inzerce, prodej, prodám, bazar

Swivi S1 optický hledáček 3" LCD 4:3/3:2

Kategorie: Ostatní

Prodám Swivi S1 optický hledáček 3" LCD 4:3/3:2. Vhodný pro: CANON 5DII, 7D; NIKON D90, D7000.
Swivi S1 optický hledáček 3" LCD 4:3/3:2
Podobné inzeráty
Lupa na displej Swivi S6
Prodám lupu na displej fotoaparátu, Swivi S6 , nová, kompletní balení. Důvod prodeje – mám 3,5 dioptrie, bohužel mi s ní nejde zaostřit. Nejlépe pro fotografa se zdravým zrakem. Ideálně osobní vyzkoušení.
Hledáček Genesis CineView
Prodám hledáček Genesis CineView Pro 3.2 " LCD ve výborném stavu. Hledáček poskytuje 2,5 násobné zvětšení, velká očnice je z měkkého gumového materiálu a poskytuje tak příjemné prostředí při snímání videa i při fotografování. Zorné pole / velikost displeje je 65 × 45 cm. Upínací destička má na straně další závit, lze tedy připevnit i na stativ. Hledáček je vhodný i pro displeje do velikosti úhlopříčně 3,2 palce. Možnost nastavení dioptrické korekce je do hodnot +/- 3 dioptrie.
Bresser LCD mikroskop 50x-2000x
Bresser LCD mikroskop 50x-2000x Bresser Bresser LCD je mikroskop určený pro profesionální pozorování. Mikroskop disponuje možností zvětšení 50× až 2 000×. LCD obrazovka s úhlopříčkou 3.5" (8.9cm) LCD obrazovka s úhlopříčkou 3.5" (8.9cm) přímo zobrazuje pozorovaný preparát (rozlišení LCD je QVGA 320x240pix) Mikroskop vhodný pro studenty i naprosté začátečníky, disponuje stabilním kovovým tělem Revolverová hlava je osazena třemi objektivy se zvětšením 4x, 10x, 40x Faktor zvětšení LCD monitoru je 12,5x - s objektivem 4x jsou tedy objekty o reálné velikosti 1mm na displeji zobrazeny ve velikosti 50mm (zvětšení 50x) Elektrické osvětlení LED diodou je dvoustupňové - spodní a boční a je vybaveno stmívačem pro regulaci intenzity osvitu Stolek mikroskopu je osazen kotoučem s barevnými filtry, s jejichž pomocí dosáhnete optimálního kontrastu s různými preparáty Mikroskop je vybaven křížovým stolkem pro uchycení a posuv preparátu Velké ostřící kolečko zaručuje pohodlné a přesné doostření Obraz je snímán pomocí CMOS snímacího čipu s fyzickým rozlišením 5Mpix Zachycování snímků je velmi jednoduché pouhým stiskem tlačítka "Snap" Mikroskop ukládá snímky (JPG) či videosekvence (AVI) na paměťovou kartu SDHC (až do kapacity 32GB - cca 10tis. snímků v plném rozlišení) - doporučená kapacita je 8GB (nejlepší kompatibilita) Rozsah zvětšení je 50x - 500x, to lze pomocí digitálního zvětšení zvýšit až na 2000x Fotografie formátu JPEG lze pořizovat v několika nastaveních rozlišení až do 2560 x 1920 Snímky lze zachycovat i automaticky v předem stanovených intervalech Videosekvence formátu AVI (zachycení živého náhledu) lze ukládat v rozlišení 320x240pix Mikroskop lze pomocí USB kabelu (součástí dodávky) propojit s PC (pouze pro přesun dat) Jak fotky tak videa lze zpětně prohlížet přímo na dipleji mikroskopu Součástí jsou krycí a podložní sklíčka, sada nástrojů (pinzeta, nůžky, pipeta atd.), připravené preparáty a pomůcky pro tvorbu vlastních (kvasnice, vajíčka garnátů, mořská sůl, "gum-media" pro tvorbu trvalých preparátů), síťový napájecí zdroj 230V Pozn.: pro pořizování záznamu je vyžadována paměťová karta, mikroskop nemá vnitřní paměť..! Velmi praktický amatérský mikroskop, který nabídne výrazně více než jiné modely v této cenové relaci. Je určen především začátečníkům či studentům. Hlavní výhodou je jistě zobrazovací jednotka - LCD monitor o úhlopříčce 3.5", který Vám poskytne "živý" náhled na pozorovaný preparát. Výrazně se tak zjednodušší pozorování více osob, které se nemusí střídat u jednoho okuláru.
Rozpredam zbytok foto/video techniky
Predavam nasledovnu techniku, ceny dohodou individualne, ale nechcem za to nezmysel, pri rychlom a serioznom jednani sa urcite dohodneme. Vsetko funkcne, bez zavad. Moznost osobne vyskusat, pripadne viem kvalitne zabalit a poslat. Metabones Canon EF - MFT (podporuje clonu, ostrenie aj IS) Viltrox Canon EF - MFT (nepodporuje IS, clona a ostrenie funguje) Redukcia micro 4/3 na canon (čína - neprenasa nic, iba mechanicka redukcia - treba full manual objektiv) Dvojity kablovy klopak 6m comica Kuker viewfinder swivi s3 3x Digitalna kablova spust pre canon 82mm variabilny ND filter Starsi monitor Lilliput 7 palec
Olympus VF-2 elektronický hledáček pro PEN micro 4/3
Prodám výklopný elektronický hledáček pro fotoaparáty Olympus PEN micro 4/3. Je použitý, ve velmi zachovalém stavu a plně funkční, součástí je krytka kontaktů a semišové pouzdro. Při platbě předem na účet zašlu na Zásilkovnu, poštovné 100 Kč. Dobírka dle dohody po zaplacení poštovného 120 Kč předem na účet.
Halogenový reflektor hledáček
Halogenový reflektor - hledáček na dálkové ovládání Prodám velmi málo používaný,reflektor 12V ,otočný na dálkové ovládání, vysoce výkonný, 12V/55Watt halogenový reflektor s dálkovým ovládáním a svítivostí do 1.000-1.500 metrů. Odolný proti dešti. Dálkový ovladač Reflector se elektricky otáčí kolem své osy o 440°,nebo nahoru a dolů o 120°e. Cena:1900.kc. Tel: