inzerce, prodej, prodám, bazar

Takticky opasek Helikon.

Kategorie: Myslivost, lov

Prodám nový taktický opasek
Viz foto. Šířka 45mm.Pas na 100-105cm.Nevhodný dárek. Cena 700kč.Pardubice..
Takticky opasek Helikon.
Podobné inzeráty
NOVÉ termoprádlo Level I - generace III Helikon-Tex
Prodám ÚPLNĚ NOVÉ termoprádlo značky Helikon-Tex. Jedná se o NEJLEPŠÍ termoprádlo které kdy vůbec bylo použito!!! Funkční termoprádlo Helikon-Tex Level I je set skládající se z vrchního dílu a ze spodků, set prodyšný a velmi efektivně odvádí pot směrem ven k dalším vrstvám oblečení. Je to první / základní vrstva oblečení nejen do chladných až extrémních podmínek, ale i naopak do podmínek teplých až horkých – prádlo přináší univerzální řešení, které poskytuje pokožce příjemné teplo při poklesu venkovní teploty a ochlazení během horkých dnů. Tento typ je vyroben podle vzoru spodního prádla, které používá americká armáda, jde již o III. generaci a součást systému oblečení ECWCS. Jsou ušity ze super měkkého polaru se síťovanou strukturou a gramáží 130 g / m2. Materiál Quick Dry je velmi příjemný na dotek a navíc je navržen i pro osoby s citlivou až alergickou pokožkou. Toto spodní prádlo vykazuje vysoké termoizolační vlastnosti a vysokou prodyšnost. Vnitřní strana termoprádla má unikátní schopnost kumulovat okolní teplotu, kterou udržuje blízko těla a zároveň je materiál vybaven kanálky, které odvádějí pryč vlhkost. Celý set je lehký a vysoce stlačitelný - může být vtěsnán do batohu nebo velké transportní kapsy bez jakéhokoli poškození jeho vlastností a je tak vždy po ruce a připravený k použití. Funkční termoprádlo je vhodné pro využití všude tam, kde je třeba po dlouhou dobu udržet tělesnou teplotu – prádlo je tak předurčeno pro uživatele z řad profesionálů, ať už se jedná o vojáky, policisty nebo hasiče, ale vynikající vlastnosti ocení i všichni ostatní uživatelé z řad outdoorových nadšenců nebo fanoušků military, airsoftu či paintballu. Produkt je vhodný pro ty, kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese jerdaniel@
Taktický nůž -velký ,pevná ocel
velký taktický nůž kvalitní ,pevný .pouzdro na opasek brousek ,v rukojeti nože kompas a balíček první pomoci celková délka s pouzdrem 38 cm ,nůž 36 cm ,ocel 22,5 cm dovezen z Usa
Pistolové pouzdro T-ThumbSmart CZ P07 nebo P09, černá barva
Prodám pistolové pouzdro T-ThumbSmart od Cytac pro CZ P07 nebo P09, černá barva, pravá strana. K pouzdro přidám taktický klip na opasek (viz foto). Osobní předání ve Zlíně nebo lze zaslat na pobočku Zásilkovny (při platbě předem na bankovní účet - bezpečná platba, viz recenze).
VELKÁ NOVÁ KUDLA I S POUZDREM ZA OPASEK.
Předmětem nabídky je nepoužitá dýka vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli. Velice OSTRÁ !!! + LÁTKOVÉ POUZDRO S UPEVNĚNÍM ZA OPASEK. Koukněte i na moje ostatní nabídky. V případě dotazu mne kontaktujte. Preferuji osobní předání. Při zasílání poštou a platbě předem je doporučené poštovné 80 Kč.
Kožená pouzdra
Luxusní kožené pouzdro Marttiini Finland určeno pro kapesní nože, vnitřní rozměr 11x3,5x2,2 cm (výška, šířka, hloubka), pravá kůže, vejde se do něj zavírací lovecký nůž, Tool, ... Pruvlek na široký služební opasek, již se nevyrábí, pouzdro je nové nepoužité, cena 350,- Kč + doprava, kožené pouzdro Opinel pro zavírací nůž délka do 13,5 cm, pruvlek na opasek cena: 350,- Kč + doprava (zasilkovna převodem 79,- Kč, dobírka Česká pošta 150,- Kč)
Vyměním německý opasek z první světové války
Vyměním německý vojenský opasek z první světové války za funkční vzduchovku ráže 5.5 mm nebo prodám za 2000 tisíce .