inzerce, prodej, prodám, bazar

Světlomety

Kategorie: Veteráni

Nabízíme světlomety v zachovalém stavu. Patrně z nějakého většího vozidla. Nejsou párové pravděpodobně budou ročníkově od sebe ale hrnce a objímky parabol mají jen s drobnými odlišnostmi podobné. Možnost jednotlivě. Cena za kus.
Světlomety
Podobné inzeráty
světlomety ELBA ROMANIA - nepoužité
světlomety ELBA ROMANIA - nepoužité. Cena 3.000.-Kč
Velorex 16/350-světlomety.
Dobrý den, nabízím nepoužité asymetrické světlomety PAL Czechoslovakia. Nepatrně oválené z regálu. Cena je uvedena za pár. Po tel. domluvě mohu v rámci ČR zaslat Českou poštou na dobírku (cena+poštovné). V případě zájmu prosím nepište, ale zavolejte na .
Přední světlomety
Prodám přední světlomety na ZETOR, oba za 350,-Kč
Velorex-model Abrex a světlomety
Nepoužitý model Velorexu od Abrexu v měřítku 1:43 za 550 Kč a oba nepoužité (velké) asymetrické světlomety PAL Czechoslovakia za 3000 Kč/pár. Světla mají drobné škrábanečky od dlouhodobého skladování. Nic jiného na Velorex nemám. Po dohodě mohu zaslat Českou poštou (cena+poštovné). V případě zájmu prosím nepište, ale zavolejte na .
Nepoužité originální světlomety Škoda 105, 120
Originální a nikdy nepoužité halogenové světlomety (optické vložky) Autopal pro vozy Škoda 105, 120. Včetně původní krabice. V tomto stavu prakticky nesehnatelné. Zasílám poštou na adresu, nebo do Zásilkovny. I na dobírku. Nevolejte prosím. Pouze SMS, nebo email. Inzerát platí do smazání. Sledujte i mé další inzeráty.
Světlomety Marchal 120mm
Světlomety Marchal pro montáž v podélné ose, vnitřní průměr rámečku 120mm, chromovaná, pěkný stav, pro sportovní automobily