inzerce, prodej, prodám, bazar

Svetlo

Kategorie: Vybavení dílen

Prodám prachotesne prumyslove svetlo viz foto
Svetlo
Podobné inzeráty
Prodám LED světlo značky Beghelli 3x
Prodám LED světlo značky Beghelli 3 kusy 12 měsíců staré, měl jsem je v pronajaté garáži, kde mi skončila nájemní smlouva a nyní je již nevyužiji, svítí hezky a opravdu silně mají 250w, pořizovací cena za jedno světlo činila 8 499 Kč možná najdu někde i fakturu.
HB-UFO200W led průmyslové světlo
Prodám dvě vysoce výkonná průmyslová světla, jako nová nikdy nepoužité. Cena je uvedena za jedno světlo je možné koupit jen jedno. Osobní odběr v Želešicích u Brna.
světlo do dílny -sklepa + zářivky
Prodám zářivkové tělesa vč. trubic 18W. K prodeji 2ks kompletních těles. Světlo to dílny. Cena za kus. Osobní odběr Ostrožská Nová Ves.
Dílenské staré bakelitové světlo (220V)
Předmětem prodeje je Dílenské staré bakelitové světlo (220V). Neposílám do zahraničí, pouze ČR!
Zářivkové světlo
Prodám zářivkové světlo s chromovou mřížkou na jednu trubici 120cm. Trubice normální v ceně. K dispozici je 8 kusů. Pouze osobní odběr v Benešově.
Halogen, Světlo, Profi Světlo, Sodíková Výbojka,
Prodám profesionální celohliníková světla na 220V voděodolná určená do venkovních i vnitřních prostor IP65 250W jako nová cca 12 kusů. Světla se hodí do Provozoven, Skladů, Dílen, Hal, Sportovních Hal, Sportovišť, Fitness, Sportovních Hřišť, Tělocvičen, Klubových zařízení Multifunkčních Hal,Továren, Garáží,apod. Prostě všude tam kde je potřeba hodně světla. Světla svítí luxusně a velice dobře,osobně máme 5 kusů na Hale Stolního Tenisu ve Vyškově,kde je potřeba velice dobře vidět a zároveň nebýt oslněn přebytečným světlem,takže z vlastní zkušenosti vím o čem mluvím a svítí opravdu skvěle.Po domluvě je možné Vám světla i dovést na Vaši adresu nebo poslat přepravcem. Možnost poslat i do zahraničí na Slovensko SK.