inzerce, prodej, prodám, bazar

Taška přes rameno Chapter Young

Kategorie: Ostatní

Prodám používanou taška přes rameno Chapter Young viz. foto v perfektním stavu. Taška má spoustu praktických kapes a regulovatelnou velikost popruhu. Cena při osobním odběru 150Kč nebo cena 230Kč vč. poštovného při platbě předem.
Taška přes rameno Chapter Young
Podobné inzeráty
Nákupní taška,omyvatelná
Nákupní taška achilles, taška pro volný čas, polyesterová taška na zip, omyvatelná a opakovaně použitelná na nákupy, sport, bazén, pláž, 51 cm x 20 cm x 40 cm, 51 cm x 20 cm x 40 cm Multitalent: tato kvalitní taška pro volný čas by neměla chybět v žádné domácnosti. Je všestranný a nabízí dostatek prostoru, ať už na nákupy, do posilovny, na pláž nebo do práce. Díky jednoduchému, šik designu se skvěle kombinuje Prostorově úsporný zázrak: prostorná přepravní taška o objemu 40 litrů skutečně šetří místo. Má rozměry cca. 51 x 20 x 40 cm (D x H x V) a má ramenní popruh v délce cca. 80 cm, se kterou můžete tašku nosit pohodlně přes rameno. Zapínání: zip Model: AD315 Praktické vnitřní přihrádky: uvnitř je tato taška pro volný čas podšitá černou látkou a nabízí dostatek možností pro bezpečné uložení drobností, jako jsou klíče a peněženky. Snadná údržba: naše taška je vyrobena ze 100% polyesteru, a proto je super odolná a vodoodpudivá. Pokud je nutné vyprání, lze shopper umýt ručně jemným jemným čisticím prostředkem a poté jej pověsit, aby uschl.
Taška přes rameno - děti 4-12 let
Taška přes rameno s obrázkem dinosaura. Taška pro děti od 4 do 12 let. Rozměry 28 x 21 cm, řemínek přes rameno až 110 cm. Jedna vnitřní kapsa, jedna kapsa na zip zvenku.
Pánská taška Enrico Benetti Madrid
Nová Původní cena 1900,- Trendy velká taška přes rameno značky Enrico Benetti z kolekce Madrid. Představujeme Vám velkou pánskou tašku značky Enrico Benetti. Taška je vyrobena z velmi kvalitní syntetické kůže a doplněna kovové doplňky bronzové barvy. Taška má nejenom moderní střih ale je navíc i velmi praktická a nabídne Vám hned dvě hlavní velké kapsy na zip. Uvnitř první kapsy najdete velké množství kapes a to i na zip. Druhá kapsa je určená především na dokumenty, nebo notebook o maximální velikosti 36x27 cm. Další kapsy najdete na zadní straně tašky. Součástí tašky je nastavitelný popruh přes rameno. Materiál – Syntetická kůže
ucet do fortnite
Zdravím, prodám tento acc z důvodu že nemám čas a neplánuju se ke hře vracet proto prodávám aby někomu ještě mohli sloužit Účet hraní od Season 4 Chapter 1 až do konce Chapter 2 Na učtu je 1,350 V-bucks Platba přes Paysafecard POUZE PŘEDEM! Pište pouze na E-mail tomass.zakorny@ Telefoní číslo je vymyšlené!
Kožená moto kapsa na pásek,stehno,rameno.
Kapsy jsou zhotoveny z prvotřídní hovězí kůže o síle 3,5mm,v černém matném provedení + černá niť.Různé způsoby uchycení na opasek + kolem stehna,nebo i varianta přes rameno.Součástí brašen veškeré příslušenství k nošení,viz.níže.Kvalitní profi zpracování.Nové.Příp.více info na tel. Kapsa P2 -uchycení na pásek(rozm.16x12cm). Kapsa P3 -uchycení na pásek + stehno(rozm.17x14cm). Kapsa P4 -uchycení na pásek + stehno + rameno(rozm.22x18,5cm). Kapsa P41-uchycení na pásek + stehno + rameno(rozm.22x18,5cm). Kapsa P5 -uchycení přes rameno(rozm.27x21cm). Cena: P2 750Kč P3 1250Kč P4 1450Kč P41 1550Kč P5 1850Kč
Závěsný policový regál do lodního kontejneru - SKLADEM č. 1
Nabízíme doplňky do lodního, skladového, stavebního námořního kontejneru. Máme i náhradní díly na lodní kontejner. Závěsné regály policové a trubkové. Závěsný regál policový: 1 police - cena činí 1.350,- Kč/1 rameno 2 police nad sebou - cena činí 1.550,- Kč/1 rameno 3 police nad sebou - cena činí 1.750,- Kč/1 rameno Závěsný regál trubkový: 4 šikmé police nad sebou - cena činí 1.850,- Kč/1 rameno V CENĚ NEJSOU DŘEVĚNÉ POLICE! Zasíláme přes PPL. Cena poštovného od 600 Kč, jedná se o nadrozměrný balík. Cena je uvedena bez DPH a za jeden kus. Jeden kus je jedno rameno. Na jeden závěsný regál jsou zapotřebí dvě ramena. Na dvě sekce jsou zapotřebí tři ramena. Více info na webu, nebo telefonicky!