inzerce, prodej, prodám, bazar

Talíř 2 na stůl nebo zeď motiv strom NOVÉ

Kategorie: Doplňky

Dekorace s motivem stromu, kterou můžete využít jako talíř na stůl nebo jako obrázek na stěnu. Lze jej také jen postavit na polici a opřít o zeď. Miluji stromy, moc ráda je fotím, tak je mi tato dekorace velmi blízká. A věřím, že se strom se srdíčkem bude líbit i Vám.
K dispozici celkem tři varianty tohoto výrobku.
Produkt č. 0236
Materiál: beton
Barva: šedá
Rozměr: průměr 30 cm
Finální úprava v podobě lesklého laku s atestem pro přímý styk s pitnou vodou, potravinami a hračkami.
V nabídce dalších asi 200 výrobků ruční výroby. Osobní odběr v dohodnutém termínu nebo zaslání poštou. Poštovné dle objemu objednávky.
Talíř 2 na stůl nebo zeď motiv strom NOVÉ
Podobné inzeráty
Designový strom života na zeď
Nabízím k prodeji designový strom k zavěšení na zeď. Rozměry jsou: šířka 100cm; výška 93cm. Strom je vyrobený z 2mm silné oceli, opatřen vypalovanou černou polomatnou barvou - komaxit. Na zadní straně jsou vyrobené háčky na zavěšení odstup od zdi je 1,5cm pro více plastický vzhled. Může být umístěno jak v interiéru, tak i exteriéru. Ke stromu dávám 7ks neodymových magnetů pro případné zavěšení fotek. Nabízím i možnost vyrobení stromu a výběr vlastní barvy na přání, případně bez nátěru ze silnějšího plechu pro oreznutí, dále také možnost prodloužení háčků - větší odstup od zdi, vše na domluvě. Ideálně osobní převzetí.
Talíř strom na stůl nebo stěnu 3 NOVÉ
Dekorace s motivem stromu, kterou můžete využít jako talíř na stůl nebo jako obrázek na stěnu. Lze jej také jen postavit na polici a opřít o zeď. Miluji stromy, moc ráda je fotím, tak je mi tato dekorace velmi blízká. A věřím, že bude i Vám. K nabídce ještě dvě varianty s jinými stromy. Od každého jeden kus. Produkt č. 0237 Materiál: beton Barva: šedá Rozměr: průměr 30 cm Finální úprava v podobě lesklého laku s atestem pro přímý styk s pitnou vodou, potravinami a hračkami. Osobní odběr vítán nebo posílám poštou. Poštovné nejčastěji 120 - 140 Kč. U větších a velkých zásilek do 200 Kč. Vše si odsouhlasíme dopředu dle objemu objednávky. Platí samozřejmě, že čím větší objednávka, tím více se poštovné vyplatí.
Talíř strom na stůl nebo stěnu 1 NOVÉ
Dekorace s motivem stromu, kterou můžete využít jako talíř na stůl nebo jako obrázek na stěnu. Lze jej také jen postavit na polici a opřít o zeď. Miluji stromy, moc ráda je fotím, tak je mi tato dekorace velmi blízká. A věřím, že bude i Vám. K dispozici celkem tři varianty tohoto výrobku. Produkt č. 0235 Materiál: beton Barva: šedá Rozměr: průměr 30 cm Výrobek je opatřen lesklým lakem s atestem pro přímý styk s pitnou vodou, potravinami a hračkami. Osobní odběr v dohodnutém termínu nebo zaslání poštou. V nabídce kolem stovky výrobků.
Akcia :  17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo
Výhodné 17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo Dekorácie s motívom Strom života (2 vzory) sú vyrobené z brezovej preglejky s hrúbkou 3 mm (brúsené) . Vhodné na výrobu machových obrazov, či inú tvorbu. Cena 111€ (2600kč) je cena za 17 kusové balenie . Balenie obsahuje tieto veľkosti: 7 x Strom života s priemerom 30 cm 10 x Strom života s priemerom 20 cm Pribalím zadarmo : 1 x Kvet života s priemerom 33 cm (orechová/palisandrová lazura) 1 x veniec Veselé Vianoce s priemerom 30 cm Farba : prírodná V prípade záujmu sa dá tovar objedať v našom eshope :
Jidelni sada "Made in Poland"
Prodám nikdy nepoužitý porcelánový jidelní servis, vyroben před lety v Polsku, který se skládá z: 12x hluboký talíř 12x mělký talíř 12x menší mělký talíř 6x zákuskový talíř 1x servírovací mělký talíř 3x ovální mísa různé velikosti 1x polévková mísa + poklička 1x servírovací mísa 6x hrnečky + talířky 1x čajová konev + poklička 1x omáčkovník 1x cukřenka 1x dzbanek na mléko
Dekorační stromky, Česká domácí výroba
Jedinečný ručně vyrobený kovový stromek Stromy jsou považovány za symboly harmonie, rovnováhy, lásky a štěstí. Někdo bere strom jen jako ozdobu, zatímco jiní věří, že stromy jsou předmětem meditace nebo rozjímání. Zaručený způsob, jak zvýraznit váš domov! Květy stromů bohužel rozkvétají jen jednou za rok a jejich něžné, bledé okvětní lístky nás obklopují jen krátce. Náš měděný stromek Vám toto kouzlo dodá, ale po celý rok. Právě proto představuje nejen krásu a nevinné potěšení, ale také nás učí vážit si krátkého času, který sdílíme se svými blízkými. Vaši blízcí si tento dar opravdu zamilují. Dárek pro Všechny a pro každou Příležitost Stromy jsou nádherná dekorace do každé domácnosti, ale bohužel rostou a je nutné se o ně starat. Rozvětvěte se s jedinečným měděným stromem - není třeba zalévat! Náš měděný stromek je zaručený způsob, jak zvýraznit váš domov, ale bez starostí. Obdarujte své blízké ke svatbě, narozeninám či jakékoli jiné události. Obdarujte sebe nebo své blízké Skvělý dárek pro každou příležitost, nebo jen jako ozdoba, nádhera Bonsaje je opředena kouzly, tajemstvím a mytologií! Tento krásný strom je nejen pastvou pro smysly, ale má také bohatou a živou historii. Cena každého stromku závisí na jeho velikosti a délce tvorby. V momentální chvíli mám cenu pouze na vyžádání, stačí zavolat na telefonní číslo 982079 a rád Vám cenu sdělím. Každý strom mohu dopravit pomocí zásilkovny, cena dopravy je v ceně stromu, nebo lze také osobní vyzvednutí. Prémiová kvalita: ČESKÉ materiály vysoké kvality Rychlé dodání: Ekologické dodání po česku a slovensku Ruční výroba: Ruční vyrába v České Republice Ekologické: Reciklované materiály