inzerce, prodej, prodám, bazar

Taburetka 70x70x49cm

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám taburetku, dokupovaná k setu gauč, křesla + taburetka), kupované v Asku, kolekce zn.COTTA, barva hnědá, taburetku nevyužijeme, nevejde se nám do nového bytu, používaná jen na odkládání dek, nikdy se na ní nesedělo, bohužel při stěhování do 4. patra se nalomila část nožičky, viz foto,vypadává, ničemu nevadí...cena 1200Kč, pc mnohem větší.
Taburetka 70x70x49cm
Podobné inzeráty
retro sada, 2x křeslo, 1x stůl, 1 taburetka
retro sada, 2x křeslo, 1x stůl, 1 taburetka v pěkném původním stavu
PŘEDSÍŇOVÁ SEDAČKA POD VĚŠÁK / taburetka do chodby
PŘEDSÍŇOVÁ SEDAČKA POD VĚŠÁK / taburetka do chodby, nově hnědě očalouněná. Rozměry: š-60, v-40, hl-32 cm. Prodám za 200 Kč zájemcům co si pro ni osobně přijedou - asi jen Liberecko.
Taburetka  včetně bobíku
Prodám taburetku včetně bobíka v dobrém stavu. Taburetka je vyrobena z lepeného dřeva.
Taburet Vittorio
Velká taburetka ve výborném stavu, vhodná i k doplnění pohovek Vittorio. Skoro nepoužívaná, dá se použít jako křeslo, netradiční konferenční stolek či odkládací plocha. Bez úložného prostoru. Sedací část je vyplněná pružinovými vlnovci a PUR pěnou odolnou proti prosezení. Provedení ASPEN 03 (korpus) šedobéžová látka + NIPPON S-265-4001 (sedák) látka s květ. motivem + dřevěné nožky Rozměry: šířka 64 cm, výška 44 cm, délka 76 cm Důvod prodeje-stěhování. Výborný stav, víceméně nový, kupováno 2018 do domácnosti, ale používáno minimálně. Prosím pouze vážní zájemci, realizace koupě osobně, dopravu nezajišťuji.j
Taburet
Prodám i samostatně taburety s úložným prostorem. Čalouněná taburetka je bez poškození. Cena je za 1 kus. Inzerát platí do smazání.
Sametova/Semisova taburetka jako nova
Prodam takmer nevyuzitu novu taburetku. Material semis/samet Mobelix/bez vysacky Duvod prodeje: stehovani Rozmery: Prumer-78cm PC: 2000 Kc