uvnitř je integrované vodítko s karabinkou, pouze trochu odřené jedno ucho viz poslední foto + deka do auta Tchibo + obleček. Cena za vše, + poštovné
Poctivě zateplená bouda pro psy, kočky..
Nabízím k prodeji ručně vyrobenou poctivě ze všech stran zateplenou silnou vatou, boudu pro psy, kočky a nebo také použitelné jako domeček pro děti o rozměrech 3,20 m x 2,60 m x 1,35 m. Boudu jsem dělal pro své zvířata, které si nakonec našli jiné místo k bydlení tedy nebyla skoro využita, proto ji prodávám.