inzerce, prodej, prodám, bazar

Svatební strom

Kategorie: Ostatní

Prodám ručně vyráběný dřevěný svatební strom na podpisy.

Vyrobený vám na míru.

Rozměry 60x40 cm (v/š). Svatební strom je ze smrkové desky o tloušťce 18mm, vše ručně vyfrézováno a vyřezáno do hloubky, poté ručně vypáleno plynovou pájkou, následně zbroušeno a ošetřeno bezbarvým lakem.

Srdíčka jsou z dřevěné překližky (cca 70ks), natřené na bílo a přilepeny. Každý strom je kus originální ruční práce.

Preferuji osobní předání Slaný a okolí, případně po předchozí domluvě možno předat v Praze 9. NOVĚ možno zaslat přes Zásilkovnu.

Svatební dekorace
Svatební výzdoba
Svatební strom
Podobné inzeráty
Svatební dekorace fotokoutek na prodej
Nabízíme k prodeji svatební dekorace i svatební vybavení pro vaši svatbu. Mám k dispozici svatební fotokoutek 1999 Kč, svatební posezení z palet 999 Kč, svatební rám s lapači 1999 Kč, svatební sladký koutek 1299 Kč, svatební malířský stojan 1299 Kč, sladký bar 1299 Kč, svatební lucerny 150 Kč/ks, svatební polštáře 90 Kč/ks, svatební deky 90 Kč/ks, svatební lampy 150 Kč/ks, svatební vázy 130Kč/ks atd. Vše je na domluvě. Svatba, svatební studio, svatební obřad, svatební den, svatební hostina, svatební vybavení, vybavení svatby, vybavení pro svatby, sweet bar, wedding day, velká svatba, malá svatba, venkovská svatba, Veselka, dekorace na svatbu, svatba venku, venkovní svatba. Na fotkách je pouze zlomek věcí, na vyžádání zašleme všechny položky.
Svatební  dekorace
Svatební sklenice na sladký dětský bar 5x 200,- Drátěné srdíčka na fotky i kolíčky. 2x 350,- Cedulky s masivní bílé rámečky 3x 23x23cm vítejte na naší svatbě, informace svatební strom, truhličky na přední. 200,- kus Papírové pottacky že žlutá modrá. Lístky do tomboly ( zábavná dávení hra ) Dřevěná výzdoba na dveře holubice a strom . 200,- Kostička do klipy ženich . Dřevěné srdíčko vítejte u nás. 150,-
Výhodné 17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo
Výhodné 17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo Dekorácie s motívom Strom života (2 vzory) sú vyrobené z brezovej preglejky s hrúbkou 3 mm (brúsené) . Vhodné na výrobu machových obrazov, či inú tvorbu. Cena 111€ (2600kč) je cena za 17 kusové balenie . Balenie obsahuje tieto veľkosti: 7 x Strom života s priemerom 30 cm 10 x Strom života s priemerom 20 cm Pribalím zadarmo : 1 x Kvet života s priemerom 33 cm (orechová/palisandrová lazura) 1 x veniec Veselé Vianoce s priemerom 30 cm Farba : prírodná V prípade záujmu sa dá tovar objedať v našom eshope :
Svatební dekorace / výzdoba + 2x svatební šaty (1×ELODY)
DŘEVĚNÉ DEKORACE NA SVATBU (více foto zašlu do emailu sem se vešlo jen 10ks) - 3x A-Stojany )...(na A1, A2, a A3 na šířku) - paleta - rozpis svatby (stačí lihem smýt a přepsat na jiný rozpis) - truhla - na dary, přáníčka - PRODÁNO! - dřevéná bedýnka - např. na deky - trakař - štafle - na sladký bar - držáčky jmenovek - ukazatele / šipky: SVATBA, RAUT, OBŘAD, FOTOKOUTEK, UBYTOVÁNÍ - dřevěná mistička na prstýnky - PRODÁNO - dřevěný bilý svatební tác - PRODÁNO - dekorativní skleničky na svíčky, či květiny - 2x dekorativní chladící nádoba na šampáňo - (1x plast, 1x starožitná mosazná) foto už se nevešlo - kdyžtak zašlu na email - zapichovátka do dezertů - sladký bar - dřevěné kolečka, březové již jen ty menší pr. cca 10-12cm - různá dřevěná srdíčka, dětské svatební omalovánky, různé plastové kytičky a listy, kýbl šišek, sušené pomeranče (SRDÍČKA A POPISKY NA DEKORACÍCH s našimi jmény se dají nahradit prázdnými-čistými srdíčky, zbylo nám jich mraky) - nejlépe jako celek... (Ale při větším zájmu jen o čášti, bychom to kdyžtak rozprodali po částech) - 2x svatební šaty - při zájmu kontakt na paní předám (1500kč, 20000kč-elody) bohužel se mi sem toho více nevejde, zbytek foto po skontaktování s paní) + šaty pro družičky 2ks.
Svatebni tabule, doplnky pro zenicha a nevestu, spodnicka.
Prodam svatebni vyzdobu na stul v sade, a doplnky pro mladence v tyrkysove barve. Veskere veci jsou nove bez znamek pouziti. Svatebni sada obsahuje: 2x satenova organza (9m), dekoracni krystalky (100kusů), 4 ks čajových svíček, jmenovky - 20ks v bile barve, tvaru motyla. Cena teto sady je 400kc. Z doplnku nabizim panskou kravatu a klopu pro zenicha, a k tomu pro nevestu: broz, detajl kolem zapesti, a sponu do vlasu - vse stejna kyticka a stejna tyrkysova barva jako jsou zenichovo detaily, klopa a kravata. Cena 490kc sa sadu. Svatebni kytici a polstarek pod prstinky, ze satenove latky, stejne jako jsou kravata pro zenicha a stuha na stul. Cena kytice a polstarku je 490kc. Viz foto. Dale, celenu - perletovy dratek do vlasu, ktery je mozne vymodelovat do jakehokoli tvaru. Je z bylych perlicrk zdobeny, cena 300kc. Take NEPOUZITY podvazek v bilo-tyrkysove barve, cena 100kc. Take nabizim jednokruhovou univerzalni spodnicku, cena 400kc. V dalsim inzerate decentni svatebni saty a velkou kytici na stul.
Stojan na Vánoční strom
PRodám stojan na vánoční strom. JE to na skutečně větší strom, šířka kmenu klidně 20 cm