inzerce, prodej, prodám, bazar

Svítidlo Eglo Viki 1 auta

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám stropní svítidlo Eglo Viki 1.
Přisazené dětské svítidlo je tvořeno stínidlem z bílého saténového skla, které je po celém svém obvodu ozdobeno modrými autíčky. Svítidlo disponuje funkcí nočního světla, ozdoby jsou opatřeny fluoreskujícími body, které svítí ještě 15-20 min. po zhasnutí světla. Možno instalovat jako stropní nebo nástěnné.
TOP STAV! Preferuji osobní odběr.
Svítidlo Eglo Viki 1 auta
Podobné inzeráty
Eglo 93139 - Led nástěnné svítidlo TAYA
Eglo 93139 - Led nástěnné svítidlo TAYA GU10/3W/230V
Nádherný dětský lustr EGLO - panenka do dětského pokoje
...pro malou princeznu. Závěsné růžové svítidlo s culíkatou holčičkou.Na jednu žárovku 60W, je již po záruce, ale stále jako když jsme ho koupily. Kombinace dřevo, plast , sklo, kvalitní, značkový, kuovaný v prodejně EGLO. PC 1500 korun. ROZMĚRY: 35x20cm - bez nožiček Osobní odběr v Mostě nebo + 120 korun balík do ruky, na dobírku neposílám!!
Dětské svítidlo ZOO Philips, původní cena 3500
plně funkční, používané, ale super stav, jako nové, Svítidlo z dětské řady osvětlení výrobce, kterým je firma PHILIPS. Jako světelný zdroj patice E27 lze zvolit klasickou žárovku i úspornou zářivku nebo LED žárovku. I výsledná cena odpovídá použitým materiálům hliník/kov/plast. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 3x14W. Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti.
Dětská postel Viki
(masiv smrk, lakovaná), pořízení 5/2019 - 160x70 cm - Síla dřeva 3,3 cm - Výška čela u hlavy a nohou - 64,5 cm - Vnější délka, šířka - 166x79 cm - světlost 20 cm, výška od země s matrací cca 32 cm - S PUR matrací tloušťkou 8 cm a laťkovým roštem - Aktuálně zábrana namontovaná při čelním pohledu na postel – v pravo, možnost nastavit i na levou stranu - stav velmi dobrý
Dětské stropní svítidlo - písmena
Prodám zcela funkční bez poškození dětské stropní svítidlo Rabalux - písmena. Svítidlo 3xE14/40W/230V. Žárovky jsou součástí balení.2 ks (799Kč/1ks). Při rychlém jednaní, možná sleva.
Dětské nástěnné svítidlo - sluníčko
Dětské nástěnné svítidlo na jednu žárovku. Dřevěná konstrukce svítidla ve tvaru sluníčka, v základně svítidla je na kloubu upevněn plastový reflektorek, a světlo nástěnky je tak možné nastavit dle potřeby.