inzerce, prodej, prodám, bazar

Svatební rekvizity

Kategorie: Ostatní

Zbylo nám po svatbě pár věcí, které již nevyužijeme a může se někomu hodit.
Papírové kornouty na rýži/okvětní lístky
Košíčky
Umělé dekorativní růže
Odnosové krabice 23x16x7,5cm- 23ks
Konfety 4x
Rekvizity do fotokoutku
Knížka s citáty Svatba
Jmenovky
Kvíz pro hosty- vzkazy novomanželům
Přenechám za symbolickou cenu 200Kč (po sečtení ceny věcí je to cca 800Kč)
Svatební rekvizity
Podobné inzeráty
Svatební dekorace fotokoutek na prodej
Nabízíme k prodeji svatební dekorace i svatební vybavení pro vaši svatbu. Mám k dispozici svatební fotokoutek 1999 Kč, svatební posezení z palet 999 Kč, svatební rám s lapači 1999 Kč, svatební sladký koutek 1299 Kč, svatební malířský stojan 1299 Kč, sladký bar 1299 Kč, svatební lucerny 150 Kč/ks, svatební polštáře 90 Kč/ks, svatební deky 90 Kč/ks, svatební lampy 150 Kč/ks, svatební vázy 130Kč/ks atd. Vše je na domluvě. Svatba, svatební studio, svatební obřad, svatební den, svatební hostina, svatební vybavení, vybavení svatby, vybavení pro svatby, sweet bar, wedding day, velká svatba, malá svatba, venkovská svatba, Veselka, dekorace na svatbu, svatba venku, venkovní svatba. Na fotkách je pouze zlomek věcí, na vyžádání zašleme všechny položky.
REKVIZITY
Prodám různé rekvizity například na focení. 1. torzo odrážedla KAČENKA z 80. let min. století - bez koleček Kč 50,- 2. retro kovová dekorace Kč 50,- 3. dětský disk/houpačka světle zelená “KVĚTINA” z tvrdého plastu Kč 100,- 4. elektroměr KŘIŽÍK PREŠOV EJ 904 A, 220 V, rok 1977, Kč 200,- 5. retro zavařovací celofány, zaváracie blany, prírezy v original balení, výrobce CHEMOSVIT n. p. SVIT. Cena 1 original balení Kč 50,- 6. igelitová taška FATRA, a.s. Napajedla, 100,- kč
Vyklízím ateliér, rekvizity
Některé nepoužité: Žíhaná kožešina….. 220Kč Šedá kožešina….. 190Kč Béžová kožešina ….150Kč Šedá dečka….. 60Kč Vínová dečka….220Kč + další rekvizity viz mé inzeráty. Zasílám i přes Zásilkovnu.
Foto rekvizity
Prodám foto rekvizity a dvě tabulky na psaní křídami - také připojím. Ukázka použití na svatbě (z fotokoutku na svatbě ale ne vše zbylo, platí jen obsah na první fotografii!)
Rekvizity
Dobrý den, sháním rekvizity do filmu,jakékoliv. Kočárky,kola,nože,oblečení. Pište do what up+ foto+cena. Předání Náměstí Míru.
Svatební strom
Prodám ručně vyráběný dřevěný svatební strom na podpisy. Vyrobený vám na míru. Rozměry 60x40 cm (v/š). Svatební strom je ze smrkové desky o tloušťce 18mm, vše ručně vyfrézováno a vyřezáno do hloubky, poté ručně vypáleno plynovou pájkou, následně zbroušeno a ošetřeno bezbarvým lakem. Srdíčka jsou z dřevěné překližky (cca 70ks), natřené na bílo a přilepeny. Každý strom je kus originální ruční práce. Preferuji osobní předání Slaný a okolí, případně po předchozí domluvě možno předat v Praze 9. NOVĚ možno zaslat přes Zásilkovnu. Svatební dekorace Svatební výzdoba