inzerce, prodej, prodám, bazar

Svítilna Scangrip MAG RED

Kategorie: Příslušenství

Multifunkční a dobíjecí LED ruční svítilna

MAG RED integruje LED pracovní světlo a funkci svítilny v jednom, což z něj dělá perfektní inspekční svítilnu.

Díky nejnovější vysoce výkonné LED technologii poskytuje MAG RED dvakrát vyšší světelný výkon než první generace.

Díky vynikajícímu světelnému výkonu MAG RED v bodovém i hlavním světle nabízí ruční svítilna skvělou hodnotu při každé pracovní operaci. Ruční svítilna je navíc dobíjecí přes USB.

Ruční LED svítilna nabízí úplnou flexibilitu se třemi silnými vestavěnými magnetickými držáky a dvěma zatahovacími závěsnými háčky. Ruční svítilna má také hlavu svítilny sklopnou o 180° a je ideální jako dílenská kontrolní svítilna.
Svítilna Scangrip MAG RED
Podobné inzeráty
Světlo - svítilna sdružená HUMBAUR levá
Prodám zadní světlo na vozík Humbaur - levé, použité, funkční. rozměry: vxšxh 162x250x60mm rozteč montážních šroubů/otvorů: 124 mm určení strany: levá směrová svítilna (blinkr): ano brzdová svítilna: ano zadní obrysová svítilna: ano osvětlení registrační značky: ano zpětná svítilna (couvačka): ano integrovaná odrazka: ano typ odrazky: trojúhelníková provedení lampy: žárovkové provozní napětí: 12/24V (dle žárovek) typ vstupu (připojení): konektor typ konektoru: bajonet 5 pinů Cena vč. dopravy.
Velmi lehká autobaterie Varley Red TOP 30 Racing Battery
Úspora až 12kg váhy. Závodní baterie do auta 12V 30Ah Varley Red Top 30 rozměr 250 x 97 x 149mm pro závodní auta do obsahu cca 3500ccm Varley Red Top 30 7065-0006 12V M6 Fem. 6.8 30Ah 550A(CA 0st.C) 450A(CCA -18st.C) váha 10.6 kg rozměry 250 x 97 x 142 mm
Powerbanka Xiaomi 70mai Jump Starter - startovací powerbanka
Jedná se o zboží, které bylo krátce použito. Jump Starter 70Mai je ideální společník do vozu, ať už cestujete na hory, nebo chcete mít jistotu, že ráno nastartujete i když venku je teplota hluboko pod bodem mrazu. Je vybavený jak speciálním výstupem pro nastartování vozu, motorky nebo dodávky, ale také 1x USB konektorem a 1x USB-C konektorem a může sloužit jako powerbanka pro nabití například telefonu s výstupními parametry 5V/2,4A Je také vybavený vestavěnou svítlnou se třemi režimy: Svítilna, blikání a SOS. Parametry: - Nouzový startér s kompaktními rozměry - Výstupní proud je stabilních 250A a až 600A v maximu - Powerbanka s USB výstupem 5V / 2,4A - Nouzová svítilna s režimy Svícení, blikání, SOS - Kapacita baterie: 11 000 mAh (41,07 Wh) - Konektory: 1× USB-A, 1× USB-C - Provozní teplota: -20 až +55 °C - Vhodné pro 12V vozy - Až 40 startů na jedno nabití - Rozměry: 163 × 87 × 27 milimetrů - Ochrana proti přepólování - Ochrana proti přehřátí - Ochrana proti zpětnému proudu - Ochrana proti přebití Obsah balení: 1× powerbanka 70MAI Jump Starter 1× nabíjecí kabel 1× konektory/kleště pro připojení k autobaterii 1× přepravní pouzdro. Posílám přes Zásilkovnu, nebo osobní předání v Praze. Zásilkovna: Platba předem + 80kč k ceně, Dobírka + 110kč k ceně.
Kompletní TAXI vybavení
Prodám kompletní TAXI vybavení - zrcátkový taxametr Semitron P6S (nejnovější model), svítilnu HALE, tiskárnu a Bluetooth převodník. Taxametr je jeden z nejlepších ve své třídě, jsem jeho prvním majitelem. K dispozici samozřejmě knížka a veškeré dokumenty. Kupován NOVÝ před cca rokem. Možnost připojení chytrého telefonu a ovládání taxametru i svítilny přes aplikaci. Svítilna má gumové a výškově nastavitelné magnetické nožky, takže lze umístit kamkoliv na vozidlo tak, aby byla rovně a zároveň nepoškrábala lak. Vše koupené přes dispečink Modrého Anděla, taxametr nový, svítilna a tiskárna použitá, ale v pěkném stavu. Připraveno na montáž do vozu, můžete rovnou vyrazit do ulic. Po Praze jsem ochotný osobně doručit. Prosím pouze SMS. Zavolám případně zpět.
Multifunkční svítilna + varovné oranž blikání
Prodám novou, nepoužitou multifunkční svítilnu (baterka + blikající varovné oranžové světlo + kladívko na autoskla + řezák na bezpečnostní pásy). Je na dvě tužkové baterie(AA), vhodná do každé domácnosti i vozu a je to i pěkný dárek. Díky silnému magnetu svítilna drží nejen na vodorovných plechových dílech (střecha, kapota, víko kufru), ale i na svislých (blatníky, dveře) a asi více upozorní na nevhodně postavený vůz než výstražný trojúhelník. Cena je 300Kč při osobním odběru v místě dle PSČ v inzerátu. Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko). Poštovné po předchozí platbě na účet je za 129Kč za jeden i více kusů. Na dobírku neposílám, protože už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou. Pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail) nebo volejte, ale nepište mi SMS, na ty neodpovídám. !!! Platí do vymazání inzerátu !!!
START CAR PROFI POWER 4v1- auta,motorky,čluny +++
Přenechám za symbolickou cenu de facto nový a nevyužitý přenosný přístroj START CAR PROFFI POWER 4v1 - mnohostranné použití 4v1.V top stavu-viz foto. Volejte majitele na mobilní telefon uvedený pod inzerátem, děkuji. Předání osobně Česká Lípa a okolí nebo v Praze. POPIS: START CAR PROFI POWER 4v1 Pomocný startovací zdroj pro nastartování vozidla s vybitou baterií a špatných klimatických podmínkách, nabízí zdroj pro zálohování spotřebičů a kombinaci s měničem napětí. Má ochranu proti pře-nabití + vestavěné světlo pro osvětlení prostoru kolem vozidla. START CAR 4v1 1. pro startování aut, motorek, člunů 2. přenosný akumulátorový zdroj, napájení 12-ti Voltových spotřebičů (na cestách, chatách, chalupách) 3. svítilna 4. kompresor Technické parametry: - startovací proud 400A - aku 17Ah Start Car Profi power - vhodné pro auta s objemem motoru nad 1300 ccm Typ: Skokový startér Příslušenství: Přepravní originální balení, přístroj, nabíjecí kabely, nabíječka, svítilna, kompresor, uživatelská příručka Napětí:12V Funkce: Bezpečnostní spínač Rozměry balení: ‎36,5 x 33,7 x 20 cm Hmotnost přístroje: 4,85 kg Barva: Žlutá Napětí: 12 voltů Napájecí zdroj Baterie Hmotnost Celkem: cca 5 kg