inzerce, prodej, prodám, bazar

Svatební diář - Plánování svatby od A do Z

Kategorie: Ostatní

Svatební diář - Plánování svatby od A do Z
nepoužitý
Svatební diář - Plánování svatby od A do Z
Podobné inzeráty
Svatební dekorace fotokoutek na prodej
Nabízíme k prodeji svatební dekorace i svatební vybavení pro vaši svatbu. Mám k dispozici svatební fotokoutek 1999 Kč, svatební posezení z palet 999 Kč, svatební rám s lapači 1999 Kč, svatební sladký koutek 1299 Kč, svatební malířský stojan 1299 Kč, sladký bar 1299 Kč, svatební lucerny 150 Kč/ks, svatební polštáře 90 Kč/ks, svatební deky 90 Kč/ks, svatební lampy 150 Kč/ks, svatební vázy 130Kč/ks atd. Vše je na domluvě. Svatba, svatební studio, svatební obřad, svatební den, svatební hostina, svatební vybavení, vybavení svatby, vybavení pro svatby, sweet bar, wedding day, velká svatba, malá svatba, venkovská svatba, Veselka, dekorace na svatbu, svatba venku, venkovní svatba. Na fotkách je pouze zlomek věcí, na vyžádání zašleme všechny položky.
Diář ADK (formát A5)
Nový, nepoužitý diář v původním balení. Dostala jsem ho, ale nevyužiji. Model ADK New Manager. Původní cena 1.499,- Praktický lehký diář moderního vzhledu se skvěle hodí i do těch nejnáročnějších pracovních podmínek. -kombinace nylonové látky a svěží imitace kůže -uvnitř kroužková mechanika pro snadnou výměnu nebo doplnění formulářů. -bezpečné a jednoduché zapínání na patentku -praktické vnitřní uspořádání nabízí prostor pro karty, vizitky a další drobnosti -diář je dodáván včetně kuličkové tužky ADK, dělících listů a pravítka. Vhodné jako pěkný dárek. K nákupu přidám sadu poznámkových listů a sadu listů Kalendář 2023 ZDARMA. Lze zaslat, nikoliv však na dobírku. Kontakt jen mailem, telefon je vymyšlený. Kalendář, diář, plánování, porada, manager, briefing.
Diář Albi, Winnie the Pooh
Diář 2023 Winnie the Pooh - pouzdro na diář, použité ale pořád dobrý stav- 100 Kč Albi - kožené pouzdro na diář, Nové (nakonec jsem nepoužila) - 250 Kč do pouzder je nutné dokoupit náplň Na otázky ráda odpovím, pro odpověď e-mailem zkontrolujte spam Posílám hlavně zásilkovnou při platbě předem, nebo osobně Podívejte se i na mé další nabídky
Diář ADK černý A5 + formuláře
Prodám velmi zachovalý originální A5 diář ADK. Umělá černá kůže. Diář je bez poškození, minimálně používaný. Bez aktuálního plánování, ale se spousty prázdných formulářů. Cena včetně dopravy.
Svatební dekorace / výzdoba + 2x svatební šaty (1×ELODY)
DŘEVĚNÉ DEKORACE NA SVATBU (více foto zašlu do emailu sem se vešlo jen 10ks) - 3x A-Stojany )...(na A1, A2, a A3 na šířku) - paleta - rozpis svatby (stačí lihem smýt a přepsat na jiný rozpis) - truhla - na dary, přáníčka - PRODÁNO! - dřevéná bedýnka - např. na deky - trakař - štafle - na sladký bar - držáčky jmenovek - ukazatele / šipky: SVATBA, RAUT, OBŘAD, FOTOKOUTEK, UBYTOVÁNÍ - dřevěná mistička na prstýnky - PRODÁNO - dřevěný bilý svatební tác - PRODÁNO - dekorativní skleničky na svíčky, či květiny - 2x dekorativní chladící nádoba na šampáňo - (1x plast, 1x starožitná mosazná) foto už se nevešlo - kdyžtak zašlu na email - zapichovátka do dezertů - sladký bar - dřevěné kolečka, březové již jen ty menší pr. cca 10-12cm - různá dřevěná srdíčka, dětské svatební omalovánky, různé plastové kytičky a listy, kýbl šišek, sušené pomeranče (SRDÍČKA A POPISKY NA DEKORACÍCH s našimi jmény se dají nahradit prázdnými-čistými srdíčky, zbylo nám jich mraky) - nejlépe jako celek... (Ale při větším zájmu jen o čášti, bychom to kdyžtak rozprodali po částech) - 2x svatební šaty - při zájmu kontakt na paní předám (1500kč, 20000kč-elody) bohužel se mi sem toho více nevejde, zbytek foto po skontaktování s paní) + šaty pro družičky 2ks.
Diář filofax botanical A5
Prodám nový diář velikosti A5 na rok 2023 - více viz fotky. Původní cena 1695 Kč. Jedná se hlavně o ten obal... Výplně se dají sehnat nové, je to univerzální... Tato co tam je je v Němčině... Diář byl kupován v Německu. Jasné a výrazné květinové vzory, zdobící desky tohoto diáře Botanical velikosti A5, vytvářejí dojem svěží zahrady v krásných zelených a zemitých odstínech. Vyznačují se hladkým materiálem, vzorovaným vnitřkem a čistou konstrukcí. Jsou zkrátka neodolatelně přitažlivé. HLAVNÍ PŘEDNOSTI vzorovaný hladký materiál desek vnitřní strana desek se vzorem v doplňkových barvách zavírání na pásek poutko na pero náplň Minimal papír vhodný pro plnicí pera 80 g/m2 Osobní předání Teplice a Ústí nad Labem. Poštovné +80 Kč přes zásilkovnu. Ptejte se ;)