inzerce, prodej, prodám, bazar

Tankvak Pack´N GO FRUITA 3l Tank bag

Kategorie: Ostatní

Prodám úplně nový Tankvak Pack´N GO FRUITA 3l Tank bag, nepoužil jsem ho ani jednou, je včetně zabaleného příslušenství.
Tankvak Pack´N GO FRUITA 3l Tank bag
Podobné inzeráty
MAXX tankvak magnetický
Rozkládací magnetický tankvak. Tankvak má dvě oddělená patra, z nichž horní je rozkládací. Slída na mapu v horní části. Součástí výbavy je pláštěnka do deště a popruhy k nošení tankvaku. Reflexní lemování. Tankvak nebyl nikdy použit. Rozměry: 42x23x2
Tankvak
Dobrý den, prodám nevyužitý tankvak na nadrž značky SHAD. Tankvak jsem využil pouze na jednu cestu na Yamaha XT 660 Z Ténéré. Motorku jsem letos prodal a na novou mi nesedí. Tankvak je čistý bez jakéhokoli poškození.
Tankvak LOJZO 2 v 1 na motorku
Nabízím tankvak české firmy LOJZO. Upevnění na magnety + uchycovací pásy vpředu. Hlavní horní kapsa, hlavní spodní kapsa, vrchní průhledná kapsa, , 2 postranní kapsy. Hrubý rozměr hlavní horní kapsy: v. 39 cm, š. 30, hl. 15 cm. Hrubý rozměr hlavní spodní kapsy: v. 39 cm, š. 30, hl. 8 cm. Lze používat horní i spodní část dohromady nebo každou zvlášť (uchycovací část s magnety lze pomocí zipu odepnout a zapnout na horní i spodní kapsu). Tankvak je velice kvalitně zpracovaný. Používaný, plně funkční, bezvadný stav. Osobní předání je možné v Praze Dejvicích, Suchdole nebo v Karlových Varech. Preferuji osobní převzetí, ale zašlu i Zásilkovnou nebo Poštou dle aktuálních ceníků, ale po předchozí platbě na účet. Děkuji za pochopení. Dále nabízím tankvak LOJZO menší a držák na GPS/navigaci Touratech na motorku viz mé další inzeráty. Inzerát je platný do smazání.
Tankvak TechStar Travel, černý
Dobry den prodam tankvak TechStar Travel. Používaný 2x. lehký, kompaktní tankvak s magnetickým uchycením na nádrži množství vnějších praktických kapes tankvak doplněn reflexním materiálem výbava: boční výztuhy, integrovaná pláštěnka, popruhy vrchní kapsa z transparentní folie vhodná k uložení map rozměry v cm: délka x šířka x výška = 35 x 26 x 23
Tankvak Shad X0SE04P Tank bag Pin E-04P Nový záruka
Tankvak Shad X0SE04P Tankbag Pin E-04P Nový záruka.Nevhodný dárek. - Má mnoho funkcií, které vám zlepší zážitek z jízdy. - Jako například prostup pro nabíjecí port. - Dvě vnitřní síťové kapsy pro uložení různých věcí. - Vrchní průhledná kapsa pro uložení telefonu s dotykovým displejem do výšky 5,5". - Voděodolný zip, který je uspůsoben pro manipulaci v rukavicích. - Integrovaný dizajn - nezasahuje do estetiky motocyklu. - Polotuhá konstrukce udržuje tvar i když je tankbag vyprázdněn. - Polstrovaná robustní rukojět. - Reflexní prvky pro lepší viditelnost. - Snadné upevnění na motocykl za pouhé 3 minuty. - Možnost dokoupení pláštěnky. (není součástí balení). - Materiál: Polyester 600D. Rozměry: - 21 x 30 x 11 cm Objem: - 3 litry Inovativní systém PIN zajišťuje bezpečné a snadné uchycení Tankbagu na motocykl. 3 nebo 4 originální šrouby palivového víčka jsou nahrazeny diskrétními šroubovými "kolíky", takže instalace je velmi snadná a trvá jen pár minut. Tento systém byl navržen tak, aby byl lehký, funkční, elegantní a s nejmenším vlivem na vzhled motocyklu.Nutno zakoupit upevňovací systém dle typu motocyklu.
Lazy bag nafukovací vzduchový pytel
Dobrý den. PŘEDNĚ UPOZORŃUJI VŠECHNY PODVODNÍKY, ZLODĚJE ÚDAJŮ Z BANKOVNÍCH KARET A JINÉ PARCHANTY, ŽE NEMAJÍ ŠANCI A ŽE VEŠKEROU JEJICH KOMUNIKACI POSÍLÁM OKAMŽITĚ NA PČR - ODDĚLENÍ KYBERNETICKÉ KRIMINALITY, DÁLE ČÍSLO UKLÁDÁM NA INTERNET A OSTATNÍ SOCIÁLNÍ SÍTĚ. Nyní k inzerátu pro slušné lidi. Prodám nepoužitý Lazy bag nafukovací vzduchový pytel žluté barvy. Pytel je lehký a současně odolný a voděodolný. Jeho rozložení trvá jen 15 vteřin. Jedním efektivním pohybem nabíráte vzduch a následně zabalíte otvor a tím jej zabezpečíte proti unikání vzduchu. Je vhodný na výlety, na pláž, do vody a do parku. Po složení prakticky nezabírá žádné místo v zavazadle. Matraci můžete používat také v zimě a všude tam, kde si chcete odpočinout. Lazy bag je vyroben z odolného nylonového vlákna, který zajišťuje vzduchovou nepropustnost. Lazy bag je použitelný: NA PLÁŽI – místo úzkých ručníků, drahých a těžkých lehátek NA CESTÁCH - skladná, příruční, komfortní, vleze se do každého zavazadla (0,72kg) NA AKCE – venkovní koncerty, festivaly… dožínky NA ZAHRÁDCE-rodina bude unešená! DOMŮ – geniální lehátko k televizi nebo do hracího pokoje. Lazy bag můžete používat všude tam, kde si chcete odpočinout, a to i v zimě. Vše závisí na Vaší představivosti. Volat lze kdykoliv. Na předání se domluvíme.