inzerce, prodej, prodám, bazar

Svařování, zámečnická výroba

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Nabízíme volné kapacity svařovny, svary TIG, CO2. Kvalitní a rychlé provedení zakázek, firma dodává do zdravotnictví zahraničním partnerům.
Poradenství a zpracování výkresů samozřejmostí.
Svařování, zámečnická výroba
Podobné inzeráty
Svařování hliníku
Nabízím služby svářečských prací. Svařování dle výkresové dokumentace. Opravy olejových hliníkových van, trubek pro rozvod kapalin vozu apod. Výroba grilů + roštů z nerezi a další služby. Vše metodou TIG + MIG/MAG. Drobné soustružnické práce. Tags.. svařování nerezi, svařování hliníku. hliník venkovní,exteriér,vnitřní,interiér,balkón,balkónové,zábradlí,nerez,svař,svařování.
Hledám dlouhodobou spolupráci jako SVÁŘEČ osvč
Hledám dlouhodobou spolupráci jako svářeč osvč v okolí Břeclavi a okruhu 60Km.Montáže po ČR mi nevyhovují. Mám zkušeností se svařování potrubních systémů (pára, voda, topení, plyn), ocelové konstrukce, tlakové nadoby různé síly i průměry metodou 111, 141, 135 Také mám zkušenosti s pájením medi a svařování platového potrubí ppr v oblasti vodotopo. Od roku 2014 jsme pracoval jako svářeč konstrukcí pro obytné kontejnery. Od roku 2015/2020 jsem pracoval jako svařeč potrubí na hlavním plynovodu VTL reko prodské DN 500 pro firmu POTMONT a MONTGAS. Od roku 2020 spolupracijí s instalaterskou firmou jako svářeč potrubí pro kotelny po celé ČR Svařování metodou 111 i na zkoušky RTG nebo jiné Svařování metodou 141 pouze na tlakovou zkoušku. Svařování metodou 135 ocelové konstrukce bez certifikace Certifikace EN ISO 9606-1 111 EN ISO 9606-1 141 Možnost vlastního vybavení Spolupráce je možna po domluvě do 30 dní Nabídky nebo pro více informaci mě kontaktujde do emailu s kontaktem .V případě zajímavé nabídky zavolám.
Zámečnické práce - Svařování
Nabízím zámečnické práce, svařování různých profilů metodou MIG/MAG (CO2), montážní svařování obalenou elektrodou. (branky, dveře, pracovní stoly, nosníky, mříže, rošty, ochranné rámy automobilů, atd.)
Stavby, Pergoly, Bazény, Ploty
Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč/hrubá stavba. Střechy, tesařské práce, hydroizolace. Omítky ruční, strojní a sádrové. Pergoly - zděné, dřevěnné, hliníkové. Čištění a nátěr fasád. Zděné bazény, příprava pro plastové. Zábrany proti ptactvu. Skleněné a nerezové zábradlí, výroba z nerezi. Zámečnická výroba.
Skříně, kuchyně, dveře, vrata, schody, okna, svařovaní
NABÍZÍE NA MÍRU: Skříně, kuchyně, dveře, vrata, schody, okna, zábradlí, kostelní lavic, altány, pergoly, dřevěné mosty a různé dřevěné doplňky. DÁLE NABÍZÍME: • Montáže plovoucích podlah. • Broušení podlah - parkety, prkna. • Soustružení dřeva i kovu. • Pilařská výroba. • Zámečnictví - svařovaní.
Kovovýroba - Zámečnictví - Svařování CO2 MAG
Nabízím zámečnické služby, svařování CO2 MAG. Vyrobím: - Plotové dílce, branky, brány,.. - Mříže, zábradlí, rošty,.. - Koňské boxy, stáje,... - Psí kotce,.. - Regály, jeklové konstrukce,.. K výrobě zajistím povrchové úpravy (dle rozměrů): - Lakování mokrou cestou / práškové lakování. - Galvanické zinkování (drobné svařence) / žárové zinkování. Nacením, vyrobím, dodám!