inzerce, prodej, prodám, bazar

Svítící glóbus

Kategorie: Ostatní

Prodám svítící glóbus, neodřený, jako nový, ale bez krabice.
Svítící glóbus
Podobné inzeráty
Svítící globus
Prodám svítící globus. Perfektní stav, jako nový.
Svítící globus průměr 30 cm.
Prodám nový svítící globus průměr 30 cm.
Globus svítící
Prodám svítící globus, průměr 30 cm, jako nový.
Globus puzzle
sestavený a odložený na polici, použito asi 2x v rámci učení se zeměpisu. Kompletní, vady neshledány. Původní cena cca 1400 Kč Vhodné jako dárek, krabici bohužel nemám - zohledněno v ceně. Sestavte si globus z prohnutých plastových dílků, které do sebe přesně zapadají díky "klik-technologii". Globus se po sestavení stane atraktivní dekorací.
GLOBUS Z DRAHÝCH KAMENŮ, MINERÁLŮ A HORNIN, EXKLUZIVNÍ OZDOB
Nabídka představuje originální a velmi luxusní dárek v podobě stolního globusu z drahých kamenů, minerálů a hornin. Jeho matrix je vyroben ze směsi jemně mletého minerálu lapisu lazuli, smíchaného s epoxidem, který vytváří moře. Lapis je neprůhledný ozdobný kámen s intenzivní azurovou barvou, těží se hlavně v Afghánistánu. Jednotlivé kontinenty jsou vykládány (intarzovány) více než 30-ti druhy minerálů a hornin (např. ametystem, nefritem, tygřím okem, tyrkysem, unakitem, aragonitem, kalcitem, achátem, chalcedonem, mramorem, hadcem, rulou, atd.) a rovněž perletí. Kontinenty jsou ručně vyřezány a lepeny na dutý skelet globusu. Povrch je potom potištěn geografickými názvy, glazován a vyleštěn. Poledníky a rovnoběžky údajně tvoří zlatý proužek v ryzosti 585/1000 (14 karátů). Kovové části jsou ze slitiny zinku a mědi v luxusní matné povrchové úpravě „titan“ a proto nikdy nezrezaví. Globus má průměr 33 cm a výšku 60 cm, hmotnost je cca 10 kg. Výroba globusů probíhala v Hong Kongu (firma už prý dnes neexistuje), výroba byla ruční a poměrně komplikovaná, zahrnovala přibližně 10 úkonů a trvala okolo 1000 hodin, jednalo se o velmi precizní práci. Globus je balen ve speciální krabici s polystyrenovou výplní o rozměrech 65 x 41,5 x 41,5 cm.
Nový Dekorační glóbus
Dokonalý dekorační glóbus, který dodá vaší pracovně módní cestovatelský vzhled. Glóbus se otáčí kolem vlasní osy, která odpovídá ose otáčení země. Vyska 23 cm