inzerce, prodej, prodám, bazar

Tajemství Barunky Panklové - Helena Sobková

Kategorie: Ostatní

Tajemství Barunky Panklové - Helena Sobková

Cena: 30 Kč + poštovné.
Tajemství Barunky Panklové - Helena Sobková
Podobné inzeráty
Tajemství The Secret
Dobrý den, nabízím knihu Tajemství - The Secret. Tajemství (v anglickém originále The Secret) je kniha z roku 2006 od autorky Rhondy Byrneové, inspirována stejnojmenným filmem. Kniha se věnuje principu „zákona přitažlivosti“, který říká, že myšlenky mohou změnit život člověka.[1][2] V češtině vyšla roku 2008 v nakladatelství Ikar s překladem Marie Sommerové . Tajemství je úvodní knihou cyklu, v edici Secret v nakladatelství Ikar postupně vyšly ještě další tři autorčiny knihy: Moc (2011), Kouzlo (2013) a Hrdina (2014). Tajemství bylo nejprve vydáno jako film v březnu 2006 a později stejného roku vyšla i kniha. Dílo je ovlivněno knihou Wallace Wattlese z roku 1910 s názvem The Science of Getting Rich, kterou Byrneová obdržela od své dcery během těžkého životního období v roce 2004. Autoři bestselleru The Passion Test Janet Bray Attwoodová a Chris Attwood nejsou sice ve filmu nebo knize zmíněni, ale provedli 36 z 52 rozhovorů pro film, z nichž mnohé jsou uvedeny v knize. Kniha Tajemství posloužila jako námět pro film z roku 2020 Tajemství: Odvaha snít. CNN, Review by Brian Lowry. 'The Secret: Dare to Dream' turns the bestselling book into what feels like a Hallmark movie. CNN [online]. [cit. 2021-02-06]. Dostupné online. Byrneová znovu představuje názor původně popularizovaný osobnostmi jako jsou například Madame Blavatská a Norman Vincent Peale, který pojednává o tom, že přemýšlení o určitých věcech způsobí jejich zhmotnění. Byrneová uvádí příklady historických osob, které toho údajně dosáhly. Uvádí přitom tříkrokový systém: požádejte, věřte a přijímejte. Tento systém je založen na citátu z Bible, Matouš 21:22:, „Když budete věřit, dostanete, o cokoli v modlitbě požádáte.“ Byrneová zdůrazňuje důležitost vděčnosti a představivosti pro dosažení svých tužeb. To ukazuje i na příkladech. Další kapitoly popisují, jak zlepšit prosperitu, vztahy a zdraví člověka pomocí obecnějších myšlenek o vesmíru. Stav výborný Více info na emailu, telefonu.
Plakát Helena Vondráčková
Predám plakát Helena Vondráčková Rozmer: formát A2; 42x59 cm
Sběratelství - Helena Brožková
Osobní předání Brno nebo pošta/zásilkovna Sběratelství kniha od: Jan Rous, Jiří Cirkl, Lubomír Slavíček, Helena Brožková, Olga Drahotová běratelství je název knihy, vydané roku 1983 v nakladatelství Svoboda jako prémie jeho členské knižnice. Kniha obsahuje velmi mnoho informací z historie sběratelství nejen z Československa, ale i odjinud a je doprovázena desítkami kreseb, barevných i černobílých fotografií různých uměleckých děl a osobností. Patří k literatuře faktu, je populárně naučnou publikací. Členění obsahu Kniha je členěna do devíti kapitol: - Sběratelství lidové , napsal Jiří Cirkl - Sběratelství institucionální - Od klenotnice k humanistické knihovně, autor Jan Rous - Rudolf II a jeho sbírky, napsala Olga Drahotová - Artis Pictoriae Amatores Barokní sběratelství v Čechách a na Moravě, autor Lubomír Slavíček Žánr Literatura česká, Literatura naučná, Hobby Počet stran 160 Jazyk vydání český Vazba knihy pevná / vázaná s přebalem
Staré knihy 4/7
Prodám staré knihy. Většina z nich je ve skvělém stavu, až na časem poničené papírové přebaly. Konkrétně se jedná o: Valja Stýblová - Mne soudila noc Anna Sedlmayerová - Každé jaro pampelišky Anna Sedlmayerová - Všechny cesty vedou domů Helena Malířová - Lidské Srdce Václav Kaplický - Táborská republika Jiří Mařánek - Romance o Závišovi, Petr Kajícník, Barbar Vok (trilogie) [CENA: 10 Kč] Mirko Pašek - Karneval v Maroku František Pilař - Tři muži v eMBéčku Helena Malířová - Právo na štěstí Cena: 55 Kč/ks Při nákupu více kusů (nejen v rámci tohoto jednoho inzerátu, nabízím toho víc :D) je možné se domluvit na slevě. !NEVOLAT! ODPOVÍDÁM JEN NA SMS A MAILY! Často se pohybuju po Praze nebo Olomouci - nemám problém někam dojet a předat knihy osobně :)
3 knihy - Helena Růžičková - levně
prodám 3 díly knih - Helena Růžičková + Marie Formáčková - Deník mezi životem a smrtí. Pevná vazba, uvnitř barevná fota- knihy zcela nové. Původní cena 169Kč/ks. Nyní 200 Kč + poštovné za všechny. Pište mail prosím.
Dětské knihy
Některé čtené více, některé vůbec. Míček Flíček - Jan Malík, Helena Zmatlíková - 30Kč Kristýnka s skřítek Kristián - nová, jen prolistovaná - 50,-Kč Kniha příběhů malých školáků a předškoláků - nová, prolistovaná 50,-Kč Sek a Zula - Neprakta a Švandrlík - komix, v pořádku 50Kč Malý princ - Antonie de saint-Exupéry, 1x čtená - 50Kč Dobrodružství Toma Sawyera - Mark Tvain - v pořádku, používání znát jen na přebalu - 60Kč Skořepinka mezi zvířátky - čtená, běžné známky užívání, 40Kč Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky - používání znát na přebalu - 50Kč Dášenka čili život štěněte - Karel Čapek - čtená, v pořádku - 50Kč Mach a Šebestová - PRODANÁ! Brouk pytlík - Ondřej Sekora. v pořádku - 60Kč Honzíkova cesta - Helena Zmatlíková, Bohumil Říha, čtená, znát na rozích knihy, podepsaná, 50Kč